- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.441
Şuan pik değil canim 4 gün önce pikti şuan silikOvu yapıyo musun kuzum hala kesin pik mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan pik değil canim 4 gün önce pikti şuan silikOvu yapıyo musun kuzum hala kesin pik mi
Aşko askılı şortlu tulum yaz istediğin tarz çıkar ben genelde öyle şeyleri mağazadan alıyorum üst bedenimle alt bedenim tutmuyor deneyerek almak zorunda kalıyorum çünkü omuz göğüs geniş bel bacak üstten daha ince o yüzden tutmuyor takımlardada öyleyim alt M ise üst L o yüzden kalıbı kesimi çok farkediyorAşko arada link paylaş bizedeBen hiç tulum giymedim ya tesettürlüyüm. Ama evde deneyebilirim
![]()
İyi hadi güzel haberlerinle senlendir bizi yeni test var miVerdim sonuçlar geç çıkacakmış canımYaparsın yaparsın emin ol
![]()
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederiz kuzummmBenim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte
beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamandaR Random3
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Demgey3 R raainbow
iyilikperisi92
annabelica
Childdevelopment ve diğer güzellerim
Ahh bebeğim ne kadar da uğraşmışsınBenim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Demgey3 R raainbow
iyilikperisi92
annabelica
Uzun uzun da yazmış aşkosu teşekkür ederiz aşkımmmBenim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Demgey3 R raainbow
iyilikperisi92
annabelica
Aşkım inşallah bebiş yerleşiyodurŞuan pik değil canim 4 gün önce pikti şuan silik
Amiiin inşallah Canım benim sende sağlıkla kucağına al bir yoldu yürüdük başardık şimdi diğer etapta inşallah bununda üstesinden geleceğiz öğrene öğreneBu arada bazı vitaminler pancar yeme ve çatlama sonrasındaki gün ilişki olsun diyeGinnys sağolsun hep yardımcı oldu teşekkür ederim kuzum her an birlikte test yorumu yaptık
Yavrunu kucağına sağlıkla ve kolaylıkla al canım benim
![]()
Asla gezemem aşko anca yatarken nefes falan alamazsam sıkarsa cıkartıyorum sabah hemen giyerimBende tembelim bakma
Sütyenszz üşürüm diyince bana gülüyolardı yaşsn yaaa![]()
Bende de yok azimli çıktı bizim kız ben folikasidimi unutuyom daha bunları hepten unuturumAhh bebeğim ne kadar da uğraşmışsınbu bebeler yaktı bizi
Bişey diyim mi aşko bende bunları yapcak şey yok Totoadam akıllı ilaç bile takip edemiyoring
![]()
Ayy bende bende şu braletler çıktıgından beri tel mel bişey yok ya gecede çıkarmıyom ohh pek rahatAsla gezemem aşko anca yatarken nefes falan alamazsam sıkarsa cıkartıyorum sabah hemen giyerim![]()
Aşko ben azıcık uzunum kocişimle aynı boyum azıcıkta kemiklerim irice tişörtler bende filmlerde görüldüğü gibi durmuyorKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutun![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Demgey3 R Random3
iyilikperisi92
Lale95 M Mavimiresl
Veziir M mucizeOldu
Ahahahha aşko enişte bey seni tulumlar içinde görmek istemişAşko rahat olayım derken seksi oluyor eşimde öyle diyor böyle çok rahatım dediğin her kıyafet bana rahatsızlık farkındamısın diyor geçen film izlerken kombiyi yükseltmişti bende ev sıcak diye yine şortlu tulum gitmiştim o zaman demişti ahahahaha![]()
ahahahah hepiniz haklısınız aşkolar kapımı açtım bekliyorumAşkolar yola çıktım bizim kızı dövmeye gelen var mıııııMucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl M mucizeOldu bu kadar süre bizi merakta bıraktığı için haketmedimi
![]()
ayyyy benim insaflı bebeğiiiimmmKız dövmeyelim yaa sakla sopanı arkana ablasıyla zaman geçirmiş sonuçta dövmesek olmazmı![]()
Demgey3 bidaha habersiz bırakmasn anlaşma yapalm bırakırsa evini basalm
![]()
Evet yazın balkona çıkabilmek için tişörtlerini giyerim elbiseden farksız oluyorlar zaten aşko on numara rahatlıkKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutun![]()
Mucizemmm16
Demgey3 R Random3
iyilikperisi92
Lale95 M Mavimiresl
Veziir M mucizeOldu
Cıbıl mı gezelim istiyosun aşko donalım mı istiyosunKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutun![]()
Mucizemmm16
Demgey3 R Random3
iyilikperisi92
Lale95 M Mavimiresl
Veziir M mucizeOldu
Ben de ancelina culi değilim aşko ama güzel oluyor sallaAşko ben azıcık uzunum kocişimle aynı boyum azıcıkta kemiklerim irice tişörtler bende filmlerde görüldüğü gibi durmuyorbende işlemedi bu
![]()
Gül bacım gül sana gülmeler yakışırNapiyim yakocam bey evde ağzımın tadıyla gülemiyorum da zaten
![]()
Aşkım benim de 4 gün geçti kasık ağrısı değilde tuhaf bi şekilde bazen rahimde baskı hissediyorumKizlar yaaa bunun yumurtlamanin pikinde 4 gün geçti ama sabahtandir cok sol taraf kasık ağrım var aşırı belirgin sizce neden
Aşkım ben hayatımda hiç güneş kremi kullanmadım tenim de beyaz ama bu zamana kadar hiç leke problemim de olmadı. İki senedir yoğun bi şekilde hormon alınca vücut güneşe karşı daha da korunmasız oluyormuş. Dermatolog daha detaylı anlattı ama şimdi ben pek anlatamadım. Diyarbakır da da güneşsiz bir gün yok nerdeyseBende iple alıyorum aşkım demekki hassas yüzünün o kısmı bebeğim ondan oluyo
Ay benim ki de odun bakma arada bi işine gelince yapıyor.anldm benimki odunmuş
Aşkım bende biraz göbek var bacaklarım da kalın hiç yakıştıramıyorum ya. Kilo vermem lazım böyle şeyler giyebilmem içinAşko askılı şortlu tulum yaz istediğin tarz çıkar ben genelde öyle şeyleri mağazadan alıyorum üst bedenimle alt bedenim tutmuyor deneyerek almak zorunda kalıyorum çünkü omuz göğüs geniş bel bacak üstten daha ince o yüzden tutmuyor takımlardada öyleyim alt M ise üst L o yüzden kalıbı kesimi çok farkediyor![]()
Ahahahha vicdansızlarHaketti yol üstünden benide al aşkoo![]()
duydum aşko ama gözüm arkada değil sen beni koruyorsun dövdürmezsin aşkım