Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemde. Nasıl korkuyor vallla leş ama aynen
Burda biri yazmıs iğneden bi damla gelince bile koyamıyomus yalamak istiyormuş sitede bi kızın yorumun da okumuştum 😂😂😂
Şakasına demiş yanı
Cok güçlü bi
İğne annabelica annabelica gonalf sende vurulucaksın❤️😍😍
Ay bebeğim inşallah iyi gelir de güzel haberleri alırız senden en kısa zamanda 😍😍

O nerden çıktı la şimdi 😳 ne Şubat'ı? Aralıkta sen hamilesin bi kere
Yok aşko benim Aralık imkansız. Embriyoları genetiğe göndermek için 24 tane olmasını bekliyorlarmış. O da hepsi benden çıkmayacağı için başka hastalardan gelenlerle birlikte göndereceklermiş. O da 2-3 ayı bulabilirmiş. En iyi ihtimal kasımda yumurta toplasalar benden ocağı şubatı bulur transfer. Düzgün embriyo çıkar da 5.güne gelir umarım ya. Baya bi yolum var daha. Siz o süreçte hepiniz hamile kalırsınız zaten 🤣🤣🙏🏻❤️

Bence de kimyasal oldu
Çünki böyle bişey geçen yıl haziranda yaşadım
Bide şimdi
Ben kimyasal geçirdiğimde çok silik bir çizgi gördüm ve sonra arkasından gelen leke ile çizgi kayboldu kan da vermiştim sadece leke ile 2 günde sıfırlandı beta ve hep aynı marka testi yaparım kuruma çizgisi bile görmedim. Bence kimyasal olmuştur.

Aman ne korkuyorsun aşko ne güzel işte dinleyip dinleyip akıl veriyorlar hep böyle yaparlarsa sorun yok🤣🤣🤣🤣
Aşko ben bu teknolojik şeylerden korkarım vallahi herşeyi dinliyorlar bi konu konuşuyoruz mesela buzdolabı hemen buzdolabı reklamı çıkıyor 🤣🤣🤣 kim bilir nelerimizi dinliyorlar 🤣🤣

Aşko ben bu teknolojik şeylerden korkarım vallahi herşeyi dinliyorlar bi konu konuşuyoruz mesela buzdolabı hemen buzdolabı reklamı çıkıyor 🤣🤣🤣 kim bilir nelerimizi dinliyorlar 🤣🤣
Bunda korkacak bişey yok kuzum teknoloji çağındayız malisef 😍zaten en önemli ne konuşabiliriz ki bizi duyan sıkılır bunlarında gündemi hep çoluk çocuk yeter gariii diye 🤣🤣🤣

Back
X