Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada komik ama gerçek bir şey diyeceğim.. 🤣

Şimdi normalden beni sivri sinekler ısırmaz çok ama çok nadir tek tük olursa.. ama bu son zamanlarda hep beni issiriyor bir de aynı
Yerrlerden bir kaç ordan buradan issiryorlar biliyor muydunu hamilelikten hormonlardan dolayı sivri sinek çok issirirmiş alın size sivri sinek gebelik testi 🤣🤣🤣🤣 :KK70:
hahhaha şekerim sivrisinekler de kan testi yapıyor ya pozitif bence :D

Kızlar bisey diyin Allah askına :( yok bile bilen anlayan yardım edebilicek napıyım ben bekleyim mi yalancı cizgi midir yoksa umutlanayım mı 🥺😢

Kızlar bisey diyin Allah askına :( yok bile bilen anlayan yardım edebilicek napıyım ben bekleyim mi yalancı cizgi midir yoksa umutlanayım mı 🥺😢
Aşko her gün test yap ve koyulaşmasina bak
Eger koyulaşirsa tabii ki hamilesin
Mesela ben Pazartesi test yaptim silik çizgi çıktı ama bu sabah yaptim test beyazdı
Ben farklı markalar yaptim diye tam emin olamiyorum
Sen aynı testden her sabah yap ve fotolari çekip at bakalım

Kızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi
bende gördüm canım ama yine de tekrarla bazen testler yanıltıyor gerçi sen kaset test yapmışsın şüphen varsa ka

bende gördüm canım ama yine de tekrarla bazen testler yanıltıyor gerçi sen kaset test yapmışsın şüphen varsa ka
Daha öncedem böyle bisey yaşayınca insan silik bile cıksa acaba diyor umutlanıyor 😔 bu sefer 4 gün kala cıktı diye sevindim ama korkuyorum iki gün sonra yenilicem varsa yine ben burdayım der diye düşünüyorum inşallah duanıza talibim

Aşko her gün test yap ve koyulaşmasina bak
Eger koyulaşirsa tabii ki hamilesin
Mesela ben Pazartesi test yaptim silik çizgi çıktı ama bu sabah yaptim test beyazdı
Ben farklı markalar yaptim diye tam emin olamiyorum
Sen aynı testden her sabah yap ve fotolari çekip at bakalım
Son bi testim kaldı 2 gün sonra yapsam olur mu ? Yoksa yarın mı yapayım

O test artık gelsin lütfen yani🤣🤣 ay eczacı arkadaşım malesef geçen ay bilerek ondan almadım bu ay da gelmesen gebesin sanacaktım diyor ay yok dedim artık saldım ben ya kasmıyorum şuandada karnım ağrıyordu öylesine bi bakayım diye alıyorum dedim🤣🤣🤣🤣
Bizim burdaki eczanedende almaya gittigimde utaniyorum😅 kuzum ben 2 gun once yaptim test bembeyaz di dunde aşırı sancılarım oldu. Bu ayda klomen kullandim ya sanirim o geciktirdi. 32. Döngü günümde regl olmusum haziran ayindada kullanmistim. Dün aşırı agrim sancim vardi bugun daha iyiyim yumurtlama uzeri 17. Gun bugun. 2 gun once yaptim negatifti test

Daha öncedem böyle bisey yaşayınca insan silik bile cıksa acaba diyor umutlanıyor 😔 bu sefer 4 gün kala cıktı diye sevindim ama korkuyorum iki gün sonra yenilicem varsa yine ben burdayım der diye düşünüyorum inşallah duanıza talibim
Testin markasi ne canim?

Bizim burdaki eczanedende almaya gittigimde utaniyorum😅 kuzum ben 2 gun once yaptim test bembeyaz di dunde aşırı sancılarım oldu. Bu ayda klomen kullandim ya sanirim o geciktirdi. 32. Döngü günümde regl olmusum haziran ayindada kullanmistim. Dün aşırı agrim sancim vardi bugun daha iyiyim yumurtlama uzeri 17. Gun bugun. 2 gun once yaptim negatifti test
Bugün yapıcakmisin test?

Back
X