Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler 🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem 🤣

Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporu 🤣🤣 yorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor

Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum

Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş ❤️

Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm mesela 🤣 kavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca 😁

Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayı 🤨 sen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı 😍

Yok beee ben paspallıktan ölüyom 😁 mesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat 🤣🤣 hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor 🤣
Valla bence hepimiz fakfakiriz sizde sahil varmış bak en azndan😂😂 bizde o da yok dümdüz kaldırım bak yine sinirlendm 😂😂 benm kocam utanmasa tuvalete arabayl gitcek ben onu hayatta yürütemem😂😂

İnşallah insan hemen kabullenemıyorum bana şaka gibi geldigi için 🥲😂😂 o yüzden belki degildir yanlıstır diyorum bi bat günüm gecsin kan vericem inşallah 🫶
Bat gününden öncemi bu kadar net çıktı😍 ay var gibi kuzum yaa inşallah sağlıkl ilerler bat ne zaman nasıl bekliceksn ben hemen giderdm 😂

Yaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler 🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem 🤣

Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporu 🤣🤣 yorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor

Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum

Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş ❤️

Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm mesela 🤣 kavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca 😁

Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayı 🤨 sen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı 😍

Yok beee ben paspallıktan ölüyom 😁 mesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat 🤣🤣 hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor 🤣
Al oklavano gel aşko hadiğğğ😂😂 aşkım buralarda aktar yok görürsem alıcam onu ♥️
Sesli güldüm yaa hahahhahahh

Valla bence hepimiz fakfakiriz sizde sahil varmış bak en azndan😂😂 bizde o da yok dümdüz kaldırım bak yine sinirlendm 😂😂 benm kocam utanmasa tuvalete arabayl gitcek ben onu hayatta yürütemem😂😂
Ahaha kıyamam yaa 😁 siz de evde Leslie açın yapın, deli kalori yakıyor. Ya da bol bol sevişin ona yok demez 😁

Olur giysinler ne var yani aramızda sonucta 🤣🤣🤣🤣 Veziir Veziir dimi aşko 🤣🤣🤣
Kız komik olurlar saçmalamayın😂😂😂ahahahha gözümde canlandıda libido yerlerde 😂😂😂
Ben yazdım da bebeğim dönmedi henüz 😟
Haber alırsan bizede haber ver olurmu
Erkek tangaları var ondan mı giysin? 🤣 Ayy iğrenç gözümde canlandı, bütün isteğim kaçtı beee 🤣🤣
Erkek tangasımı😂😂😂 ahahahaha ay iğrenççç ay çok kötü hayal ettmde ııı ıııhhh

😂😂😂 yaa zaten şu makyajsızlık bi moda olabilirmi artk ben bu olaya çok takılıyorum
Yaa valla aşko sıfır makyaj geziyoring 🤣🤣🤣 cok özel olmadıkça yada canım istemedikçe yapmam artık onunda yapamıyoring cünkü maça girerken saf gibi çantamıda yanıma almıştım içeri girerken attılaaarrr🤣🤣🤣🤣

Ahaha kıyamam yaa 😁 siz de evde Leslie açın yapın, deli kalori yakıyor. Ya da bol bol sevişin ona yok demez 😁
Ay şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yok😂😂 sevişelim tabi oda kalori yakıyormş doğru belki bahaneyle bebede tutar😂
Hiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evde 🙈🙈🙈 ifşa ediyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir R Random3 🤣🤣🤣
Kızz ne giyiyosnn evdee 😂😂😂 anaaa bebe seksilikten oldu anladm ben toplaşn yeni tüyolar geliyor😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir R Random3

Yaa valla aşko sıfır makyaj geziyoring 🤣🤣🤣 cok özel olmadıkça yada canım istemedikçe yapmam artık onunda yapamıyoring cünkü maça girerken saf gibi çantamıda yanıma almıştım içeri girerken attılaaarrr🤣🤣🤣🤣
Oohh valla en iyisi ben siyah noktalarıma asla çözüm bulamadgm için makyajsz gezemiyorum😂😂 o levele bende gelmek istiyorum😂 kııızz ben maça girmezdm valla delimisin dicem akıllıda değilizki😂😂

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow kızlarım sizi merakta bıraktığım için özür dilerim hiç giremedim buraya ablama gittim orada kalabalıktı müsait olamadım daha yeni eve geldim çok şükür kötü birşey yok 😍❤️ Sizi yerimmmm nasıl merak etmişler beniiiii ❤️❤️ Aşkımlar yarın 11 de randevum bugün doktor yoktu yarın gideceğim tahlilleri göstermeye 😘❤️

Aşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayın 🤣🤣bende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum 🤣🤣🤣
Bunlar kadınsa ben neyim 🤣🤣🤣
Aşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falan 😜🤣🤣🤣

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow kızlarım sizi merakta bıraktığım için özür dilerim hiç giremedim buraya ablama gittim orada kalabalıktı müsait olamadım daha yeni eve geldim çok şükür kötü birşey yok 😍❤️ Sizi yerimmmm nasıl merak etmişler beniiiii ❤️❤️ Aşkımlar yarın 11 de randevum bugün doktor yoktu yarın gideceğim tahlilleri göstermeye 😘❤️
Yaa çok sevindim iyi olmana 🥰🥰 aman iyi ol da gerisi önemli değil☺️ özlettin hemen kendini inşallah yarında güzel haberler alcaksn🙏😍

Ay şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yok😂😂 sevişelim tabi oda kalori yakıyormş doğru belki bahaneyle bebede tutar😂

Kızz ne giyiyosnn evdee 😂😂😂 anaaa bebe seksilikten oldu anladm ben toplaşn yeni tüyolar geliyor😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir R Random3
Bak şimdi önce sütyen falan yok 😅 nenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz 🤣🤣🤣🤣 bu seksilikle oldu galiba bu bebe 😍🤣🤣

Back
X