• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım benimde teyzeme demişlerdi bugün konuştuk oda diyoki gitmek istiyosan git yine doktora ama bana kalırsa gitme çünkü farklı bişey söylemiyorlar boş yere sinirini harap etme dedi sen sadece menapozu kabullenme kendine sürekli sağlıklı olduğunu söyle dedi hatta bugün EFT yaptık telefonda o adet oldu kapattıktan sonra 😂😂 bakalım bana nolcak🤭🤭
Telefonda eft ne gız 🤣

Aşko benim misafirim vardı ahahaha🤣🤣🤣
Kuzum sen hiç yüreğini karartma senin bebişin hcg artışını gün gün gördük biz yolunda gitmeyen bişey yoktur emin ol❤️❤️❤️
Canım ben eminin boşver onu gece gece aklıma sen geldin gerçi hepinize dua ettim 🙏😍 ama sen takıldın adın takıldı aklıma kız bu sıfır sıfır sıfır umutlu da nedir yani umudum yok
O yüzdennnn aşko adını değiş please😘😘🙏🍀

Ay ne oldu bacım hayırlara vesile olsun inşallah
Canım biz geçen sene tayin istedik eşimle görev yerlerimiz arasında 60 km vardi
Ağustosta aile birliği mazeretiyle tekrar eşimin görev yerine tayin istedim çıkmadı
Sonra il içi görevlendirme dilekçesi vermiştik o arada ben müdürle kavga ettim anlayışsız davrandı
2 aydır ise gitmek için 60 km gidip geliyordum pazartesi görev yerim değişti dilekçeyi onaylanmışlar
Salı sabahı yeni yerde göreve başladım onun koşturması vardi bu hafta
Hayırlısı olsun inşallah 30 hazirana kadar gorevlendirmisler
Sağ salim bi atlatsak yazın tekrar tayin çıkmazsa eski yere devam edecem🥲

Canım biz geçen sene tayin istedik eşimle görev yerlerimiz arasında 60 km vardi
Ağustosta aile birliği mazeretiyle tekrar eşimin görev yerine tayin istedim çıkmadı
Sonra il içi görevlendirme dilekçesi vermiştik o arada ben müdürle kavga ettim anlayışsız davrandı
2 aydır ise gitmek için 60 km gidip geliyordum pazartesi görev yerim değişti dilekçeyi onaylanmışlar
Salı sabahı yeni yerde göreve başladım onun koşturması vardi bu hafta
Hayırlısı olsun inşallah 30 hazirana kadar gorevlendirmisler
Sağ salim bi atlatsak yazın tekrar tayin çıkmazsa eski yere devam edecem🥲
Sanırım öğretmensiniz aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim 1 senedir her gün 90 km gidip 90 km geliyor. Görevlendirme talebinde bulunduk ama bizimkini onaylamadılar 🤦🏻‍♀️ Sizin adınıza sevindim gerçekten çok yorucu ve stresli bir durum

Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum 😠😠 Veziir Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys bitliKedi bitliKedi @raainbow valla sinirden unuttum diğer güzel kızlar
Yapma ya tam dayaklık bunlar 😡 özel klinikler falan yok mu canım? Zaten erken öğrendin yani tabi ki düşük olacak ne bekliyorlar ki!

Sanırım öğretmensiniz aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim 1 senedir her gün 90 km gidip 90 km geliyor. Görevlendirme talebinde bulunduk ama bizimkini onaylamadılar 🤦🏻‍♀️ Sizin adınıza sevindim gerçekten çok yorucu ve stresli bir durum
Canım nasılsın? Ben venevv sen genetik yaptırmıştın sanırım ne oldu sonuçlar?

Hangi ildesiniz?
Benim müdürüm valinin eğitim ve emniyette görevlendirmeye kesinlikle karşı olduğunu söyledi ısrarla
Yine de başvuruyu yaptık ama araya kimleri kimleri soktuk
İlde sadece 2 kişinin başvurusu onaylanmış diğerinin aracısı çok daha kuvvetli diye düşünüyorum aslında benim istediğim yeri ona vermişler

Erken gebelik diye aldım ama markası farklı hiç senemedim bunu daha önce. Ben kimyasal geçirince göğüslerim hic agrimazdi regl olmama bir hafta kala göğüslerim hep ağrır ordan anlıyorum olmadığına 😕
Valla bu testlerin en iyisine bile güvenmiyorum en iyisi strip yada kaset testler. Bekleyelim canm sen moralini yüksek tut yinede
Valla görümceme de vermiş doktoru benim karı vermedi boşucam bunu da yaaa ilaç verdi vitaminle bu iş çözülüyorsa bu işkence neden kiiiii .haftaya randevu varya söyleyeceğim b6 önersin alayım… sinirlenme sende bu arada çünkü aşırı saçma bir sistemleri var sistemsizlikten oluşmuş gibi bildiğin 3. Dünya ülkesi gibi maddi güçleri var okey ama neye yarıyor hiç!!! Cidden bu şekilde düşünüyorum ben artık sürekli endişeye meyil veren bir sağlık sistemi teknolojisi berbat cihazların çoğu eski kız düşünsene 4d ultrason bile her şehirde her doktorda yok bizde nir çok doktorda varken… böyle çok şey var hayırlısı diyorum artık valla birde normal doğum mecburi aklında olsun sezeryan seçeyim diye bir durum yok eğer sağlık sıkıntısı varsa buna sen değil Dr karar veriyor gibi gibi…şimdiden alış birde doktora gidince ebelerin listesini iste öyle bir durum. Varmış ebeni bulman gerekliymiş dana doğumu öğretecek vs
valla bencede sen başka bi doktora da gözük istersen. Valla sağlık sistemleri yok hemde hiç yok 🤦🏻‍♀️ Yaaa neyse ilkim normal doğum zaten bu da bakalım hayırlısı öğrenmem iyi oldu. Senin ebe listesi dediğin acaba geçen görümcem dedi mutterpass verirler o mu 🤔 neyse öğrenicez bakalım

3 gözüküyor uygulamada. Ovulasyona göre de 3 kaldı. Heyecanlanma bebeğim benden bi cacık olmaz her ay böyle belirtiler içinde oluyorum sonra fıs ben bile alıştım 🤣

Bak ne güzel diyorsun kendi kendine 😘 Git aşkom git önemli konular bunlar belki tedavisi vardır. Teyzeme de demişlerdi erken menopoz var diye yıllar önce ama hala menopoza girmedi. Tedavi falan aldı mı onu hiç bilmiyorum
3 gün sonra görüşelim 😍

20221103_105234.webp
20221103_104142.webp
20221103_104135.webp

3 gün sonra görüşelim 😍
3 gün çok özlerim bekleyemem 🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben 😘😘😘

Eklentiler

• 20221103_105140.webp
    20221103_105140.webp
    42 KB · Görüntüleme: 51
  • 20221103_104043.webp
    20221103_104043.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 53
Eki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878

3 gün çok özlerim bekleyemem 🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben 😘😘😘
Bebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur ya 🍀🙏😍 kızlar bi sizde bakın Mucizemmm16 Mucizemmm16 Pheebs Pheebs aşko sen iyi yapıyorsun bu negatifi arkadaşın testine bi el atsana 🤗🙏

Eklentiler

• DB5D7E3A-D370-4302-BED9-572BA0156CC7.webp
    DB5D7E3A-D370-4302-BED9-572BA0156CC7.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 5A0E894C-CDFA-46E4-BBB2-47E91B7A4935.webp
    5A0E894C-CDFA-46E4-BBB2-47E91B7A4935.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X