Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh valla en iyisi ben siyah noktalarıma asla çözüm bulamadgm için makyajsz gezemiyorum😂😂 o levele bende gelmek istiyorum😂 kııızz ben maça girmezdm valla delimisin dicem akıllıda değilizki😂😂
Aşkım nereden bileyim hayatımda ilk kez maça gittim pahalıya patladı bana 😂😂😂 ama olsun cimbomum için feda olsun 🥰♥️ aşkım benimde burnumun üstü güneş lekesi olmuş hep göz altlarım hep mor zaten kendimi bildim bileli🤷🏻‍♀️ zaten bi onları kapatıp kalem rimel çekiyorum işim bitiyodu onunda yapamıyoooomm😂😂😂

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow kızlarım sizi merakta bıraktığım için özür dilerim hiç giremedim buraya ablama gittim orada kalabalıktı müsait olamadım daha yeni eve geldim çok şükür kötü birşey yok 😍❤️ Sizi yerimmmm nasıl merak etmişler beniiiii ❤️❤️ Aşkımlar yarın 11 de randevum bugün doktor yoktu yarın gideceğim tahlilleri göstermeye 😘❤️
Heh cok şükür bebeğim 🥰🥰 iyi olmana cok sevindim aşkım ♥️🥰🥰

kuzu selam ben daha önce doktora gittim hamilelik düşünüyorum diye benden kan aldı ama hep genel şeylere bakmış yanı bu tsh vs o tarz şeylere bakılmamış acaba bende gitsem nerde yaptırılıyor kendin mi istedin kadın doğum mu yönlendirdi
Kuzum ben doktora gittim gebelik düşünüyoruz dedim değerlere bakılsın istiyorum dedim o kendi baktı hepsine ben tsh felan bilmiyordum hiç 🤷🏻‍♀️ Ama sen tekrar gidip bunların da bakılmasını istiyorum dersen bakabilir ama bence bir dahiliye doktoruna gitsen onlar daha fazla şeye bakıyor

Eklentiler

• E9FCB9FE-9D2C-4DA9-BB01-309870A0803E.webp
    E9FCB9FE-9D2C-4DA9-BB01-309870A0803E.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 7B9484D2-E41A-4780-926B-3BBFB9AE16CC.webp
    7B9484D2-E41A-4780-926B-3BBFB9AE16CC.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 39
Bak şimdi önce sütyen falan yok 😅 nenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz 🤣🤣🤣🤣 bu seksilikle oldu galiba bu bebe 😍🤣🤣
Sutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyom😂😂😂😂😂 kız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi😂😂😂 aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne🤪🤪🤪
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi😂😂😂
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir

Yaa çok sevindim iyi olmana 🥰🥰 aman iyi ol da gerisi önemli değil☺️ özlettin hemen kendini inşallah yarında güzel haberler alcaksn🙏😍
Oyyy aşklarım severim siziiii ❤️❤️😍 bende sizi özledim valla bir gün giremedim bir yanım hep eksikti ne yaptı acaba kızlarım diye diye düşündüm sürekli 😍❤️ İnşallah kuzum yarın doktordan sonra hemen haber veririm 😘

Aşkım nereden bileyim hayatımda ilk kez maça gittim pahalıya patladı bana 😂😂😂 ama olsun cimbomum için feda olsun 🥰♥️ aşkım benimde burnumun üstü güneş lekesi olmuş hep göz altlarım hep mor zaten kendimi bildim bileli🤷🏻‍♀️ zaten bi onları kapatıp kalem rimel çekiyorum işim bitiyodu onunda yapamıyoooomm😂😂😂
Baak yaa cimbomcu çıktı bizim kız😂 aman olsun bahaneyle makyajsızlıga el atmşsn iyi olmuş🤪

Oyyy aşklarım severim siziiii ❤️❤️😍 bende sizi özledim valla bir gün giremedim bir yanım hep eksikti ne yaptı acaba kızlarım diye diye düşündüm sürekli 😍❤️ İnşallah kuzum yarın doktordan sonra hemen haber veririm 😘
Yaa alıştık tabi birbirimize insan özlüyor burdaki muhabbeti kafamızda dağılıyor tabi☺️

Yaaaa bence var😍😍😍 çünkü hemen çıkması ve belirgin olması bunu gösteriyor ama çok yeni minnoş❤️
Ah kuzum İnshaAllah öyledir yinede hala şüpheli cunki daha önceki gebeliğimde twtstw hiç birsey çıkmadı yani sanırım bende idrara çok karışmıyor bu hormonlar

Hiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evde 🙈🙈🙈 ifşa ediyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir R Random3 🤣🤣🤣
Oooo süper aşko bunu altında kesin dalga yatıyor 🤣🤣 valla ben gün içinde artık istediğim gibi giyinemiyorum çünkü çat kapı gelenim çok oluyor falan çok yakalandım açıkçası🤣🤣 ama yazın hep şortlu tulumlarım var askılı onları giyerim iyi oluyor sıcakta zaten giysi giyilmiyor çekilmiyor 🤣🤣🤣uyumaya giderken daha özenliyimdir ama şuan modum bugs bunny,daffy duck falan ahahahhaa🤣🤣😃😃😃😃😃😃😃🤣
Sutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyom😂😂😂😂😂 kız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi😂😂😂 aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne🤪🤪🤪
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi😂😂😂
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir
Ahahahaha ben anlamıştım🤣🤣🤣🤣 modaya ayak uydurun lütfen 🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl

Eklentiler

• DADE18A0-D89F-4719-8BC7-36880198C73E.webp
    DADE18A0-D89F-4719-8BC7-36880198C73E.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 38
Oooo süper aşko bunu altında kesin dalga yatıyor 🤣🤣 valla ben gün içinde artık istediğim gibi giyinemiyorum çünkü çat kapı gelenim çok oluyor falan çok yakalandım açıkçası🤣🤣 ama yazın hep şortlu tulumlarım var askılı onları giyerim iyi oluyor sıcakta zaten giysi giyilmiyor çekilmiyor 🤣🤣🤣uyumaya giderken daha özenliyimdir ama şuan modum bugs bunny,daffy duck falan ahahahhaa🤣🤣😃😃😃😃😃😃😃🤣

Ahahahaha ben anlamıştım🤣🤣🤣🤣 modaya ayak uydurun lütfen 🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl
Aramızdaki gizli seksii belli oldu 😂😂😂 şortlu tulumlar falan bak bak😂😂

Evet akıntı içerideki sıvı galiba ki benim hiç akıntım yok çamaşırım kupkuru 🙈
Anaa onu demek görebiliyorlar bende çok az var akıntı kahve rnegi karışıyor bazen bazende sarımsı affederisn tarif ettim ama 🤣🤣

Her zaman olmuyor akıntı bende son gebeliğimde krem gibi beyaz akıntılar geliyordu

Back
X