Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yaramaa tuzz bastııınn içimde kalmştır hep şöyle kolunun altına sokulup gezememek😂😂 arada diyomki az uzun olsaydn şöyle 1.90 falan nolurdu sanki diyom sen azck türk standartlarnda olsaydn daha kolay değilmiydi diyo terliği yicek kafasına haberi yok😂😂😂
Ahahahah aramızda geçen diyaloglar bile aynı kızzz 🤣🤣🤣 sen uzunsun kızların standartına göre der benimki de 🤣🤣🤣 ay aşko 1.90 felan da nereye sığacak çok uzun olurdu erkeklerde çok iyi durmuyor ya ama 1.80 felan olsalardı bile iyi olurdu bence 🤣🤣🤣

Baya yapılıyım ben aşko boyum 172. Eşim de koskocaman bişey ama bende tişörtler elbise gibi olmuyor yine de🙈🙈 Öyle olanları da çok kıskanıyorum yalan değil🤣🤣🤣
Demgey3 Demgey3 aşko bizden biri daha bak oda bizim gibi uzuncana😂😂 ooff nende kıskanıyorum valla minyonlk candır😂😂
Ah ahhhh valla aşko uzun boy iyi güzel derler ama bi bilseler demiiiii 🤣🤣🤣 ay aşko ben bi ara 86 kiloya çıktım asla ama asla o kiloları görmemiştim şişko patates olmuştum sonra kilo verdim genelde olduğum kilo şuan da o kilodayım 67 aşkım sen 😍😍
Yaa nesi iyi bide daha bikaç seneye kadar o kotlarn paçalarını yapıyorlardı düdük gibi😂😂 konuştırmasnlar beni şimdi😂😂😂 ayy bende 75 e çıkmıştım duba gibiydim 😂😂 bende 68 im aşko ama bence şişkoyum yani😂😂😂

Aşko bende kocişle aynı boydayım öyle olmuyor bizde 🤣🤣🤣 sadece kocişim iyi ben zayıfım 🤣🤣 bol oluyor ama uzun olmuyor bende uzun tişörtler oluyor onlardan alıyorum sütyensiiizzzz giyiyorum 😍😍😍❤️ Ben normalde evde hiç takmam sütyen çok rahatsız ediyor 🤣🤣
Evde sütyen mi takılır zaten aşko süpersin. Evde bari yayılalım 🤣🤣

Ay aşkım gel sarılalım 🤣🤣🤣🤣 ben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme 🤣🤣🤣

Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benim 🤣🤣 eşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım 🤣🤣🤣

Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa 👊🏻👊🏻👊🏻

Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii 🤣🤣
Döv aşko senin vurduğun yerde gül biter 😂😂😂

Yemin ederim kahkaha attım 🤣🤣🤣
Gerçekler bunlar 😂😂😂
Ahahahah aramızda geçen diyaloglar bile aynı kızzz 🤣🤣🤣 sen uzunsun kızların standartına göre der benimki de 🤣🤣🤣 ay aşko 1.90 felan da nereye sığacak çok uzun olurdu erkeklerde çok iyi durmuyor ya ama 1.80 felan olsalardı bile iyi olurdu bence 🤣🤣🤣
Tamam 1.80 olur onada razıydım ama işte olmadı😂😂 hayır kendide uzun değil yinede kabak bana patlıyor uzunum diye ben anlamadm bu işi😂😂 bide bende bi baza altı dolusu topuklu ayakkabı var kıyıp veremiyormda ben hep 14cmden uzun topuklu giyerdm yazık oldu😂😂😂

Kızlar size çok garip bişeyden bahsedeceğim ben Temmuz grubundayken bat 10 Temmuzmuş ve Mart 2023 annelerine geçelim yazmışım dikkat edin siyah yazı olan kısım benim şu an bebeğimin doğum tarihi 😍 10 Temmuz 2023
Diğer fotoda 17 ekimde arkadaşa bişey yazmışım
Galiba gerçekten ben çekim yasasını çalıştırmışım 🙈🙈🤣🤣🤣🙏🍀 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 diğer güzeller

Eklentiler

• EAB39BD9-D18D-4392-890A-31350FDBE9FC.webp
    EAB39BD9-D18D-4392-890A-31350FDBE9FC.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
  • E6B53C70-34A5-40A0-A868-499CFD7065E1.webp
    E6B53C70-34A5-40A0-A868-499CFD7065E1.webp
    30 KB · Görüntüleme: 26
Ahahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offff 🤣🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica 🤣🤣🤣🤣 aşkolarım kıymetini bilin minyon olmanın 🤣🤣🤣

ben de varım aşko 🤣🤣🤣
Aşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kilo 🤣🤣🤣 Kendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi 😜🤣🤣🤣

Demgey3 Demgey3 aşko bizden biri daha bak oda bizim gibi uzuncana😂😂 ooff nende kıskanıyorum valla minyonlk candır😂😂

