• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gün bugün beybi?
Korkma askım belki klomenin etkisidir kullandım demiştin ya..
Adet sanarken hormon falan derken bebek yerleşiyomuş bide 😂😂😍😍
Asko dun test yaptim yoktu bisey. Endometrium ince dedi yani rahim ince dedi doktor adet oldugun icin. Bebek degildir klomen yapmistir oyle ümit ediyorum adetim bitti gibi bisey 4. Gun bugun

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95

Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum genelde 🤷🏼‍♀️ İnsallah hormon degerlerim bozulmamistir😔 bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Benimde bu ay bi tuhaftı 4 gün sürdü normal herhalde

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95

Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum genelde 🤷🏼‍♀️ İnsallah hormon degerlerim bozulmamistir😔 bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Kuzum eğer korkutuyorsa bi doktora görün istersen ama bu bence endişe edilecek bişey yok testte yapabilirsin ne olur ne olmaz🥰🥰🥰

Kuzum eğer korkutuyorsa bi doktora görün istersen ama bu bence endişe edilecek bişey yok testte yapabilirsin ne olur ne olmaz🥰🥰🥰
Askim yaptim test negatif insallah dedigin gibidir sknti yasamam🥰 belkide klomenin etkisi. Zaten bebis olmasin ustune gorme falan cunku ben tedaviye başladım ilac kullaniyorum

Karanfil koy ilaç alma 12. Haftaya kadar sık dişini ben neden yatıyorum kız dedim ya doktor ilaç yazdı ama diren dedi direniyorum
Valla canım dayanamadım paracetemol içtim 😶 ama okuduğum kadarıyla zaten hamilelikte sadece parol içilebilir
Aşkım diş ağrısına kekik suyu yapıp ağzını çalkalasan belki iyi gelebilir.. karbonatlı tuzlu su gargarası da iyi gelebilir bebeğim.. aklıma başka hiç bişey gelmiyo 😟
Ya kıyamam o diş ağrısı cok iyi bilirim 🤦🏻‍♀️
Benimde dişimi çekmedi gıcık doktor geçenlerde gittim hala ağrıyo ara ara 🙄
her şeyi yaptım faydası yok parol içtim mecbur hemen kesti 😶 ama kk de okudum sarımsağı sirkle ile kaynatıp ılıtıp suyunu gargara yapmalı diye ama bilemedim bide soğuk süt içmeliymiş 🥴 yarın soracam dr eğer git dişçiye derse giderim

Kuzum aklima geldi annemde uzerinemi goruyosun acaba dedi. Dünde test yaptim bisey cikmadi🤷🏼‍♀️
Doktora gittim persembe adetimin 1. Günü usg bakti doktor rahim gayet iyi dedi bi problem yok dedi. Ama ilk günüm oldugu icin yogunluk icin bisey diyemedim sormadim. Klomen mi kesti acaba adeti gecen ay klomen kullanmistim

Ay bilmiyorum ki kuzum bende klomen tarzı birşeyler kullanmiştim aylar önce ama adetimi beklemeden ilaçla getiriyordu doktor duphastron la zaman kaybetmeyelim diye ama sonradan kendiliğinden normal adet oldum..

Doktora gidecekmiydin yine hiç belli olmaz bu işler ne hikayeler okuyoruz ilaç milac alırsın bilmeden en iyisi bır kez daha baktirmak

Canım korkma çünkü haziranda ben 1 gün adet oldum düşün. bende öyle oldu klomen geçen ay kullandım adetim 2 gün geç geldi ve dediğin gibi bi gün normal diğer günler çok azdı. Bebiş yerini hazırlıyor diyelim güzel düşünelim güzel Olsun🍀🙏❤️

Geçen görümcem rüyasında beni hamile görmüş kızın olacaktı diyor yazmıştım ya dün gece de kuzenim yazmış beni kucağımda kız bebekle görmüş ve ikisinin dr bebek düşündüğümüzden haberi yok😂😂😂😂 bunlar tesadüf olabilir mi kızlaaaaar
Ayyy canım biliyor musum benide rüyalarında görmüşlerdi bi iki ay önce ve Oldu şükürler Olsun 😍🙏 darısı sana Olsun 🙏🍀😍🤗

Canım ben o konuyu bilmiyorum ama göbeği nasıl kaldırıyorsunuz sert hareketler falan mı yapılıyor. Bak benimde hep göbek düşme sorunum vardı taaa ki göbeğime bardak vurdurana kadar şükür o gün bugündür yok bende 😍🤗 istersen dene
Ayy kızlar ya ben bu aralar uyku delisi oldum niye bilmiyorum mevsimden mi akşama kadar uyuyacağım kendimi zorla uyandirmasam gecede erkenden uykum geliyor

Back
X