Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana da bir kaset test tavsiyesinde bulunur musunuz internetten isteyeceğim Miratech mi Artımed mi deneyimli arkadaşlarımdan yardım beklerim :)

Evet çok doğru adet oldum diyip geçiyorsun başka bişeye yararını görmedim😂 cidden bebe gelmeden akıl gitti dediğin gibi geldiğinde de kalan iki gramı götürse bize ne kaldı hiç😂 hoş gelmemeye devam ederse benm o iki gramda gidecek haberi yok😂
Eksi bakiyeden yer onlar alacak akıl buluyor hiç merak etme🤣

Yaa deli misin aşko sana vurana bizde vurarız taamm mııı 🤣🤣🤣🤣 aşkım olmıycak bişey değil kendi önüne engel koyma 😍😍 la millet bi kere de gebe kalıyo hatta bi süre önce bi arkadaşımız yazmıştı ta birlikte olmamasına vajinimus varmış ona rağmen gebe kalmış kadın düzenli ilişkin varken sen 21. Gün neden gebe kalamayasın hadi cevap ver bakalım😘😘 şu hayatta herşey oluyo aşkısı imkansız diye bişey yok yeter ki Allah izin versin 😍🤲🏻
Öyle aşko Allah ol derse olur her türlü bekleyip döneceğiz kuzum😍❤️ uyumuşum gece aşkolar ya ve cidden dayak yemiş gibi yorgunluk var üstümde dünün enkazı😂😂😂

Aşkım bak ben test yaptırdığımda sağlık ocağında ki doktora 3 gün mü 5 gün mü ne geciktim dememe rağmen bana varsa da çıkmaz boşuna yapmış oluruz demişti daha da erkenmiş bebeğim her zaman erken cıkıcak diye bişey yok ki 🤗😍 tabikide olabilir aşkısı neden olmasın ki ❤❤❤ umut bizim için hep var olmazsa zaten işimiz zor❤
Evet aşko umut hep var ama ben sanmıyorum bunun bana rastlayacağını nasip kuzum 😂😂😂

@Annabelle1 Aşko nerdesin bak merak edip okuduğun başlıklardan konuşuyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣 inanırsan öyleymiş aşko 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤣🤣🤣
Yaa bende dedim geçer herhalde diye aşkım çok önemsemedim regli de falan geçer ama hala devam ediyo aklıma geldi belkide kuruluktan oluyo🤷🏻‍♀️
Söyle söyle doktora ama sebebini bizede söyle çok merk ediyorum😂
Bunu düşüneceğiniz aklıma hiç gelmedi ya daha bu haberi vermeme çok var aşko 🤣🤣
Ben herşeyi düşünebilirim anlık😂😂 ama o haberleridr verceksn baksana doktor güzel konuşmuş😍
Yaa aşko sorma benim kaba sakal müdahale edip duruyor yine bana sardı. Telefona hep bakarsın bugün benimle ilgilen diyip duruyor. Film falan izledik işte napalım. Yarın geç gelecek doya doya yazıcam 😈🤣 sürtünme konusunu açarız yine bak o konu çok ciddi 😜😜
Hee yaa şu sürtünme olayını bi açalm😂😂

Ben buna çok inandırdım bana uzman psikolog lazım hadi ara hemen geceden gidelim yatış işlemleri yapılsın🤣🤣🤣🤣

Ahahaha yok yok işte hepsi psikolojik 🤣🤣

Ayyy çekirdekte alırız kolada alırız gece boyu misss gibi muhabbet🤣🤣🤣
Ayy ortamaa baakrmısın bize iyi gelecek şey bu anladım ben😂😂😂 benm görümcem psikolog ama aile içine bakmıyor prensip gereği nolcak iki ek atıverse😂😂😂
Bak arıyoring 🤣🤣🤣🤣
Oo hepsi psikolojikse tamam yüzde 1 milyon yatış🤣🤣🤣🤣
Ooff ortama bak beee başka türlü buluşamazdık zaten aşkolar çok iyi oldu 🤣🤣🤣🤣 kafa dinleriz🤣🤣🤣
Ayy nee eğlenirz ne kafa dinleriz ama varyaaa ortamıda bulmuşuz mis gibi 😂

Aynen kuzum çok kaptırma.. ben çok fazla yaşayamadım gebeliği ama keseyi görünce acayip olmuştum her gece elimi karnımın hatta rahmimin olduğu yere koyuyordum ayet el Kürsi filan okuyordum, git me bir yere nolur filan diyordum.. biliyor musun o keseyi gördüğüm gün eve gelince kendi kendime dedimki ben hemen britane daha doğurmak istiyorum daha birinci olmadan ikinciyi düşündüm o kese daha bebek bile yokken hissettiklerim çok güzeldi hamileliği yaşamak çok güzel bir duygu maalesef devam etmedi :KK61:
Ayy okuyunca kendi yaşadıgım zaman geldi gözümün önüne bende aynı şeyleri yapıyordum elim hep karnmda uyuyordum resmen nasip olmadı tabi 😔 ama o his bambaşkaymış benim ilk çocugum olucak nasip olursa diyorumki bide kalp atışı duysam herhalde nasıl koruyacagımı şaşırırım inşallah yakın zamanda bebişine kavuşursun kuzum🙏

Back
X