Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibi😂😂😂 bende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde😂😂

Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınız😂 bende veremiyorm aşko birlikte dellenelim😂

Aman aman bilirim yaparsın da boşver sen yine de 🤣
Şu cümleyi kocan görse kudurur bak ben sana diyim 🤣🤣🤣
Ay yok be brni öyle görsün önce üşütücen hasta olacan der 🤣 ben ısrarla öyle durup yanaşırsam kudurur 🤣🤣 aşko bide benimki çakal baktın ben seksi şeyler giyiyorum ilişki sinyali veriyorum adam hemen salağa yatıyor benim ona asılmamı tahrik etmemi çok seviyo🤣🤣
Aşkolar herkese yetişemiyoring @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @raainbow Veziir Veziir deliriciğim 😂😂😂 yazamadığım varsa kaçırıyorum aşkolar kusura bakmayın ♥️
🤣🤣🤣
Yaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir konuşun aşkolar 😃😃😃😃
Çok iyi tespit ya 🤣🤣 gerçekten yarısı ziyan oluyor pantolonun 🤣🤣
Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü 🤣🤣

Demgey3 Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın 🤣🥰

Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar 🤣

İşte beklenen cevap 😍 yav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara

Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalık 🤣 hatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla 😁

Eneee kız bunlar minnoş ❤️ ben de iri kıyım 🤣 kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer 🤣

Kesinlikle aşkoooo 🤣 kapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem

Kız gecen gün saçıma maşa yapip oyle temizlik yapiyodum sahitlerim var dimi Mucizemmm16 Mucizemmm16 😂
Alfa kadın yaa 🤣🤣 helal olsun
Veziir Veziir evet aşko şahidim valla öyle yaptı 😂😂😂
Diyorum ya aşko bunlar hatunsa ben neyim 🤣🤣
Ayyy Allah razı olsun canım😍
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür 🥰🥰🥰😍😍😍
M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys @mucizeOldu @iyilikperisi92 @raainbow Veziir Veziir @Annabelle1 @My_Moonlight06 @fnd_50

Kuzum degerleriniz gerçekten iyi. Ama sen eger yine pozitif test gorursen negatife donerse genetik test istet. Dün banada doktor cok cok iyi degerleriniz dedi ama bebek olmuyor iste🤷🏼‍♀️ Yakindir olur bence hepimizin. Bide kizlar benim regl cok az gelmeye basladi acayip az geliyor ya ilk defa böyle oluyorum 🤷🏼‍♀️
Kist olabilir mi canım en son ne zaman baktırdın?
Benim yumurtam ne zaman çatlamayıp kiste dönüşse adetim damla damla geliyor

Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür 🥰🥰🥰😍😍😍
M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys @mucizeOldu @iyilikperisi92 @raainbow Veziir Veziir @Annabelle1 @My_Moonlight06 @fnd_50
Oohh cok şükür cok sevindim bebeğim ya 🥰🥰😍😍😍 artık bi daha ay minnoş gelicek eminim 😍😍 stres yapıp kafana takıcağın bişey kalmadı cok şükür aşkım 🥰🥰♥️

Kist olabilir mi canım en son ne zaman baktırdın?
Benim yumurtam ne zaman çatlamayıp kiste dönüşse adetim damla damla geliyor
Askim dun usg bakti doktor karindan yoktu bisey olsaydi gorurdu dun cogalcak gibi oldu. Bitane agri kesici ictim bugun koyu renk geliyor ve cok az. Yani normal insana göre belki normaldir ama ben hic boyle olmadigim için anlayamadim

Askim ben ilk evlilik zamanlarimda ara kanamalar cok gorurdum. Ama dogumdan sonra duzeldi

Askim dun usg bakti doktor karindan yoktu bisey olsaydi gorurdu dun cogalcak gibi oldu. Bitane agri kesici ictim bugun koyu renk geliyor ve cok az. Yani normal insana göre belki normaldir ama ben hic boyle olmadigim için anlayamadim
Bazılarında ağrı kesici adeti de kesiyor belki seninki de öyle bir seydir
Kist olup da görmemesi mümkün değil şak diye çıkıyor ultrasonda

Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibi😂😂😂 bende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde😂😂

Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınız😂 bende veremiyorm aşko birlikte dellenelim😂
Kasım da memlekete gidip döndükten sonra spor ve diyetisyen ile vercem aşko aklıma koydum. Çoğu doktor kilo vermelisin diyo bide onu deneyecem
Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü 🤣🤣

Demgey3 Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın 🤣🥰

Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar 🤣

İşte beklenen cevap 😍 yav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara

Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalık 🤣 hatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla 😁

Eneee kız bunlar minnoş ❤️ ben de iri kıyım 🤣 kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer 🤣

Kesinlikle aşkoooo 🤣 kapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem
Siz bornozla takılın aşkom 🤣🤣
Maşallah kuzum çok sevindim problem çıkmamasına inşallah tez zamanda pozitifi de görürsün 🤲🥰

Bazılarında ağrı kesici adeti de kesiyor belki seninki de öyle bir seydir
Kist olup da görmemesi mümkün değil şak diye çıkıyor ultrasonda
Ama agri kesici onceside cok yoktu kanamam valla dnegemiz sasirdi. Bugun yine letuya basliycam. Annemde diyoki sen kesin üzerine adet goruyosun ben hep adet gordum uzerine diyo hepten kafami karistirdi hatun😂 neyse hapima baslayim ben

Ama agri kesici onceside cok yoktu kanamam valla dnegemiz sasirdi. Bugun yine letuya basliycam. Annemde diyoki sen kesin üzerine adet goruyosun ben hep adet gordum uzerine diyo hepten kafami karistirdi hatun😂 neyse hapima baslayim ben
Ay ne zor isler ya zaten korunmayı bırakınca adet düzenine bi haller oluyor kendi kendine tribe giriyor🤣

