- 18 Temmuz 2022
- 4.285
- 7.125
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.501
Şu cümleyi kocan görse kudurur bak ben sana diyimKız o kadar elbise gibi değil totomu kapatacak kadar uzun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu cümleyi kocan görse kudurur bak ben sana diyimKız o kadar elbise gibi değil totomu kapatacak kadar uzun![]()
Yemin ederim kahkaha attımBenimki totomuda kapatmyor aşko toto açıkta geziyoz şempazeler varya pembiş dötlü onlar gibi![]()
Ahahahah aramızda geçen diyaloglar bile aynı kızzzAyy yaramaa tuzz bastııınn içimde kalmştır hep şöyle kolunun altına sokulup gezememekarada diyomki az uzun olsaydn şöyle 1.90 falan nolurdu sanki diyom sen azck türk standartlarnda olsaydn daha kolay değilmiydi diyo terliği yicek kafasına haberi yok
![]()
Baya yapılıyım ben aşko boyum 172. Eşim de koskocaman bişey ama bende tişörtler elbise gibi olmuyor yine deÖyle olanları da çok kıskanıyorum yalan değil
![]()
Yaa nesi iyi bide daha bikaç seneye kadar o kotlarn paçalarını yapıyorlardı düdük gibiAh ahhhh valla aşko uzun boy iyi güzel derler ama bi bilseler demiiiiiay aşko ben bi ara 86 kiloya çıktım asla ama asla o kiloları görmemiştim şişko patates olmuştum sonra kilo verdim genelde olduğum kilo şuan da o kilodayım 67 aşkım sen
![]()
Evde sütyen mi takılır zaten aşko süpersin. Evde bari yayılalımAşko bende kocişle aynı boydayım öyle olmuyor bizdesadece kocişim iyi ben zayıfım
bol oluyor ama uzun olmuyor bende uzun tişörtler oluyor onlardan alıyorum sütyensiiizzzz giyiyorum
Ben normalde evde hiç takmam sütyen çok rahatsız ediyor
![]()
Döv aşko senin vurduğun yerde gül biterAy aşkım gel sarılalımben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme
Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benimeşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım
Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa
Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii![]()
Gerçekler bunlarYemin ederim kahkaha attım![]()
Tamam 1.80 olur onada razıydım ama işte olmadıAhahahah aramızda geçen diyaloglar bile aynı kızzzsen uzunsun kızların standartına göre der benimki de
ay aşko 1.90 felan da nereye sığacak çok uzun olurdu erkeklerde çok iyi durmuyor ya ama 1.80 felan olsalardı bile iyi olurdu bence
![]()
Aşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kiloAhahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offff![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
annabelica
aşkolarım kıymetini bilin minyon olmanın
ben de varım aşko![]()
Ahahaha gelin hep birlikte sarılalım aşkolarDemgey3 aşko bizden biri daha bak oda bizim gibi uzuncana
ooff nende kıskanıyorum valla minyonlk candır
Yaa nesi iyi bide daha bikaç seneye kadar o kotlarn paçalarını yapıyorlardı düdük gibikonuştırmasnlar beni şimdi
ayy bende 75 e çıkmıştım duba gibiydim
bende 68 im aşko ama bence şişkoyum yani
![]()
Aşko çok zor şuan yine daha kolay önceden Ayakkabı bulmak çok sıkıntıydı hep orjinallerde buçuklu bulabiliyordum kalıbı dar ayakkabılar var şimdi 36 oluyor o yüzdenKız herks minik çıktı ya kaldım deve gibibende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde
Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınızbende veremiyorm aşko birlikte dellenelim
![]()
Aşko evrenle el sıkışmış anlaşma yapmışsın resmen kız maşallahKızlar size çok garip bişeyden bahsedeceğim ben Temmuz grubundayken bat 10 Temmuzmuş ve Mart 2023 annelerine geçelim yazmışım dikkat edin siyah yazı olan kısım benim şu an bebeğimin doğum tarihi10 Temmuz 2023
Diğer fotoda 17 ekimde arkadaşa bişey yazmışım
Galiba gerçekten ben çekim yasasını çalıştırmışım![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Demgey3 diğer güzeller
O nasıl bi çekim yasası ya maşallahKızlar size çok garip bişeyden bahsedeceğim ben Temmuz grubundayken bat 10 Temmuzmuş ve Mart 2023 annelerine geçelim yazmışım dikkat edin siyah yazı olan kısım benim şu an bebeğimin doğum tarihi10 Temmuz 2023
Diğer fotoda 17 ekimde arkadaşa bişey yazmışım
Galiba gerçekten ben çekim yasasını çalıştırmışım![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Demgey3 diğer güzeller
Aynen aşko ben seviyorum ya kendimi hiç büyümeyen kız çocuğu gibi hissediyorumAhahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offff![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
annabelica
aşkolarım kıymetini bilin minyon olmanın
ben de varım aşko![]()
Heee evet kocan azck iriceymş ne güzelAşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kiloKendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi
![]()
Sorma sorma pantolonlar kanayan yaramızAhahaha gelin hep birlikte sarılalım aşkolarannabelica bizi anca biz anlarız
aşko valla hiç bir zaman pantolon yönünden yüzüm gülmedi hep mi kısa olur ya
ay aşkım sende çok kilolu değilmişsin 65 felan kötü duruyor uzun boylu olunca
bence iyisin bebeğim hiç kiloluyum diye streslenme
azıcıkta etli ol iyi olur
benim mesela hiç etim yok ful kemik kötü duruyorum fazla zayıflayınca
![]()
Ay minyon olsaydmda ayakkabı bulamamaktan yakndaudm aşko itiraf et hadi sende seviyosn minik olmayıAşko çok zor şuan yine daha kolay önceden Ayakkabı bulmak çok sıkıntıydı hep orjinallerde buçuklu bulabiliyordum kalıbı dar ayakkabılar var şimdi 36 oluyor o yüzdenya olan kısa olmak kısa olan uzun olmak ister
![]()
Kusura bakma ablasına kavuşur kavuşmaz 24 saat boyunca merakta bırakıp, aklına gelip yazmayanı döveriiizzzz dimi aşkooooo@Mucizemmm16Ahahahha vicdansızlargelin aşko bu sefer haklısınız
duydum aşko ama gözüm arkada değil sen beni koruyorsun dövdürmezsin aşkım![]()
Yaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruzAhahaha gelin hep birlikte sarılalım aşkolarannabelica bizi anca biz anlarız
aşko valla hiç bir zaman pantolon yönünden yüzüm gülmedi hep mi kısa olur ya
ay aşkım sende çok kilolu değilmişsin 65 felan kötü duruyor uzun boylu olunca
bence iyisin bebeğim hiç kiloluyum diye streslenme
azıcıkta etli ol iyi olur
benim mesela hiç etim yok ful kemik kötü duruyorum fazla zayıflayınca
![]()
Bak buldu yanına yandaş yine gidiyo kızın üstüne