• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of hadi yA bulantı en cpk korktuğun bişi dediklerini kaydediyorum vallla calısıyorum biraz zor olacak ama dikkat ediyorum kendıme bol su ıcıyorum yarın doktor yine kan ve dedi
Alttan baktırmak istemiyorum acıkcası ama sence ?
Düşüyor diyolar
Tamam tuvalet ıkınma konusunu bilmiyordum not alıyorum hepsini Allah razı olsun Allah güç versin sana bakalım bneım ne zaman bulantılar baslıcak gorcez :) adt agrıları ve kaşık agrııs oluyor
Canım burada ilk muayene hep alttan
Ben öyle bir şeyi ilk defa duyuyorum

Ya o hisleri daha henüz hissederdim belki bebeği görünce netleşir 🥹ama sende hislerm net söyleyeyim mi 😅🤪bekleyeceğim artık bu patatesler böyle yapıyor çünkü kalp atışını duymayan panik olıyprmuş falan ondan öyle yapıyorlar ☺️Ben zaten panda gibi 18 saat yatıyorum 😂😂😂😂ayağa kalkmam mucize
Yayıl bebeğim yayıl bol bol ☺️ iyi yapıyorlar aslında biz hobi gibi zırt pırt kan veriyoz 🤣 benim ilgili hislerini söylemene hiiiiç gerek yok benim gibi anaya erkek evlat yakışır 💪❤️ hahaha (ikiz kızı oldu) 🤣🤣

Bak şimdi ben adet ağrısı olunca acaip korkmuştum ki gece uykumdan uyandırdı öyle böyle değil ama yarım saat sürüp geçiyordu bu ay hiç yaşamadım ilk iki ayda oldu onun dışında..alttan bakınca düşer şehir efsanesi çünkü o çubuğun hepsini söküp karıştırmıyor ki Dr hemen ucundan bakıyor bende halen kilom olduğu için alttan bakıyor belki bir sonrakindede alttan bakar hiç bir sorun oluşturmadı.dedim ya hiç kanama yaşamadım.ama avakadona bağlıyorum ben yumurtlama beklerken bile yiyordum sonrasında devam ettim 2. Aya kadar yedim şimdi midem bulanıyor diye yiyemiyorum hergün bir tane mutlaka yedim sapasağlam yeri hatta seyrhat edebilirmişim diye sordum hiç sorun yok yaparsın dedi.öncelikle korkmamakta çalış birde ben bulantıdan başımı kaldıramıyorım ama senin olmazsa hergün 10-20 dk arası yürü abartma ama sakın çünkü fazlası zarar azı karar azıcık yürü ki kan dolaşımı olsun hergün iki kat hesapla betanı 1500 de keseyi görmeye git çok keyifli anlar ben mide bulantısından ne olduğumu şaştım ama sizler güzel yaşayın inşallah tabi ama bulanırsalar korkma yapacak bir şey yok çekeceğiz başa gelen çekiliyor.hergün bir yumurta ye onuda ihmal etme sakın
Tamam canm hepsnı not ediyprjm
Su an bulantı yok ama bende de olur diye dusunuyorjm aılede olan bısı cunku 😂
Yada belki benım öyle olmaz bakıcaz dedigin gibi cekicex artık yapcak bişi yok
Tamam korkmuyorum burda kozlar da dedi rahim büyüyormuş normalmiş öyle olması okumuştum bakalım yarın kac cıkcak dın 85 idi :) hayırlısı olsun aaaa hala alttan bakıyor sana He iyi tamam o zaman cok da gözümü korkutmuyorum o zaman iyi yA rahatladım vallla

Bak şimdi ben adet ağrısı olunca acaip korkmuştum ki gece uykumdan uyandırdı öyle böyle değil ama yarım saat sürüp geçiyordu bu ay hiç yaşamadım ilk iki ayda oldu onun dışında..alttan bakınca düşer şehir efsanesi çünkü o çubuğun hepsini söküp karıştırmıyor ki Dr hemen ucundan bakıyor bende halen kilom olduğu için alttan bakıyor belki bir sonrakindede alttan bakar hiç bir sorun oluşturmadı.dedim ya hiç kanama yaşamadım.ama avakadona bağlıyorum ben yumurtlama beklerken bile yiyordum sonrasında devam ettim 2. Aya kadar yedim şimdi midem bulanıyor diye yiyemiyorum hergün bir tane mutlaka yedim sapasağlam yeri hatta seyrhat edebilirmişim diye sordum hiç sorun yok yaparsın dedi.öncelikle korkmamakta çalış birde ben bulantıdan başımı kaldıramıyorım ama senin olmazsa hergün 10-20 dk arası yürü abartma ama sakın çünkü fazlası zarar azı karar azıcık yürü ki kan dolaşımı olsun hergün iki kat hesapla betanı 1500 de keseyi görmeye git çok keyifli anlar ben mide bulantısından ne olduğumu şaştım ama sizler güzel yaşayın inşallah tabi ama bulanırsalar korkma yapacak bir şey yok çekeceğiz başa gelen çekiliyor.hergün bir yumurta ye onuda ihmal etme sakın
canım gebeliktede avakado yemekten bir zarar yok dimi 6 haftalığım canım cok istiyo bu aralar severim avakadoyu

