- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.361
Erkek tangaları var ondan mı giysin?Oohh en sevdiğimiz
Napsnn aşkoo ne giysin meselafileli çorap dantelli çamaşır mı
ne giysin hee siz söyleyin
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R Random3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek tangaları var ondan mı giysin?Oohh en sevdiğimiz
Napsnn aşkoo ne giysin meselafileli çorap dantelli çamaşır mı
ne giysin hee siz söyleyin
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R Random3
Valla bence hepimiz fakfakiriz sizde sahil varmış bak en azndanYaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler![]()
_Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem
Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporuyorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor
Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum
Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş
Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm meselakavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca
Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayısen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı
Yok beee ben paspallıktan ölüyommesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat
hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor
![]()
Bat gününden öncemi bu kadar net çıktıİnşallah insan hemen kabullenemıyorum bana şaka gibi geldigi içino yüzden belki degildir yanlıstır diyorum bi bat günüm gecsin kan vericem inşallah
![]()
Al oklavano gel aşko hadiğğğYaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler![]()
_Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem
Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporuyorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor
Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum
Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş
Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm meselakavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca
Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayısen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı
Yok beee ben paspallıktan ölüyommesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat
hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor
![]()
Evet akıntı içerideki sıvı galiba ki benim hiç akıntım yok çamaşırım kupkuruHeee şimdi anladım mukus bildiğimiz akıntı değil mi ? İşte o bence![]()
Ahaha kıyamam yaaValla bence hepimiz fakfakiriz sizde sahil varmış bak en azndanbizde o da yok dümdüz kaldırım bak yine sinirlendm
benm kocam utanmasa tuvalete arabayl gitcek ben onu hayatta yürütemem
![]()
Kız komik olurlar saçmalamayın
Haber alırsan bizede haber ver olurmuBen yazdım da bebeğim dönmedi henüz![]()
Erkek tangasımıErkek tangaları var ondan mı giysin?Ayy iğrenç gözümde canlandı, bütün isteğim kaçtı beee
![]()
Yaa valla aşko sıfır makyaj geziyoringyaa zaten şu makyajsızlık bi moda olabilirmi artk ben bu olaya çok takılıyorum
Hoşgeldin canısıTeşekkür ederim bitanem sizinle sohbet etmek mutlu eder benide o zaman aranıza hoşgeldim![]()
Ay şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yokAhaha kıyamam yaasiz de evde Leslie açın yapın, deli kalori yakıyor. Ya da bol bol sevişin ona yok demez
![]()
Kızz ne giyiyosnn evdeeHiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evdeifşa ediyorum
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Veziir R Random3
![]()
Oohh valla en iyisi ben siyah noktalarıma asla çözüm bulamadgm için makyajsz gezemiyorumYaa valla aşko sıfır makyaj geziyoringcok özel olmadıkça yada canım istemedikçe yapmam artık onunda yapamıyoring cünkü maça girerken saf gibi çantamıda yanıma almıştım içeri girerken attılaaarrr
![]()
Bu paspallıkla bizden bi cacık olmaz bebeğim hemen seksi çamaşırlar alıyoruzAy şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yoksevişelim tabi oda kalori yakıyormş doğru belki bahaneyle bebede tutar
Kızz ne giyiyosnn evdeeanaaa bebe seksilikten oldu anladm ben toplaşn yeni tüyolar geliyor
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Veziir R Random3
Aşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falanAşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayınbende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum
Bunlar kadınsa ben neyim![]()
Kızz çamaşır var o bende hastalık zaten benm düzgün donum yokBu paspallıkla bizden bi cacık olmaz bebeğim hemen seksi çamaşırlar alıyoruz![]()
Yaz bekliyoringAy şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yoksevişelim tabi oda kalori yakıyormş doğru belki bahaneyle bebede tutar
Kızz ne giyiyosnn evdeeanaaa bebe seksilikten oldu anladm ben toplaşn yeni tüyolar geliyor
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Veziir R Random3
Yaa çok sevindim iyi olmana_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow kızlarım sizi merakta bıraktığım için özür dilerim hiç giremedim buraya ablama gittim orada kalabalıktı müsait olamadım daha yeni eve geldim çok şükür kötü birşey yok
Sizi yerimmmm nasıl merak etmişler beniiiii
Aşkımlar yarın 11 de randevum bugün doktor yoktu yarın gideceğim tahlilleri göstermeye
![]()
Kız benim yaşadıgım memlekette 8 ay kış nerdeysee benm kocanın libido ölür biter o zamana g*t baş donacak yapcak bişi yokAşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falan![]()
Bak şimdi önce sütyen falan yokAy şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yoksevişelim tabi oda kalori yakıyormş doğru belki bahaneyle bebede tutar
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Veziir R Random3