- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.421
Sizi komik canlar siziİnşaallah yanılırsın aminnnnn
koyu çizgiyi görüp hemen yazdıgını düzenlersin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi komik canlar siziİnşaallah yanılırsın aminnnnn
koyu çizgiyi görüp hemen yazdıgını düzenlersin
![]()
Yarın yazdim sonra sildimKız yarin yapsin daha iyi olur. Belirginlesir varsa zaten
Atarım canımYaa koyulaştıkça at bize gözümüz gönlümüz açılsınamin bebeğim sağol
![]()
Üzülme kuzum yaaBende öyle canim,elim ayağım soğudu öylece oturuyorum başka şeyler düşünüyordum ama..inşaallah yanıltır beni
2 günde bir yükseliyor diye cuma yaparım dedim ama yarın yapsam cıkar mıYarin yap canim
Negatif görmekten gözüm ağrıdıSizi komik canlar siziver arkadaşlar artık ikna olalım gebe değilim iki tane yaptım ki kesin olsun ahahahha
![]()
Veziir
Mucizemmm16
Demgey3 R Random3 R raainbow M mucizeOldu
annabelica M Mavimiresl
cans16
Depresyon battaniyeme sarıldim uyuycam şimdi uyku bastıÜzülme kuzum yaahep erkenden test yaptığımız için oluyor bunlar
PofffffSizi komik canlar siziver arkadaşlar artık ikna olalım gebe değilim iki tane yaptım ki kesin olsun ahahahha
![]()
Veziir
Mucizemmm16
annabelica M Mavimiresl
cans16
Düşüneceğine uyu tabii ama depresyona girmedenDepresyon battaniyeme sarıldim uyuycam şimdi uyku bastı![]()
Canim eger varsa ki zaten var gibi duruyor. 2 gunde 2 kat artiyor suan zaten belirmis yarinda daha belirgin cikmasi lazim. Alma imkanin varsa bikac tane daha al günlük yapip koyulasmasina bak.2 günde bir yükseliyor diye cuma yaparım dedim ama yarın yapsam cıkar mı
Etiketledim aşkoTest yok kuzum
Kuzu galiba kimyasal oldu yaa kanaman oldu ya onlami gitti acabaSizi komik canlar siziver arkadaşlar artık ikna olalım gebe değilim iki tane yaptım ki kesin olsun ahahahha
![]()
Veziir
Mucizemmm16
annabelica M Mavimiresl
cans16
Ruyamda da test tahlil falan göruyorum zatenDüşüneceğine uyu tabii ama depresyona girmeden![]()
Kızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkkAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M MavimireslVeziir @Cgh
_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 @iyilikperisi92
@ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül Lale95
Eylül 2023 @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim M mucizeOldu 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim Veziir
4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim @bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim @asunny @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim @ad000 18 Ekim annabelica
24 Ekim _Umutlu_Pozitif_
29 Ekim Demgey3
3 Kasım @Cgh 8 Kasım @Safiye19 9 Kasım @Marulkafakz 9 Kasım @Sunshine597 @melek076 11 Kasım R Random3 16 Kasım @Melekonline 17 Kasım R raainbow 19 Kasım @caca3344 21 Kasım
Çok incelemeye gerek yok benim testi aşko bata kaldı 3 adet gelsede gitsem hormonlara baktırayım bide oldae işteNegatif görmekten gözüm ağrıdı![]()
Bende evin islerini hallettim mis gibi kokuyor ev. simdi camasir katliycam. Sonra güzel bi tost yapicam kendime tv karsisina geccem. Sende cik depresyondan kahve yap kendine.Depresyon battaniyeme sarıldim uyuycam şimdi uyku bastı![]()
EvetttttttKızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkk
Evet canim hamilesin tebrikler. Randevu al doktora görünKızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkk
Ellerine sağlık afiyet olsun aşko,yok kuzum unutmam için uyumam lazım iki kocaman bardak çay içtim tuvaletim gelmeden uyuyayimBende evin islerini hallettim mis gibi kokuyor ev. simdi camasir katliycam. Sonra güzel bi tost yapicam kendime tv karsisina geccem. Sende cik depresyondan kahve yap kendine.
Aklıma oda geldi aşko ama gebe değilim onu biliyoruz şuanKuzu galiba kimyasal oldu yaa kanaman oldu ya onlami gitti acaba