• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktan 😭😭😭 M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @My_Moonlight06 @Lale95
Hayır hayır hiç pas geçme ne pası dün yoksa bu gün var yarın çatlaması var çatlamadan sonra ki bir gün var daha şimdi başlıyorsun dünde kalma ama bu gün muhakkak değerlendir yarın çatlar muhtemelen

Nerden biliyorsun üzme canını lütfen Ya bugün o altın günse 😍🙏 içini ferah tut sen öğlen bi test yap ta at bakalım
Aşkım iş yerine gelince yaptım hemen bit test atmadım mı sana dur ekliyorum 😁

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 29
Hayır hayır hiç pas geçme ne pası dün yoksa bu gün var yarın çatlaması var çatlamadan sonra ki bir gün var daha şimdi başlıyorsun dünde kalma ama bu gün muhakkak değerlendir yarın çatlar muhtemelen
tamam kuzum zaten bugün yine pik çıktı akşam tekrarlıcam zaten umarım bu ay olur 🥰🥰😍

Kızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Random3 miraclebeyb miraclebeyb @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Ayy maşallah meleekkk sağlıkla tutunsun sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏼💕

Kızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Random3 miraclebeyb miraclebeyb @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Merhaba canım ne zaman başladın test yapmaya

Canim bu çok güven vermedi bana kaç gün var bata
Bat 6 kasımdı canım geçti. memlekete gidiyorum ilk fırsatta doktora gidicem kist falan mı oldu noldu anlamadım
Aşko test bozuk demek ki başka test yapsana❤️
Aşko yola çıktım. Testlerini de almadım yanıma 😏 böyle olunca bozuk mu oluyor
Bak bozuk başka bi test yapsana canım
Bozuk olduğunu bilseydim sabah başka test açardım ya memlekete gidiyorum test yapamam ki aşko ya

Kız o
Adet kelimesini unut ne adeti 😑😑 maşallah gün gün koyulaşmış işte hamilesin sen hamileeeee😍😍😍 inşaallah bi güzel tutunur annesine sağlıkli bebiş olur 😍😍😍
diğer testi ikinci idrarla yapsam ne olur
4 saat tuttum

Ya cansın
Canım baya koyulaşma takibi bar ama yeni başlamış gebelik çok dikkat et gediğine içtiğine sigarayı kaldır et o illaki doktoruna haber ver randevu versin hemen kan almaya bilir benden hiç almadı en azından takip eder kese hemen gözükmüyor en az 5 haftalık olmalı.telaş etme ama gebesin aşkoooo gebeeeeee 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
uz kızlar ❤️❤️❤️❤️❤️Ben pazartesiyi mi beklemesem ya yada başka test var onu mu yapsam ne dersin ki

Back
X