Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposu 😍 siz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum
Afiyetler olsun şifa olsun kuzu. Neler de bilirmiş. Tarif alalım 😍

Ah çok umutsuz vakayım ya. Hadi diyelim arkalarda bikaç tane kalsa. Birkaçı da adetten sonra gitmiş olsa ilaç onları büyütse hepi topu 3-5 yumurta. Daha bi de genetiği var bunların. Bayaaaa bi mucize olur bizim olursa 😕😕
Ne kullanıyorsun şu an gonal-f mi?
Kaç gün oldu?

Ay aşko kaçmam ben 😂 izmir bebesiyim aslnda evlendk kaldık burda işte naparsın😂😂 sıcak çok seveeereeemm😂😂
Yazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdi 😁
Ay evet adanalı bi arkadaşm var mersinde yazlıkları var ondan duydum dogum bekliyoruz bugün yarn artk ne zamansa kaynar içmeye gelirsniz dedi o ne dedim bizim oralarda yapılır dedi bakalm görcez😂😂
Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara deva annabelica annabelica

Kuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah 🤗🤗
Hepimiz guzel haberler alalim ilk sen ver guzel haberi bize🥰

@000umutlu000 M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkolar ne incik boncuk dantel çorap seviyormuşsunuz. Bu ne kudurukluk maşallah size 🤣🤣🤣 Eşim hiç sevmiyor öyle şeyleri. Evlendiğimizde sakın giyme falan dedi bana. Saç baş dağınık makyaj bulaşmış falan seviyor. Bi de yırtma huyu var özel bişey alıp giymek istemiyorum. Hepsinin huyu ayrı 🙈🙈 Anlatarak yerlerde sürünen libidomu ayağa kaldırmaya çalışıyorum şu an 🤣🤣🤣
Asko cok severim ben abiduk gubidik dantelli seyleri😂🤓 eşimde sever. Ben inanıyorum o libida ayaklanir😂😂

Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum😂😂

Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o😂😂😂

Geliyom aşko yoldayım😂😂😂
Kizlar vucut çorabı cok seksi duruyor. Giymesi zulum ama olsun is gorecek yerlerin acikta oluyor🤣🤣

Dediki herhalde ben olduysam o da olsun😂😂 içinden geliyorsa döv aşko dğer içinde kalanlarn hıncıda çıkar aradan😂😂😂

Yaaa cağğnımmm😍😍😂😂 heh bende 1.72 68 kilo 39-40 ayak numaram vallaa aynıyız neredeyse seni öpeeeceeeğiiiimmm😂😂😂
Benim ayak cocuk ayagi gibi🤣🤣🤣 36 37 kız ben bizim oglanin terliklerle geziyom yaa😂😂😂 Lale95 Lale95

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 35
Yazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdi 😁

Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara deva annabelica annabelica
Oo baya şey varmş içinde güzeldir kesin😍
Kizlar vucut çorabı cok seksi duruyor. Giymesi zulum ama olsun is gorecek yerlerin acikta oluyor🤣🤣
Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide ya😂 benimki görünce bi gülme tutabilir bilemedim😂
Ben varıığğmm🤣🤣
Biz donmaya mahkumuz😂
Benim ayak cocuk ayagi gibi🤣🤣🤣 36 37 kız ben bizim oglanin terliklerle geziyom yaa😂😂😂 Lale95 Lale95
İyi kız masraf çok çıkmaz😂 ortaklaşa giyersiniz😂😂
Aşko bende aldım bunlardan 34 numara 🤣🤣🤣
34 numara ne yaaa 34 numara neee😂😂

Oo baya şey varmş içinde güzeldir kesin😍

Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide ya😂 benimki görünce bi gülme tutabilir bilemedim😂

Biz donmaya mahkumuz😂

İyi kız masraf çok çıkmaz😂 ortaklaşa giyersiniz😂😂

34 numara ne yaaa 34 numara neee😂😂
😂😂 kuzu valla cok seksi oluyor gir bak netten. Yani gülüncek gibi degil bide fizigin musait senin bence enişteyle coraba bi sans ver😂😂

Back
X