- 17 Nisan 2021
- 4.401
- 4.185
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.161
Yedi yedi dışarıdan çabuk gelmez diyeBulduğunu yesin hiç şımartma aşko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedi yedi dışarıdan çabuk gelmez diyeBulduğunu yesin hiç şımartma aşko![]()
Ben biraz genişim galiba aşko hiç sallamıyorum kendi elinden mi kıskanıcamKız biz yanlarındayken nasıl yapacak adamlar Toto isterimaldatılıyomuşum gibi hissediyorum zaten ben de hiç hoşlanmıyorum o durumdan
psikopatlığa bak hahaha
Aman yiyin ne buluyosanızKız sushi güzeldiiirr aaaaa siz gelinLale95 Sushi yemeye götürelimmm bende yanıma yandaş arıyordm zaten
![]()
Okudum ama geri dönüş edemedim baby sorry))Kizlar letu canini sevdigim hayatim askim insallah hapımla basliyorum yarincok severim kendisini iltifatim ondan
Sonrasinda 2 tane yumurta gelistiriciymis ardindan asilama. Erken yumurtlama gordugum icin kontroldede asilama olabilir dedi. Catlatma ignesi falan bisey demedi. Migren icinde ilac verdi cok iyi oldu yoksa hastaneden eve gelecek durumda degildim 15 dkkada rahatliycaksin dedi ışıklarda kendime geldim. Ama bi ara resmen gözüm görmüyordu
Karin usg bakti muhteşimmm dedi hiic bi sknti yokmus cok şükür. Letum vardi evde gonalf igneyi siparis verdim. Zor bulunuyomus ama buluruz dediler 600 lira gibi bi fiyati var 2 tanesinin aklinizda olsun devlet karsilamiyomus
Canım üzülme regl günün ne zaman ? Gebelik çok yeni ise çıkmayabilir yad agec döllenme filandir.. dur bakalım sen yine regl.bekle ama gelmez ise o zaman bir test daha yaparsınKızlar günaydın
Size yazmak istedim. Cevremde Kimseyle konuşmuyorum bu konuları. Çok sıkıntılıyım şu an
Normalde regl düzenim 22-23-24 günde bir oluyor. Yani bat tarihim 26-27-28 i.
24 ünde kan testi verdim. Beta sıfır gibi bir şey çıktı. Kesin hamile değilim. Bir ihtimal olsaydı iki üç falan çıkardı o değer dedim ve regl yi beklemeye başladım.
Ama son 24 saattir aşırı şiddetli bir bel ağrım var. Ölüyorum ağrıdan. Regl ile ilgili gelen giden akıntı vs hiçbir şey yok. Birde son değerlendirme 17 ekmde olmuştu. Fotoğrafını paylaşacağım yazı da aklımı kurcalıyor çok.
İçimdeki umuda çok öfkeliyim aslında. Kabullenmiştim regl yi bekliyordum ama ben bunca zaman sıfır belirti sıfır belirti diye gezerken bu bel ağrısı, 11 gün muhabbeti sabaha kadar uyutmadı beni.
Allahtan umut kesilmez tabi.. Siz de bana bir şeyler söyleyin ne olur![]()
Ay bende öyleydim asla yemem diyordumBen hiç suşi yemedim aşko ne artizsin kızValla deneyeyim diyorum da kebap lahmacun dururken suşi yiyemiyorum
![]()
Teşekkür ederimCanım üzülme regl günün ne zaman ? Gebelik çok yeni ise çıkmayabilir yad agec döllenme filandir.. dur bakalım sen yine regl.bekle ama gelmez ise o zaman bir test daha yaparsın
Kız buLale95 ne diyon bacım sen suşi falan filan. Adana, urfa, cağ kebabi, iskender dururken suşi nedir gıı
![]()
Aman yiyin ne buluyosanızM Mavimiresl gel aşko birer acılı lahmacun gömelim biz de
Tamam asko olur valla@raainbow
asko valla alamadim ilaci daha yarin gelecekmis. Gonal f75 diyo carsamba persembe yapcan dedi. Farkli degisik seyleridemi var onlarin asko anlamadim. Bide baktim biraz doktor bana su kadar doz yapacaksin demediFenerin maçı var aşko dalmışım. Aşkım gonalf kalem mi?
Asko pek damak tadima uymadi benim sevemedim cokAşkoo onlara da bayilirimmmm ama suşiyi de seviyommm
![]()
Baby ne desem bilemedim kiCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3
Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3
annabelica M Mavimiresl
Veziir @Ginnys @000umutlu000
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Ben gülerimBen biraz genişim galiba aşko hiç sallamıyorum kendi elinden mi kıskanıcamSen baya kıskanıyorsun sanki ay aşkını yidiğim çok tatlısın ya
![]()
Bakalım canım İnshaAllahBaby ne desem bilemedim kikaç zaman geçti ya gram koyulaşmadi testler
doktora gitdiginde belki mucize olur keseyi görürsün,1defa yaşamişın zaten öyle bişey
Ahh keşkeee ya ne güzel olurdu söhbet.muhabbetden yiyemezdik bileAşkom ne videosu hayırdır
Evet iştee bende bu kafadym benm kocam çok yemek ayırıyor amaa ne çook adını bulsam yapması kolayayy aynı şehirde olmalıydık buluşur suşi yerdik bir aydır sayıklıyorm kocam sevmiyo en sonunda gidip kendm yicem
![]()
Hadi gidelimmm sen ordan gel bende burdan hava limaninda buluşalımKız sushi güzeldiiirr aaaaa siz gelinLale95 Sushi yemeye götürelimmm bende yanıma yandaş arıyordm zaten
![]()
Asko bende gördüm guzel haberler ver bize olurmu biran once git doktoraCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3
Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3
annabelica M Mavimiresl
Veziir @Ginnys @000umutlu000
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Ola bilir canim ama en yakın arkadaşim da yiyerken öyle söyledi ıyyy buna bidaha para vermem asla yememAsko pek damak tadima uymadi benim sevemedim cok![]()
Afiyet bal şeker olsun kuzum iyi yapmışsın her gün ev yemeği yenmez vallaAy bende öyleydim asla yemem diyordumbi kere yedin mi sonra unutamiyorsun tadını
Kebap döner lahmacun onlara da bayilirimmmm sipariş etdik az sonra gelir herhaldeama suşinin yeri ayrı onu yalniz yemeyi sevmiyorum arkadaşlarla toplandigimizda sipariş ediyoruz kim çok yiycek yarışi yapiyoruz
![]()
Yok kuzum ben sevemedim hic galiba balık falanda sevmiyorum ondan. Et türüde pek sevmem ben sebzeciyimOla bilir canim ama en yakın arkadaşim da yiyerken öyle söyledi ıyyy buna bidaha para vermem asla yemem
1hafta geçmedi instadan bana suşi resimlri atiyodu![]()
Bende sebzeciyimAfiyet bal şeker olsun kuzum iyi yapmışsın her gün ev yemeği yenmez vallaBen de denemek istiyorum da kırmızı eti daha çok seviyorum. Zar zor haftada bir somon yemeye çalışıyorum o da yumoşların hatrına valla omega3 girsin bünyeye yoksa tercihim hep kırmızı et
![]()