Yaa nesi iyi bide daha bikaç seneye kadar o kotlarn paçalarını yapıyorlardı düdük gibi😂😂 konuştırmasnlar beni şimdi😂😂😂 ayy bende 75 e çıkmıştım duba gibiydim 😂😂 bende 68 im aşko ama bence şişkoyum yani😂😂😂
Ahahaha gelin hep birlikte sarılalım aşkolar annabelica annabelica bizi anca biz anlarız 🤣🤣🤣 aşko valla hiç bir zaman pantolon yönünden yüzüm gülmedi hep mi kısa olur ya 🤣🤣🤣🤣 ay aşkım sende çok kilolu değilmişsin 65 felan kötü duruyor uzun boylu olunca 😑 bence iyisin bebeğim hiç kiloluyum diye streslenme 😍😍😘 azıcıkta etli ol iyi olur 🤣🤣🤣 benim mesela hiç etim yok ful kemik kötü duruyorum fazla zayıflayınca 🤣🤣🤣

Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibi😂😂😂 bende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde😂😂

Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınız😂 bende veremiyorm aşko birlikte dellenelim😂
Aşko çok zor şuan yine daha kolay önceden Ayakkabı bulmak çok sıkıntıydı hep orjinallerde buçuklu bulabiliyordum kalıbı dar ayakkabılar var şimdi 36 oluyor o yüzden 🤣🤣🤣🤣🤣 ya olan kısa olmak kısa olan uzun olmak ister🤣🤣

Kızlar size çok garip bişeyden bahsedeceğim ben Temmuz grubundayken bat 10 Temmuzmuş ve Mart 2023 annelerine geçelim yazmışım dikkat edin siyah yazı olan kısım benim şu an bebeğimin doğum tarihi 😍 10 Temmuz 2023
Galiba gerçekten ben çekim yasasını çalıştırmışım 🙈🙈🤣🤣🤣🙏🍀 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 diğer güzeller
Aşko evrenle el sıkışmış anlaşma yapmışsın resmen kız maşallah 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️

O nasıl bi çekim yasası ya maşallah 😍😍 çekim yasasını çalıştırıyorum burdan temmuz annelerine geçiyorum 🥳🥳 hep yaz ayında doğan bebem olsun istemişimdir zaten😂😂

Aşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kilo 🤣🤣🤣 Kendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi 😜🤣🤣🤣
Heee evet kocan azck iriceymş ne güzel😂😂 bende bekledim ama olmadı aşko gönül buna konduysa demek😂
Ahahaha gelin hep birlikte sarılalım aşkolar annabelica annabelica bizi anca biz anlarız 🤣🤣🤣 aşko valla hiç bir zaman pantolon yönünden yüzüm gülmedi hep mi kısa olur ya 🤣🤣🤣🤣 ay aşkım sende çok kilolu değilmişsin 65 felan kötü duruyor uzun boylu olunca 😑 bence iyisin bebeğim hiç kiloluyum diye streslenme 😍😍😘 azıcıkta etli ol iyi olur 🤣🤣🤣 benim mesela hiç etim yok ful kemik kötü duruyorum fazla zayıflayınca 🤣🤣🤣
Sorma sorma pantolonlar kanayan yaramız😂😂😂 Yaa yapıylada alakalı aşkom ben baya etli oluyom bu kilolarda hatta 60 a inince bile etliyim 😂😂 benim kemiklerm nerde ulaşamıyom onlara😂😂

Aşko çok zor şuan yine daha kolay önceden Ayakkabı bulmak çok sıkıntıydı hep orjinallerde buçuklu bulabiliyordum kalıbı dar ayakkabılar var şimdi 36 oluyor o yüzden 🤣🤣🤣🤣🤣 ya olan kısa olmak kısa olan uzun olmak ister🤣🤣
Ay minyon olsaydmda ayakkabı bulamamaktan yakndaudm aşko itiraf et hadi sende seviyosn minik olmayı😂

Ahahahha vicdansızlar 🤣🤣🤣🤣 gelin aşko bu sefer haklısınız 🤣🤣🤣

duydum aşko ama gözüm arkada değil sen beni koruyorsun dövdürmezsin aşkım 🤣🤣🤣
Kusura bakma ablasına kavuşur kavuşmaz 24 saat boyunca merakta bırakıp, aklına gelip yazmayanı döveriiizzzz dimi aşkooooo@Mucizemmm16
R raainbow sende yüz verme hemen aşko sen şımartıyorsun bu kızı zaten 🤣🤣🤣🤣
Ahahahaha 🤣🤣🤣🤣

Yaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir konuşun aşkolar 😃😃😃😃

Kusura bakma ablasına kavuşur kavuşmaz 24 saat boyunca merakta bırakıp, aklına gelip yazmayanı döveriiizzzz dimi aşkooooo@Mucizemmm16
R raainbow sende yüz verme hemen aşko sen şımartıyorsun bu kızı zaten 🤣🤣🤣🤣
Ahahahaha 🤣🤣🤣🤣
Bak buldu yanına yandaş yine gidiyo kızın üstüne😂😂 Demgey3 Demgey3 artk hep şımartırım oda benim gibi irice üzgünüm siz minyonsunuz😂😂😂

Back
X