Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ver numarayı aşko🤣🤣 yaa aşkım benimkini alalı 5 sene oluyo hafızam çok çabuk doluyodu ama idare etmeye çalışıyodum o geçen sene kendine yeni almıştı işte evlilik yıldönümü diye bana da almış sağolsun redmi s11 almış aşkım halbuki bi çiçeğe tavdım 🤣🤣🤣🤣
Ahahaha hadi ordan şimdi sende 🤣🤣🤣 enişteye laf yok bundan sonra herkes bi yana o bir yana ezdirmem enişteyi sana ahahahaha🤣🤣🤣

Eniştemiz yok kestane toplıcam yok özel işim var diyip bütün gün eve gelmedi. Bizim kız da doktora gidecekti sonuçları göstermeye. Enişte gelmeyince tası tarağı toplycam diyodu kiiiiiii. Enişte evlilik yıldönümü hediyesi telefon almış. Tabi şimdi ortalıkta görünmüyo ekşında olabilir 🤫🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 gelmiyorsun bak fena dedikodunu yapıyorum
Eniste hediyeden sonra kestane çiziyo bencede😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16

Yok canim geldim ya evdeyim,yarim saat oldu geleli
Sabah test alıcam ama sabaha kadar vakit geçmez ki))
Kız yıllar önce kendi termometremi atmışdım söz vermişdim bidaha yapmiycam,sonra bidefasinda adetim gecikti annemden aldim termometreyi getirdim ertesi gün evde ölçtüm ve negatifff,kaç zamandır bendeydi Eylül de adet olunca atdım onu da 🤣🤣🤣🤣
Off acil bir çözüm bulmalıyız bende patlamaya başladım meraktan😂😂😂

Ara aşko ara😃😃 ben şaka yapmıştım ona zaten o parayı verip aldırmam kız elimdekini geçen sene eski telefonum bozulunca aldık 11 bendeki biz aldıktan sonra fiyatlar uçtu ya sürekli dalga geçiyor kart ekstresi bile gelince telefonu ver satalım diyor ahahahaha göz koydu ama vermiyorum ne desem telefonumdan vuruyor zalim🤣🤣🤣
Kuzu bendede 11 var. İlk ciktiginda aldim mart ayında kar yağmıştı hastaneye gittigimde kaybettim, düşürdüm yada caldirdim bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Sonra yine 11 aldim. Ozaman da uçmuştu fiyatlar, suan daha bi ucmus 😏

Yaa güldürmeyin neye güldüğümü de söyleyemiyorum kahkaha attım🤣🤣🤣🤣🤣 ekşın dıkşın tabikide yaptık 🤣🤣🤣
Benimde fena agrim var klomen bence bebek degil kist yapti, herifimin yaninda yatiyorum simdi😂 bende arada okuyunca gülüyorum adam diyodur ki bizim hatun iyice sıyırdı bebek diye diye😂😂nerden bilsinler neye guldugumuzu😂😂

Kuzu bendede 11 var. İlk ciktiginda aldim mart ayında kar yağmıştı hastaneye gittigimde kaybettim, düşürdüm yada caldirdim bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Sonra yine 11 aldim. Ozaman da uçmuştu fiyatlar, suan daha bi ucmus 😏
Ayy aşko geçmiş olsun çok üzüldüm içine oturmuştur illaki😳 ben aldığımda 9 bindi hemen sonra 13 e çıktı sonra uçtu gitti ahaha🤣🤣🤣 🤣 7 sene 6s kullandım öyle sağlam bir telefon olamaz🤣🤣 halen duruyor tek sıkıntı artık batarya öldü şarj tutmadığı için bunun miladı doldu dedim geçen sene nisanda aldık sanırsam bunu hatta eşim samsung kullanıyor Samsung alalım mı dedi ben babamın evinden iphone ile geldim sana demiştim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallah🤲🏻🤲🏻🌸🌸❤️ amiin canım sakince kan ver stres yapma güzel haberlerle geleceksin 😍😍🧿🧿🧿
Evde bir tane başka marka test varmış ama normal test erken değil bakın böyle çıktı

Eklentiler

• 938186EA-967A-445D-B440-A15414E73573.webp
    938186EA-967A-445D-B440-A15414E73573.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 36
  • F6A442A3-735A-412D-85DB-4CACFFED7E18.webp
    F6A442A3-735A-412D-85DB-4CACFFED7E18.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 7532A8CF-AF7C-4702-911F-26C690C9599C.webp
    7532A8CF-AF7C-4702-911F-26C690C9599C.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 40
Back
X