Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu ki🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @mucizeOldu

Kuzu geçen gün hayallerim vardı da bugün ultarason cihazının altında kaldı hayallerim 🤣🤣
Anaa denk gelişe bak😂😂😂😍😍 bu falaaddinde bi bana bişey tutturamadı😂😂
Söylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuu😀😀😀 ama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek 🥰🥰🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 M Mavimiresl @Demgey3 R raainbow 🌸
Bence kasımda gelicek o bebiş 😍😍 falaadiin senide tuttursa ben özel üyelik alcam😂😂

Anaa denk gelişe bak😂😂😂😍😍 bu falaaddinde bi bana bişey tutturamadı😂😂

Bence kasımda gelicek o bebiş 😍😍 falaadiin senide tuttursa ben özel üyelik alcam😂😂
Ahahaha aşko banada ilk defa mantıklı şeyler söylüyor şu son iki seferdir ondan önce başından savar gibi kem küm😂😂😂😂

Hee yaa bendme herşey meydanda gezerim😂😂 ben çok severm benden uzun kızları hiç kimse benden uzun değil sinir oluyom etrafmda herkes minik 😂😂 o kilo bende de var bence eccuk versem iyi😂

Kıız nasıl ooo taş hatun iriliğin neyi taş aşkoom😂😂
Kimisi minnak kimisi iri hatun sever😂 sizin herifler oyle seviyomus demek

Vücut çorabı ne laa 🤣🤣🤣🤣 bak o kadar geriyim aşkoo @Veziir biz neyiz kurban olduğum 🤣
Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum😂😂
Aşko babydol konusunda çok haklı çok severim bende özel bölgeleri açık olanıda var showa dönüşüyor olay🙈🙈 vücut çorabı denemedim bak çok denk geldim almadım😂😂😂😂
Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o😂😂😂
Gel öp aşkooooo🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰bıraadaaayım
Geliyom aşko yoldayım😂😂😂

Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum😂😂

Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o😂😂😂

Geliyom aşko yoldayım😂😂😂
Aaaa çok güzeller siyah rengi gümüş küçük taşlı görmüştüm aklım kalmıştı ama sonra alırım demiştim öyle kaldı🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 ben bide vücut takısına bayılıyorum zincir sütyen taşlı vs çok naif özel günlere birebir biz boşunamı eşimin doğum günü gecesi başladık çocuk işine ahahahahha😀😀😀😀

Aaaa çok güzeller siyah rengi gümüş küçük taşlı görmüştüm aklım kalmıştı ama sonra alırım demiştim öyle kaldı🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 ben bide vücut takısına bayılıyorum zincir sütyen taşlı vs çok naif özel günlere birebir biz boşunamı eşimin doğum günü gecesi başladık çocuk işine ahahahahha😀😀😀😀
Dur netten bakcam aşko incik boncuk hoşuma gitti bak 😂😂😂

Aaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlar😍 şu vücut çoraplarına bakcam bende bak merak ettim😂😂
Hata ettin ben çok nadir arada bir fal atıyordum ama hiç silmemiştim küstürmeyince demekki daimi müşteri olarak algıldıysa 🤣🤣🤣🤣
Küstüm müşteri ayırıyor demekki 😂😂

Bende öyleyim valla aşko bide simdi karnım ağrıyo ekşından oldu herhalde 😑 valla güzellik sayfaları bana gelsin hep onu yapıcam bunu yapıcam diyorum bi türlü yapamıyoring aşkı🤣
Ay valla daha bi gün bile girip bakmadım oralarda ne konuşuyorlar diye 🤣🤣🤣 Bizim güzelliğimiz yeter kuzum hiç uğraşmamıza gerek yok😍😍

Back
X