Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bebeğim bu ne karamsarlık böyle? Ben de hamile kalamıyorum, kaldığımda da hepsini kaybettim, 3 kayıp ve biri dış gebelik en beteri. Şu anda tüp bebek de çoook uzak bir tarih. Ben bile her yeni aya motivasyonla heyecanla başlıyorum çünkü umut varsa yaşam var. Hayatı kendine zehir etmenin anlamı yok ki.. Allah başka dert vermesin, bunun çaresi de var imkansız da değil. Nerede bizim oklava Mucizemmm16 Mucizemmm16 😁
Aşko oklavan sağlam dimi çünkü benide dövmen gerek 🤣🤣🤣

İns yawrum ins bide dhaa adetliyim öyle yakaladı yumosu bakalım ne olacak
Aynen relax ol
Oh mis tadını çıkart cok yenisin
Ben 3.5 yıldır evliyim
1.5 2 uğraşıyorum baktığın zaman ben bile yeniyim
Doktor bana geç kalmayalım diye asılaa. Dedi alında ben bile salsam olur yanı yok olmuyor 😂😂
Ay bide adetliyken olmuş ay maşallah inşallah tutar kuzucummmm
Kuzum bende 3 yıllık evliyim ama biraz çocuğu erteledik benim korkumda çok uğraştırması 😫 sizinde uzun sürmüş kuzum bu süreç evet aslında hepimiz çok yeniyiz ama insan yoruluyor o süreç yıpratıyor 😥 hiç beklemeden uğraşmadan hamile olanları görünce insan kötü oluyor ama haklısın salmak en doğrusu ama salabilen varsa bize de tüyo versin 🤣🤣🤣

Söylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuu😀😀😀 ama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek 🥰🥰🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 @Mavimiresl Demgey3 Demgey3 @raainbow 🌸
Ayyy aşko tamam işte bu ay birde doktor kontrolünde olacaksınız bu ay bu iş tamammmm 😍😍❤️❤️🌸🌸🌸🤩

Aşko valla hemşirenin adını gördüm. Direkt sordum siz mi hep ilgileneceksiniz bizimle yoksa bugünlük mü dedim. Hep ben bakacağım size dedi. Nurteeeeen elimi bırakma diye bağırasım geldi 🤣🤣🤣
Ay aşko valla senin de mucizen Nurten sayesinde gelecek bak gör 😍😍😍😍
Ohhh bomba gibi oldun şimdiden 😍💪
Evet aşko inan o kadar rahatlamış ki kafam sevinçten uyuyamıyorum çok uykum var😀😀😀 çok şükür bu günlerimize 🥰
ayyy hep böyle mutlu olalım mutluluktan uyuyamayalım inşallah Rabbim 🤲🏻🤲🏻❤️😍

Söylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuu😀😀😀 ama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek 🥰🥰🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 @Mavimiresl Demgey3 Demgey3 @raainbow 🌸
Şimdi hepimize falaaddin indirteceksiniz 🤣 hadi bakalım bu ay gelecek bebiş ❤️

Ahahahaha 11 valla çok şey aşko Kasım ayı yolun 11. Ayı bizim bebiş beklediğimizin 11. Ayı bir son bir başlangıç bu falo bizim ciğerimize kadar yanıyor bizi aşko😃😃😃
Aşko ocakta mı başladınız denemeye bu nasıl bir aile planlaması nasıl bi disiplin🤣🤣🤣 Faladdin yüzümüzü güldür gözünü seveyim 🤣🤣

Oklava sağlam da psikolojim o kadar sağlam değil, delirtmeyin beni hangi birinize yetişeyim. Bebeğim dobarla şunları yaa _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Aşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahaha😂😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica 😂

Aşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahaha😂😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica 😂
Benim koca yıkılmıyo allahtan tosunum benim duvar gibi maşallah 🤣🤣 evde değilken de nasıl güzel anlaşıyoruz gül gibi 🤣🤣

Back
X