Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yapmadım aşko şaka yapıyorum 🤣🤣🤣 oda normalde aşerir de ara ara bugünde aşerdi markete gittik ya ne istediğini bilemedi tatlılara baktı çıkarken turşu suyu dedi falan 🤣🤣🤣 sonra da elmalı kurabiye istedi arıza ya🤣🤣 tam parayı verdik kapıda bekliyodu motoru kapıda duruyo diye ayy ama sen parayı verdin dimi elmalar da çok güzelmiş diyo🤣🤣🤣 dedim alalım istiyosan malzeme varmıydı dedi var var elma alalım dedim🤣🤣🤣 ay biraz daha konuşursam sende aşercen🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: tam tersine seninki aşeriyor bu nasıl bir kararverememezlk..

Bazen benim eşimde durup dururken acikiyor bende ona hayırdır hamile misin yoksa diyorum oda göbeğini şişirip evet 6 aylık diyor 🤣🤣🤣🤣

İnşallah canım Ben dört gün içmedim ilk gün bir tane içesim geldi yarım attım içim rahat etmedi içemedim diğer günler gece içesim geldi içmedim baş ettim öyle büyük stres yaşamadım canım bebek olduğunu bilince insan vicdanen istemiyor he tabi bebek yokmuş peşpeşe içiyorum iki gündür biraz fazlalaştırdım ama yarın artık normal sınırda içmeye başlayacağım mecburiyet olunca içim el vermiyor ama mecburiyet olmayınca içiliyor😃😃😃
Stres yaşamaman güzel olmuş tamamen bırakman dileğiyle o zaman😍
Olsun kendin için 4 gün ara vermişsin gibi düşün bebiş gelince zaten bırakırsın 😊

Ayy aşko geçmiş olsun çok üzüldüm içine oturmuştur illaki😳 ben aldığımda 9 bindi hemen sonra 13 e çıktı sonra uçtu gitti ahaha🤣🤣🤣 🤣 7 sene 6s kullandım öyle sağlam bir telefon olamaz🤣🤣 halen duruyor tek sıkıntı artık batarya öldü şarj tutmadığı için bunun miladı doldu dedim geçen sene nisanda aldık sanırsam bunu hatta eşim samsung kullanıyor Samsung alalım mı dedi ben babamın evinden iphone ile geldim sana demiştim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende 5 sene 6s plus kullandim ve dedigin gibi batarya skntlydi onuda ozaman cuzi bi rakama yaptirdim kızıma verdim tablet niyetine. Hala sapasağlam. Ben aldigimda ilk ciktiginda 8 bine aldim sonra kaybettim iste. Çok üzüldüm ama icinde bi dünya resmim herseyim banka hesaplarim ve tlfna bagli sosyal medyam falan vardi sonra mailimle iptal ettirdik hepsini tlfnuda kullanılmaz hale getirttik iphone la iletisime gecip. Yenisini kışın aldım 12.500 e suan aşırı pahalanmis.

Kan verecekmisin
Günaydın canim, az önce yaptim testi tabii ki negatif🥲test mağduru oldum yine
Geçen yaptigim da kaset testdi ama şimdikinden değildi farkli markaydi
Hala umudum var
Oğluma hamileyken 1hafta boyunca her gün test yaptim farkli marka testlerdi birinde çıktı digerinde yok gah silik oldu gah negatif gibi gölge
Yumurtlama göre bat bugün
Takvime göre 29u

Kuzum kimisinde çizgi bile çıkmıyor bebiş varken bende en azından gölge var bunada şükür.. daha fazla.cikmayabilir de yani hiç gölge olmayan testlerim oldu ..

Önemli değil kese bebek ve kalp atışı hedef bunlar varsın teste göstermesin😂
Kuzum testler senin elinde ve gozle eminim daha iyi gorunuyor ve sende kendi vucudunu taniyorsun. Dahada koyulasacak insallah diyorum ya Rabbimin mucizeleri coktur diye. İnsallah bizleride bu güzel mucizeleriyle tatlandirir🥰

Hala umudum var
Oğluma hamileyken 1hafta boyunca her gün test yaptim farkli marka testlerdi birinde çıktı digerinde yok gah silik oldu gah negatif gibi gölge
Takvime göre 29u
Atsana bize testi. Kaset test ilkinde ciktiysa buyuk ihtimal vardir

Hala umudum var
Takvime göre 29u
Bekle biraz daha o halde bu testler çok sinir bozucu

Eklentiler

• IMG_20221026_104544.webp
    IMG_20221026_104544.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20221026_102102.webp
    IMG_20221026_102102.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 48
Hala umudum var
Takvime göre 29u
Günaydın kuzum şuan şaşkınım ama doğru olabileceğine inanıyorum aldığın testin hcgsi yüksek olduğu için algılayamamıştır atsana testlerii bizede aşko😳

Bende 5 sene 6s plus kullandim ve dedigin gibi batarya skntlydi onuda ozaman cuzi bi rakama yaptirdim kızıma verdim tablet niyetine. Hala sapasağlam. Ben aldigimda ilk ciktiginda 8 bine aldim sonra kaybettim iste. Çok üzüldüm ama icinde bi dünya resmim herseyim banka hesaplarim ve tlfna bagli sosyal medyam falan vardi sonra mailimle iptal ettirdik hepsini tlfnuda kullanılmaz hale getirttik iphone la iletisime gecip. Yenisini kışın aldım 12.500 e suan aşırı pahalanmis.
İyi yapmışsınız aman kimin eline geçeceği belli olmazdı, evet o yüzden gözümüz gibi bakalım telefonlara aşko kaybetmede🤣🤣🤣

Back
X