- 17 Nisan 2021
- 4.401
- 4.185
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.701
Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibibende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde
Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınızbende veremiyorm aşko birlikte dellenelim
![]()
Aman aman bilirim yaparsın da boşver sen yine deYaparım bak![]()

Ay yok be brni öyle görsün önce üşütücen hasta olacan derŞu cümleyi kocan görse kudurur bak ben sana diyim![]()

Aşkolar herkese yetişemiyoring @Annabelle1_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 @raainbow
Veziir deliriciğim
yazamadığım varsa kaçırıyorum aşkolar kusura bakmayın
![]()

Çok iyi tespit yaYaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruz![]()
Mucizemmm16
Veziir konuşun aşkolar
![]()

Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü
Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın
Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar
İşte beklenen cevapyav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara
Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalıkhatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla
Eneee kız bunlar minnoşben de iri kıyım
kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer
Kesinlikle aşkooookapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem
Alfa kadın yaa

Diyorum ya aşko bunlar hatunsa ben neyim

Ayyy Allah razı olsun canım
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür
M MavimireslMucizemmm16
Demgey3 @Ginnys @mucizeOldu @iyilikperisi92 @raainbow
Veziir @Annabelle1 @My_Moonlight06 @fnd_50