• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.
Canim eger sumuksu kana karisik bi akintin geldiyse kasık agrın varsa yumurtlama olmustur testlerinin resmi varsa at degerlendirelim. Usg ile yumurtlama takibinde yumurtlama gördük ama testte hala net pik degildi. Yani bazen yaniltabiliyor testler. İnşallah o gunu degerlendirmissindir. Ama her ihtimale karşı yinede testlere devam et ve gun asiri degerlendirme yap

Tamam kuzum cok skntili degil ateşi kusmasi yok hafif usume ve halsizlik istahsizlik var karnim agriyor diyor.. bizde ekşın yaptik. Ben herseye oka 💩 herseye agliyorum yaa niye boyle oldum. Hic bisey yokken enistenize trip attim ammaaa yok öyle bi trip atma yatagi yorgani tekmeleyip arkami bi dönüşüm var görseniz hemde aglaya aglaya. Enisteniz diyoki N’oluyo be😂😂😂 adamda anlamadi🤣🤣 gerci bende anlamadm neye trip attiysam🤣🤣
Puhahahhaha yaaa senin tribini yerim😂😂🥰 bende eniştenin ağzını burnunu dağıtmamak için zor duruyorum aşko 🤣🤣🤣🤣 bişey diycem aşkısı bu adetin kısa sürdü ya onun etkisi bu bence bazen banada oluyo adetten sonra tam olarak atamıyorum o adetin etkisini bi daha ki aya kadar 🙄

Puhahahhaha yaaa senin tribini yerim😂😂🥰 bende eniştenin ağzını burnunu dağıtmamak için zor duruyorum aşko 🤣🤣🤣🤣 bişey diycem aşkısı bu adetin kısa sürdü ya onun etkisi bu bence bazen banada oluyo adetten sonra tam olarak atamıyorum o adetin etkisini bi daha ki aya kadar 🙄
Alemiz biz yaa🤣 patlat 2 tane eline sağlık 😂😂😂

Canim eger sumuksu kana karisik bi akintin geldiyse kasık agrın varsa yumurtlama olmustur testlerinin resmi varsa at degerlendirelim. Usg ile yumurtlama takibinde yumurtlama gördük ama testte hala net pik degildi. Yani bazen yaniltabiliyor testler. İnşallah o gunu degerlendirmissindir. Ama her ihtimale karşı yinede testlere devam et ve gun asiri degerlendirme yap
Testler bu şekilde canım. Valla bi kere kahve bir kere pembe bir kere de kıpkırmızı geldi ve kasık bel ağrısı yaşadım regl gibi. Ama yumurtlama yok testte ben de yumurtladığımı düşünüyorum belirtilere göre ama testte göremeyince biraz üzüldüm

Eklentiler

• 9B60BF9B-17FE-487C-AFAE-F470BD580742.webp
    9B60BF9B-17FE-487C-AFAE-F470BD580742.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
Back
X