Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok merak ediyorum ya çok heyecanlıymış bu iş kızlar önce acaba kaç yumurta olacak şimdi de kaç embriyo olacak heyecanla bekliyoruz 🤗 aslında şöyle bir sıkıntı var progesteron 1 in altında olması gerekmiş benim 1.16 çıktı doktor transferi ertelemek istedi ben tekrar gelemem bu ay yapalım dedim inşallah o yönden bi sıkıntı çıkmaz ☺️
Eveeet çok heyecanlı ya. Allah yardımcınız olsun kuzum her şey yolunda gidecek hep güzel düşün 🥰❤️

Ya kadınlar evlenince süse püse düşer ben de kocam sağolsun tanıştığımzdan beri eşofman tayt alıştırdı beni🤣🤣 Ama ne rahat dimi aşko😍 No sütyen no jean😜😜😜 Valla dünya varmış. Çok şanslıyız aslında 🤣🤣🤣
Benim kocam da bakımlı olunsun ister ama makyaj falan sevmez, o benim doğal halimi sevdiği için ben de daha çok salıyom 🤣 rahat valla aşkısı başka türlü ayrı bir stres sebebi olurdu yani

Hahah ay burası olmasa deliririm heralde🤣 Gız bu adam beni deli edecek yeminle ya

Ay gaza geldim 🤣 Nereye yürüyeyim aşko soldan soldan gidiyorum 🤣🤣
Aşko dantele falan karşı değilim aşko tadında olursa mükemmel 👌 Zaten kadının işvesi cilvesi bakışı önemli olan 🤣 o kıyafetler 1 dk kalmıyor üstümde zaten 🤣🤣🤣

Kız öyle deme temelli kapatma kendini arada bir hoş oluyor 🤣🤣 vücut çorabı olmasa da dantelli iç çamaşırlar gecelikleri severim 👌

Zaten bende hoş da durmaz aşko g*t göbek aldı başını 🤣🤣
Kız yapıyorum dedim ya yılda bir kez işte ahahaha 🤣 ama _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ dan gaza geldim gece vardiyasına geçince giyip giyip foto atıcam kocişe 🤣🤣

Kaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposu 😍 siz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum

Eklentiler

• 1666976918870213572709414662583.webp
    1666976918870213572709414662583.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 29
Kaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposu 😍 siz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum
Ay evet adanalı bi arkadaşm var mersinde yazlıkları var ondan duydum dogum bekliyoruz bugün yarn artk ne zamansa kaynar içmeye gelirsniz dedi o ne dedim bizim oralarda yapılır dedi bakalm görcez😂😂

Back
X