- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.061
Kız üçüncüsü cok koyuAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 @raainbow @Annabelle1 ve diğer canlar bide lh testi yaptım yanına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız üçüncüsü cok koyuAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Görüyoriiinnnggg görüyoriiinngggAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Gebert te kuralım aşkoooKızlarrrrrr hepinizi gebertirim napıyonuzzzzz![]()
O lh testi Ya canım yumurtlama yaniKız üçüncüsü cok koyu![]()
Teşekkür ederim canım benim
Yaaa çok güzeeellAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Bana dokunma lütfenKızlarrrrrr hepinizi gebertirim napıyonuzzzzz![]()
Bende göruyorum canimAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Ay aşko bizimkiler doğum günüme hazır toplanmışken patlatsam mı bombayıYaaa çok güzeeellmaşallah kuzum silik çizgiyde görüyorum lh müthiş olmuş ayyy bebiş geliyoooore
![]()
Ahahaha birimiz mucize olcak yapsın birimiz mucizeolmalı yapsın birimiz mucizelerledoldum bende o mucize buraya gelecek yapayım nasıl fikirAyyy amin kuzucum hepimize inşallahTotem yaptın adını değiştirdin bak tuttu inşallah bizde mi yapsak kızlar ha
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 @Annabelle1 @raainbow @Safiye19
![]()
Aman boş ver konuşup sinirlenmeBenim kide bana öyle bakıyo aşko kendine gelince 30 küsür yaşında adamım ben diyo bana gelince sen yapamazsın falan filan çalışamazsın zor motor kullanmazsın zor falan![]()
Yokkk baby daha erken silik çıkmış ola bilir ama emin değilizAy aşko bizimkiler doğum günüme hazır toplanmışken patlatsam mı bombayı![]()
Süper fikir ama unutmayın ben topiğide totem olsun diye açtımAhahaha birimiz mucize olcak yapsın birimiz mucizeolmalı yapsın birimiz mucizelerledoldum bende o mucize buraya gelecek yapayım nasıl fikir![]()
Yaaa aslında çok iyi olur ama daha erken mi bilemedim yada patlatacaksan kesin değilde yüzde elli gebeyim beeen deAy aşko bizimkiler doğum günüme hazır toplanmışken patlatsam mı bombayı![]()
Aşko hiç testlerim böyle heme n çıkmamıştıYokkk baby daha erken silik çıkmış ola bilir ama emin değiliz
İnşaallah sabr et netleşsin sonra patlatirsin![]()
He öyle düşündüm çok yeni diyecemYaaa aslında çok iyi olur ama daha erken mi bilemedim yada patlatacaksan kesin değilde yüzde elli gebeyim beeen de![]()