Kasım da memlekete gidip döndükten sonra spor ve diyetisyen ile vercem aşko aklıma koydum. Çoğu doktor kilo vermelisin diyo bide onu deneyecem

Maşallah kuzum çok sevindim problem çıkmamasına inşallah tez zamanda pozitifi de görürsün 🤲🥰
Aman yok bornoz kapalı be, siz buranın sıcaklarını görmemişsiniz belli.. yadırganmasa herkes yaprak takıp dolaşacak burda 😁

İnşallah aşko içim çok rahatladı artık kafam rahat olur😍🥰

Askim ben ilk evlilik zamanlarimda ara kanamalar cok gorurdum. Ama dogumdan sonra duzeldi
Dimi aşko doktorda ona benzer bişey dedi şuan için bunun sorun olduğunu görmüyorum doğumdan sonra devam ederse ona göre tedavi uygularız şimdilik buna gerek yok bence dedi

Oohh cok şükür cok sevindim bebeğim ya 🥰🥰😍😍😍 artık bi daha ay minnoş gelicek eminim 😍😍 stres yapıp kafana takıcağın bişey kalmadı cok şükür aşkım 🥰🥰♥️
Ayy inşallah aşko evet ya🥰🥰😍😍 çok rahatladım inanki😍
Gözümden kaçmadı iyiki enişte hastaymış ekşınlar ekşınlar😂😂😂😂😂

Olsun bi posta da ben pataklarım 😁 bi daha kaybolma öyle habersiz

Ayy haberlerin güzelliğine bak 😍 geliyor bize bi minnoş daha hazırlayın davulları zurnaları 🎉❤️

Ya TSH dan dolayı demiştir korun diye, başka niye olacak. Onu da düşük ihtimali olur diye söylemiştir ama ne değerlerle hamile kalanlar doğuranlar var. Önemli bişey olmadıkça bence korunmayın boşa zaman kaybı. Ama çok güzel her şey yolunda gözün aydın tatlım ❤️🥰 Kasım'da hamiş dolacak burası demiştim yazın bunu bi kenara 😁
Hocam deseydin kaıdnlar kulübüne gel, sen bile tıp fakültesinde öğrenemediğin neler öğrenirsin 🤣🤣
İnşallah aşko artık stres yapmıcam🥰

Daha güzel şeyler olcak artık aşkısı 🥰🥰🤲🏻♥️ Yaa ne güzel uyuycaktım aşko 🤣🤣🤣 korona olabilirim diyo bide simdi bacak kemikleri ağrıyomuş dövem mi 🤣🤣🤣
Ya ahahaha sende ol istedi galiba anca berabere kanca beraber diyor heralde🤣🤣🤣 yok aşko ben teyit ettim eşim ilk korona olduğunda bana geçmedi ve ekşında oldu karantinada ahahaha🤣🤣ikincide beraber korona olduk kaçamadım🤣🤣

Ya ahahaha sende ol istedi galiba anca berabere kanca beraber diyor heralde🤣🤣🤣 yok aşko ben teyit ettim eşim ilk korona olduğunda bana geçmedi ve ekşında oldu karantinada ahahaha🤣🤣ikincide beraber korona olduk kaçamadım🤣🤣
İlk koronayken bana da geçmedi aşkısı hasta olduğu sabah ekşınlamıştık hatta 🤣🤣 lütfen geçmesin bu kez de 😂😂😂

Olsun bi posta da ben pataklarım 😁 bi daha kaybolma öyle habersiz

Ayy haberlerin güzelliğine bak 😍 geliyor bize bi minnoş daha hazırlayın davulları zurnaları 🎉❤️

Ya TSH dan dolayı demiştir korun diye, başka niye olacak. Onu da düşük ihtimali olur diye söylemiştir ama ne değerlerle hamile kalanlar doğuranlar var. Önemli bişey olmadıkça bence korunmayın boşa zaman kaybı. Ama çok güzel her şey yolunda gözün aydın tatlım ❤️🥰 Kasım'da hamiş dolacak burası demiştim yazın bunu bi kenara 😁
Hocam deseydin kaıdnlar kulübüne gel, sen bile tıp fakültesinde öğrenemediğin neler öğrenirsin 🤣🤣
Canın sağolsun aşko patakla 🤣🤣🤣
Evet kuzucum aslında korunacak kadar yüksek değil zaten bu değerle bu zamana kadar korunmuyorduk sanki ne oldu ki 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Bence de boşa zaman kaybı aşkım ama eşime anlatamazsın ki 😫😫😫 ayyyy inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş kalalım burası anneler topiği olsunnnn 😍😍 ahahahahh demi demiiii biz burda kendi değerlerimizi yorumluyoruz izin verseler ilaç bile yazarız kız ahahahha 🤣🤣🤣
Ben herseyi bilirim deseydin aşko 🤣🤣
Aşkım cok sevindim değerlerinin iyi olmasına 🥰♥️ içim rahatladı valla ♥️ bu adetten sonra mı korunun dedi aşkısı belki tiroid ilacı verdi ya ondan öyle demiştir bebeğim
ahahahha aynen biz bilmişleriz deseydim 🤣🤣 aman keşke bilmeseydik aşko be 🤣🤣🤣 oyyy teşekkür ederim bebeğim hepimiz iyi olalım inşallah bebişlerde hemen gelsinler 😍😍 evet aşkım bir ay daha korunun dedi ilaçtan dolayı galiba ya riskli olur dedi bu değerle 2.5 u görelim öyle korunmayı bırakın daha sağlıklı olur dedi 🥺🤷🏻‍♀️

Back
X