• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 6 kasımdı canım geçti. memlekete gidiyorum ilk fırsatta doktora gidicem kist falan mı oldu noldu anlamadım

Aşko yola çıktım. Testlerini de almadım yanıma 😏 böyle olunca bozuk mu oluyor

Bozuk olduğunu bilseydim sabah başka test açardım ya memlekete gidiyorum test yapamam ki aşko ya
Aooo nolacak şimdi orda bi yerde bulamaz mısın canım

Sen bugün bolca havuç ye çatlasın kistleşmesin gebe kalman için çatlaması ç

ua ben 100 den fazla test yaptım en güzel keyfimiz en güzel zaman istediğine işe
bişey soracağım havuç yiyeyim tabii ki ama yarın test yapsam silik çıktığında çatladığı anlamına geliyor değil mi

Sağol canım benim moral verdiğin için❤️❤️❤️❤️ sabah işe gelir gelmez testi yaptım ve foto ekliyorum baksana çatlamamış daha hatta dünkünden daha koyu🧚🏻
Tam pik işte bebeğim bugün ve silikleştikten sonra değerlendir 🥰🥰🥰🥰 havuç ye çatlasın beybi pik 3 gün üstüste olursa yiyin diyolar ona göre yersin

473D1999-A792-4FF9-816E-8B38F5A7103B.jpeg

Kızlarcım testin bugünkü hali en alttaki.
Dün öğlen ve akşam 2 tane yaptım ikisi de aynı koyuluktaydı. Sanırım çatladı. Ama o uzayan yumurtlama akıntısı falan olmadı bende 😕
R Random3 bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu B balbadem1 ve diğer kızlar

Son düzenleme:
Ama bugün değerlendirebilirsin beybi üzülme belki çatlamamıştır
Evet aşko çatlamamış hatta bugün daha fazla pik olmuş bugün şansımı deneyeceğim ama Çatlaması için havuç yicem bugün sonra da değerlendirecem ya da sıralama nasıl olmalı😅😅

Kuzum kafam karıştı bugün mü yiyeyim havuç yoksa yarın ki teste bakıp mı yiyeyim 😬❤️❤️
Ginnys bugün dedi galiba aşkım hatta varya akşama çatlamış olursa süper olur sen başla havuç yemeye 😅😅😅 benim öyle olmuştu sabah pik akşamına çatlamıştı 😉😉

Back
X