- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.721
İlk torun mu canım belki heveslenmistir kv den. Sen gayet doğal birşey istemişsin bunda alınacak ve ya kötü olman bir durum yok bence. Saygı duymalı.Kızlar size bir sorum olucak öncelikle belirtiyim ailemden ayrı bir şehire gelin geldim eşimin ailesiyle 10dklık mesafede oturuyoruz ve kv ile öyle çok bir problemim yok kötü biri değildir yani ama heralde ilk gelini olduğum için her şeye fazla meraklı. Sorum şu olucak bebeğimin ilk kontrolüne ben tek gitmiştim ve kalp atışını da dinletti doktor ama heyecandan videoya falan çekmeyi akıl edemedim eşim dinleyemedi. Şimdi 1 ay geçti yarın tekrar kontrolüm var eşimle gidicez ilk defa ve az önce kv aramış ''bende geliyim mi kontrole'' demiş. Ben eşime ''beraber gideceğimiz ilk kontrol bu o yüzden ikimiz gitmeliyiz bence istiyosa bir sonraki kontrole gelsin'' dedim. Yani ben genelde ilklere çok önem veririm ve önceki bebeğimizi kalp atışı bile duymadan kaybettiğimiz için bu daha da önemli gibi geliyor bana ama sizce istiyosa sonrakine gelir diyerek yanlış mı yaptım?