Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum🤕😓 @000umutlu000 Demgey3 Demgey3 @Random3 annabelica annabelica Lale95 Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar ♥️ aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum 🤦🏻‍♀️
Kuzum viksli masaj jelleri oluyor fiyatları çok pahalı değil diye biliyorum ben başım ağrıyınca hemen onu sürüp masaj yapıyorum tavsiye ederim bebeğim ❤️ Ama inşallah geçmiştir şimdiye 😘
Yumurtlama geceli cok oldu kuzum. Bat 2 gun once testte golge yok🤷🏼‍♀️
Ay inşallah kist felan yoktur kuzum kötü düşünmeyelim yarın inşallah doktor güzel şeyler söyler 🌸 bizi de haberdar et bebeğim

Kızlarrrrr helloooooooo
İkinci iğnemi de vuruldum :)
Aman allahım iğne iğrenc kokuyor öyle boyle değil 😂😂😂
Neler yapıyorsunuz bakalımm
Ayyyy ne güzel inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım benim ❤️😍 aman boşver koksun içmiyorsun sonuçta kız 🤣🤣 iyiyiz diyelim iyi olalım kuzucum çok şükür 😘

Biz de cuma günü gideceğiz kuzucum bakalım neler edecekler bize🤣🤣Haber vereceğim mutlaka size gelişmeleri 🥰🥰
Kız ne edecekler sanki öcüler 🤣🤣🤣 kendini doktorların kollarına bırak aşko onlar en iyisini yaparlar 😍😍 ay bende cuma gideceğim yarın izinliymiş doktor 🤣 cuma günü haberler ikimizde o zaman 😍😍

Ayyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko ya 😍😍😍 ay inşallah inşallah hepimiz bomba gibi başlayıp güzel haberler verelim artık 😍😍😍

Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucum
Sadece o değil de en çok o ama bakalım inşallah geçer

Keşke aynı marka yapsaydın her test aynı hassasiyete sahib değil canım o çizgi gördüğün testw devam etmelisin

Ayyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko ya 😍😍😍 ay inşallah inşallah hepimiz bomba gibi başlayıp güzel haberler verelim artık 😍😍😍

Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucum
Amin aşkım inşallah yaa🤲♥️🥰
Kuzum viksli masaj jelleri oluyor fiyatları çok pahalı değil diye biliyorum ben başım ağrıyınca hemen onu sürüp masaj yapıyorum tavsiye ederim bebeğim ❤️ Ama inşallah geçmiştir şimdiye 😘

Ay inşallah kist felan yoktur kuzum kötü düşünmeyelim yarın inşallah doktor güzel şeyler söyler 🌸 bizi de haberdar et bebeğim
Ayy yok geçmedi aşkı sigara da içemiyorum midem de bulanmaya başladı ağrıdan 🤕🤢
Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkom aklıma geldi sen hastaneye gidicektn noldu o
Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınız 😂😂 ayy espiri yapamıyoring başım ağrıyo gidemedim yavru kuşum enişten geç geldi

Çalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin🥹
Sabah yaptigim test bigüzel kuruma çizgisi çıkarmiş sanki gıcık yapar gibi
Ahh kuzum yaa şimdi gördüm 😔 bu testler çok yanıltıyor bu aylarda toparla kendini herşey Allahtan beklicez sabrı öğreniyoruz sınavımız bu herhalde inşallah kavuşucaksn yakında bebeğine 😔 testleride at çöpe bak ben atamadım hala o pozitif çıkanla ultrason görüntüsünü saklıyorm gördükçe kötü oluyorum sen at saklama vicdansz testler😔

Kızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi
O dönemde muhtemelen kimyasal gebelik oldu,
İnshaAllah bu sefer sağlıklı gebelik olur 🥰

Kız ne edecekler sanki öcüler 🤣🤣🤣 kendini doktorların kollarına bırak aşko onlar en iyisini yaparlar 😍😍 ay bende cuma gideceğim yarın izinliymiş doktor 🤣 cuma günü haberler ikimizde o zaman 😍😍
Güzel haberlerle gelelim aşko inşallah🙏🏻 Zaten tahlillerin güzel gelmiş. Doktor ilacını verecek sen de güzelce onu kullanacaksın bitecek🤣🤣 Ultrasona falan girerim ben de muhtemelen. Baksınlar güzelce dört bi tarafıma 🤣🤣

Back
X