• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 173335A1-B149-4484-8E4F-435316135CAB.webp
    173335A1-B149-4484-8E4F-435316135CAB.webp
    156,5 KB · Görüntüleme: 76
Oldum kuzum 3. Gün embriyosu transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük ama bakacaz artık bugün 5. Gün bitti
Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻 inşaallah bebişin seninledir
Ne zaman belli olur?

Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻 inşaallah bebişin seninledir
Ne zaman belli olur?
Amiinn inşallah 🙏🏻 yani kesin sonuç 5 gün sonra tam belli olur ama ben pazartesi bi test yaparım belki çok erken olacak ama dayanamıyorum 🤣
Tutunur o annesi, sen güzel düşün güzel olsun kuzum ❤️
Valla kuzum sürekli hamileymişim gibi konuşuyorum oldu falan diye inşallah pozitif enerjim yerini buluyordur 🤗

Oldum kuzum 3. Gün embriyosu transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük ama bakacaz artık bugün 5. Gün bitti
İnsallah annesine sıkıca tutunur🥰 guzel düşünelim guzel olsun. Ne zaman belli olacak bizede yaz mutlaka

Kızlar anladık ki laboquick de gölge çıkarıyormuş 😏 Neyse bu ay da gol değil yarın regl günüm belirtim de yok bakalım ne kadar gecikecek benim polikistikli vücudum 🤣 3 lü olan fotoğraftaki en üstteki 1 Kasım sonraki 3 Kasım alttaki de bu gün

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu bitliKedi bitliKedi R Random3 @Demgey3 Lale95 Lale95 diğer kızlar bakın hele
Ortadaki testte gölge gördüm ben de canım. Dur bakalım belki geç döllenme falan olur kim bilir

Back
X