Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye yaa her ay o kadar insan tüp bebek yaptırıyor. Bence topladıkları ay gider onlar genetiğe. İnşallah hızlı ilerler sürecin bebeğim ❤️
Bence de ya 😍 eşi dostu toplayıp pgtye götüreceğim 🤣 canım ünv yaptırdığım için isteğe bağlı pgt yapmıyorlar o yüzden hemen birikmiyor olabilir. Ama bi yerde şansım dönse de hemen birikse keşke 🙏🏻 kreş gibi ya 24 embriyo nedir okul servisi mi bu tek tek yollayın gitsin işte 🤣🤣🤣

Bence de ya 😍 eşi dostu toplayıp pgtye götüreceğim 🤣 canım ünv yaptırdığım için isteğe bağlı pgt yapmıyorlar o yüzden hemen birikmiyor olabilir. Ama bi yerde şansım dönse de hemen birikse keşke 🙏🏻 kreş gibi ya 24 embriyo nedir okul servisi mi bu tek tek yollayın gitsin işte 🤣🤣🤣
Aynen o nedir yaa sınıf mevcudu gibi 🤣🤣 mini mini birler okula başlıyor hahaha hadi inşallah şansın bol olsun da başkaları da yollasın 🙏🌸

Ay aşko valla gülerek okudum ya 🤣🤣🤣 kendi kendini imha etmiş çöpe atmış 🤣🤣🤣 aşkım sana bir okuyalım sende nazar var bence dur ben sana yarın güzelce abdest alıp okuyayım ❤️😍
🤣🤣🤣 Bende yazarken güldüm aşkım ama fazla korkunçlu değil mi yaaa 😂😂😂 bide çöp kovasının üstü yuvarlak şişman çarpa çarpa aşağı inip arka tarafından çöp kovasnın içine girdi 😱🤣ay aşkım teşekkür ederim ♥️🥰♥️ Allah razı olsun bebeğim

Ooohh gol olsun inşallah aşkısı ♥️♥️🥰🥰😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bebişin bu ay gelsin inşallah aşkım hep birlikte bekleyelim batı o zaman 🥰🥰
Bekleyelim aşko 7 kasım yaz bata eğer hamile değilsem 10 kasımda böbrek ultrasonum var. Ay aşkooo şimdi dank etti kız ben böbreklerimden film çekindim ya bu ay gız gitti mi benim yumurtalar mundar oldu
Veziir Veziir aşkım nazar mı bilmiyorum ama değişik değişik şeyler oluyo 🤷🏻‍♀️
Nazar nazar oku kendine

ya ben bugunde test yaptım böyle cıktı ne olcak simdi yine mi degil ben anlamadım hepsi 3 dk içinde cıkan sırasıyla atıyorum size bi el atın ben simdi neyim 🫠🫠🫠🫠🥲

Eklentiler

• 2B8D3293-DA1F-482E-B63C-217EBE67F0E0.webp
    2B8D3293-DA1F-482E-B63C-217EBE67F0E0.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
Bekleyelim aşko 7 kasım yaz bata eğer hamile değilsem 10 kasımda böbrek ultrasonum var. Ay aşkooo şimdi dank etti kız ben böbreklerimden film çekindim ya bu ay gız gitti mi benim yumurtalar mundar oldu

Nazar nazar oku kendine
Yok aşkım niye mundar olsun yumurtaların bişey olmaz Allah'ın izniyle merak etme 🤲🏻♥️ düşünme öyle şeyler ♥️♥️

3 gün var o sonuncu bugun yaptım anlamıyorum ama dünkine göre biraz az belirgin geldi bana nasıl gebe olayim ki 😢😢😢😢 kimysal olmasın bu gene cok korkuyorum
Aşkım son yaptığın test suan ıslak olduğu için dünküyle hemen hemen aynı görünüyor farkı bugünkü testte kuruduğunda anlarsın♥️ yapma gözünü seveyim şu korkularınızı bi kenara bırakın lütfen çekmeyelim daha fazla kendimize kötü şeyleri sağlıkla ilerlesin inşallah aşkım güzel düşün ♥️🥰

Back
X