• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha yapmadım. 29 haftalık olduk. Allah kısmet ederse Aralık sonu Ocak başı gibi bekliyoruz bizim kızı.
Bu arada senin yazını da şimdi gördüm burada. Önce çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar sonra da hayırlı gebelikler nasip etsin canım. Bak beni de biliyorsunuz. Bir kürtaj arkasından kimyasal mı düşük mü olduğu belli olmayan bir gebelik. Mutlaka herşeyde bir hayır vardır. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna inanmak lazım.
Canım çok sağol amin.. evet kesinlikle doğru geçiken şeylerde hayır vardır.. bende böyle hissediyorum güzel şeyler yakın 🤗🌺

Sen de İnshaAllah sağ salim alırsın kızını kucağına 🤗🤲🏻 habersiz bırakma bizi

Sen irkek Annem beni duygulandırıyorsun
Yarım tekrar edelim
İnşallah vardır ya
Yarın ola hayır ola inşallah
Sende ne durumlar aşko
Bolca dua edelim kuzum 🙏❤️ bende durumlar hep aynı, stabil 😁 test yapmaya 4 gün var ama umudum da yok zaten ilaçsız mucize benim iş ☺️

Kızlar sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim birşey yok bir iki saat sonra tekrar gittiğimde peçeteye açık pembe ve bolca akıntı geldi bu saat oldu hala regl olmadım ben kızlar bu neeeyy ilk defa yaşıyorum bunu... Kafam karıştı

Yani kuzum gölge bile değil bak İnan sen akşama çişini 3-4 saat tut yap koyulaşır bile 😍 bende strip test ile öğrendim hem fermometerin hemde easy home un testlerini satın almıştım
Ban ateşini atabilir misin aşko

Yani kuzum gölge bile değil bak İnan sen akşama çişini 3-4 saat tut yap koyulaşır bile 😍 bende strip test ile öğrendim hem fermometerin hemde easy home un testlerini satın almıştım
Şimdi yaptım
image.webp

Hoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu mu 😅 güzel gidiyor galiba hamiş miyim çok ta belli değil 😅😅😅 öyle ayılıp bayılma kusma falan yok filmlerdeki gibi değil yani😅😅😅🙈 yeni hamiş M melek076 olabilir 😍@veziir olabilir @Cgh olabilir
İnşallah üçümüz de gebeyiz 😍😍😍

Back
X