Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahaha😂😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica 😂
Çok mantıklı aşko benimkide yıkılmaz annabelica annabelica daş gibi gocalarımız var aşkoo🤣🤣🤣

Ay bide adetliyken olmuş ay maşallah inşallah tutar kuzucummmm
Kuzum bende 3 yıllık evliyim ama biraz çocuğu erteledik benim korkumda çok uğraştırması 😫 sizinde uzun sürmüş kuzum bu süreç evet aslında hepimiz çok yeniyiz ama insan yoruluyor o süreç yıpratıyor 😥 hiç beklemeden uğraşmadan hamile olanları görünce insan kötü oluyor ama haklısın salmak en doğrusu ama salabilen varsa bize de tüyo versin 🤣🤣🤣
İşte kendim gibi birini buldum neyden korkuyordun ?
Doktorlardan.mı bende ondan hep öteledim ama su an masaşşşaj gayet iyiym
Hsg simir bile yaptırıdm ben
Anestesiz hem de Allah’ıma bin şükür
Boşver yA millete bakma onlar da evliliklerinden hayatların dan memnun değil emin ol özen önüne bal kimseyi dinleme cok da ihmal etme doktor kontrollerine de git ama tamam mı

Aşko napalım söyle ya. Sürtünmeli ilişki başlıklarından çıkıp güzellik sayfalarına gidicem artık😀😀 Yaşlandım çöktüm noluyor bize 😕😕
Bende öyleyim valla aşko bide simdi karnım ağrıyo ekşından oldu herhalde 😑 valla güzellik sayfaları bana gelsin hep onu yapıcam bunu yapıcam diyorum bi türlü yapamıyoring aşkı🤣

Hepimiz iyi olalım aşko ne yalan söyleyeyim sonuçlarda bir aksilik olabilir diye düşünüyordum ama ben özellikle eşimin sonuçlarını mfk ya bağlıyorum çünkü iki kere koronadan sonra toparlamasına kolaylık sağladı bence🥰🥰🥰
Senin adına çok mutlu oldum kzuum şükür herşey normal çıkmış maşallah 🥰 bebek geliyor yakında insallahh 😍

Kuzum ben doktora gittim gebelik düşünüyoruz dedim değerlere bakılsın istiyorum dedim o kendi baktı hepsine ben tsh felan bilmiyordum hiç 🤷🏻‍♀️ Ama sen tekrar gidip bunların da bakılmasını istiyorum dersen bakabilir ama bence bir dahiliye doktoruna gitsen onlar daha fazla şeye bakıyor
kuzum yanlış bilgi vermişim yaaa benimde bakmışlar bir an telaşa kapıldım :)

Benim güzel Annelerim 😍biliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte😍 beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu 🤗🙏🍀
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda 🙏😍🍀 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @raainbow iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica @Cgh ve diğer güzellerim
canım çok tebrik ediyorum seni yavrunu kucağına aldığın zamanları da göreceğiz inşallah darısı burada ki hepimizin başına inşallah :)

Back
X