Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E artık bizleri haberdar edersin doktora filan gidip kan vericeksin değil mi
Aa tabiki ederim adet günüm gelene kadar bekleyeyim diyorum kan vermek için değerim daha çok düşüktür çünkü önümüzdeki pazartesi ve çarşamba kan veririm artışta bir sorun Olmazsa diğer pazartesi muayeneye giderim o hafta kese görünür galiba.

Aa tabiki ederim adet günüm gelene kadar bekleyeyim diyorum kan vermek için değerim daha çok düşüktür çünkü önümüzdeki pazartesi ve çarşamba kan veririm artışta bir sorun Olmazsa diğer pazartesi muayeneye giderim o hafta kese görünür galiba.
Hmm evet doğru inshallah sağlıkla ilerler.. o zaman arada test yap koyuluğuna bakarsın ordanda belli oluyor değerinin artıp artmadığı

Bana da Faladdin dün dedi ki çok büyük sıkıntılar yaşıyormuşum ama baş harfi N olan biri beni çok rahatlatacakmış. Kasım ayında N harfli kişi derdime çözüm olacakmış. Gidicem hastanede N isimli hoca asistan hemşire kim varsa o benle ilgilensin dicem 🤣🤣
Yaaa ahaha çok mantıklı o N sen olmalısın çöz benim işi hadi artık dersin aşko🤣🤣🤣

Kızlar iyi geceler hep soru sormak için yazıyordum bugün sevincimi paylaşmak için yazıyorum akşam test yaptım çok şükür pozitif adetime 4 gün ver sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama çok mutluyum inşallah süreç güzel ilerler. Aslında sadece sevincimi paylaşmak değil umudunuzu kesmeyin demek için de yazdım. Zor bir süreç geçirdim bir dış bir kimyasal gebeliğim oldu. Film çektirdim tüplerin kapalı dediler bir daha çektirdim açık ama genişlik var gebeliğe engel olabilir adet olunca bir daha gel dediler adetimi beklerken testim pozitif çıktı. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Güzel şeyler vaktini bekliyor 🌸
Aaa evet hatirladim sizi, hatta sormuşdum size neden ard arda çektirdiniz diye
Çok şükür Rabbim sağlıkli gebelik nasip etsin inşaallah 🤲🏻😍🥰

Bedenim olmasa da ruhum aranızda ona göre😂😂😂 ya bazen çok yoğun oluyor o an okuyorum ama yazamıyorum bazen toplu okuyorum ama mutlaka aranızdayım yani 😂 ben de özlüyorum ❤️❤️
Yaaa iyi iyi kuzum bizi sensiz ve habersiz bırakma güzel haberler bekliyoruz senden 😍😍😍

Evet canim söküldüm,az önce wc gitdiyimde musluklar açıldı 🤣🤣🤣
Tamam canım hayırlısı o çizgide kimyasal olabilir veya yalancı pozitif olabilir ama.genelde olmuyor çoğunlukla kimyasal olduğuna inanırım ben..

İnshaAllah iyi olcak bundan sonra ☺️

Aaa evet hatirladim sizi, hatta sormuşdum size neden ard arda çektirdiniz diye
Çok şükür Rabbim sağlıkli gebelik nasip etsin inşaallah 🤲🏻😍🥰
Evet evet hatta hacamat yaptıran var mı diye de yazmıştım
Hacamata çok inanıyorum olmasaydı adetimden hemen sonra yaptıracaktım etrafımda hacamat ile gebe kalan o kadar çok ki buradaki herkese de tavsiye ediyorum.
İnşallah rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🥰

O nerden çıktı la şimdi 😳 ne Şubat'ı? Aralıkta sen hamilesin bi kere

Ayy ben geç kalmışım kuzum kıyamam sana. Benim migren tutunca tek çare karanlık oda oluyor. Onun dışında papatya çayı çok iyi gelir ama herkesin evinde olan bişey değil tabii. Nasılsın şimdi peki?
Kafama buz torbası koydum geziyorum aşkım 😂😂 geçmiyo ağrı kesici içmek istemiyorum ama biraz daha dayanmaya çalışıyorum bebeğim sen napıyosun papatya çayı var aşkım hazır olandan iş görürse yapayım hemen

Back
X