Tamam canm hepsnı not ediyprjm
Su an bulantı yok ama bende de olur diye dusunuyorjm aılede olan bısı cunku 😂
Yada belki benım öyle olmaz bakıcaz dedigin gibi cekicex artık yapcak bişi yok
Tamam korkmuyorum burda kozlar da dedi rahim büyüyormuş normalmiş öyle olması okumuştum bakalım yarın kac cıkcak dın 85 idi :) hayırlısı olsun aaaa hala alttan bakıyor sana He iyi tamam o zaman cok da gözümü korkutmuyorum o zaman iyi yA rahatladım vallla
Yarın 170 civarı olur ama %30 a kadar artış t normal Buda aklında olsun sakın buna takılıp niye artmıyor diye korkma bazen yavaş artıp birden toparlıyor belli olmuyor bebişlere ama zaten adet günün heralde 85 dimi normal değerin iyi gider yani endişe etme alttan muayene kötü bir şey değil bazen endişeni de azaltıyor çünkü karından göremeyince insan endişe eder onlarda önlem olarak öyle yapıyor korkma işlerini biliyor doktorlar bak ben 3 ay oldum nerdeyse 1 haftamız kaldı doldurmaya hala alttan yorma kafanı buna sağlıklı beslenmeye odaklan odağa önemli bir konu

canım gebeliktede avakado yemekten bir zarar yok dimi 6 haftalığım canım cok istiyo bu aralar severim avakadoyu
Kız yeeee delimisin yemediğin zarar öyle faydalı ki öyle böyle değil hem bebeğin yeri sağlam olsun diye hemde gelişimi için çoook yararlı bir ceviz kadar önmli besin eksik etme hergün bir tane ye afiyet olsun yarasın bebeğine

Ben kullandığım ay hamile kaldım 😅 fakat düşük yaptım ama pıhtılaşma sorunum varmış meğer. Bir arkadaş daha kaldı burda şuan yok 🤗 iyilikperisi92 iyilikperisi92 sen de kullandın mı bu ay jeli?
Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah canım 😌 inşallah bu ay kullanıcam, ümitliyim açıkçası. Sizin sperm değerleri normal miydi?

Evet canım adet bittiğinde gidiliyor. Ben hiç yaptırmadım. dün arkadaşı götürünce bendemi yapsam diye düşündüm amaşimdi dikişlerim taze olduğu için çekindim
Regl olunca tekrar gidicem. Belki vesile olur masaj yapıyor sadece fazla bastırmıyor. Ne için dikiş atıldı canım ameliyat mı oldun.

Yarın 170 civarı olur ama %30 a kadar artış t normal Buda aklında olsun sakın buna takılıp niye artmıyor diye korkma bazen yavaş artıp birden toparlıyor belli olmuyor bebişlere ama zaten adet günün heralde 85 dimi normal değerin iyi gider yani endişe etme alttan muayene kötü bir şey değil bazen endişeni de azaltıyor çünkü karından göremeyince insan endişe eder onlarda önlem olarak öyle yapıyor korkma işlerini biliyor doktorlar bak ben 3 ay oldum nerdeyse 1 haftamız kaldı doldurmaya hala alttan yorma kafanı buna sağlıklı beslenmeye odaklan odağa önemli bir konu
Tamam canım haklısın dediklerimi not ettim yarım sabah içim de avokado aldım
Ceviz almıs eşim meyve de almıs
Yarı. Bakalım sonuc kac cıkacak sana haber veririm senınde ins bulantıların son olacak az kaldı az daha dayan 🥹

Eklentiler

• F0DC48A9-1108-42CE-AD92-53CB0267AAEC.webp
    F0DC48A9-1108-42CE-AD92-53CB0267AAEC.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 49
Güzellerim ben geldim 😍 kalp atışını duyduk şükürler Olsun 💃🏻❤️🙏 6mm miş yavrum 🤗 aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 miş 😍 Ginnys Ginnys M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb Childdevelopment Childdevelopment iyilikperisi92 iyilikperisi92 My_Moonlight06 My_Moonlight06 destinesiaa destinesiaa Veziir Veziir annabelica annabelica ve diğer güzellerim ❤️
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım 🧿❤️

Güzellerim ben geldim 😍 kalp atışını duyduk şükürler Olsun 💃🏻❤️🙏 6mm miş yavrum 🤗 aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 miş 😍 Ginnys Ginnys M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb Childdevelopment Childdevelopment iyilikperisi92 iyilikperisi92 My_Moonlight06 My_Moonlight06 destinesiaa destinesiaa Veziir Veziir annabelica annabelica ve diğer güzellerim ❤️
Oyyyyy minnoşa bak sen hele yaaa 🥹♥️ çok sevindim canım benim. İkiz olsaydı biz şokk artıkk😂😂 ama olsun bebişin seninle sonuçta 😍😍 sağlıkla ilerlesin gebeliğin kucağına aldığın günlere şahit oluruz inşallah🤲🏻♥️

Oyyyyy minnoşa bak sen hele yaaa 🥹♥️ çok sevindim canım benim. İkiz olsaydı biz şokk artıkk😂😂 ama olsun bebişin seninle sonuçta 😍😍 sağlıkla ilerlesin gebeliğin kucağına aldığın günlere şahit oluruz inşallah🤲🏻♥️
Valla duyduğumda bi şok geçirdim ne alaka diye 🙈 yaaa çok datlı yavrummm😍 amin çok amin teyzesi 😍🙏 darısı sana Olsun enn kısa zamanda hatta yarın bize güzel haber ver 😍🙏🍀

Tamam canım haklısın dediklerimi not ettim yarım sabah içim de avokado aldım
Ceviz almıs eşim meyve de almıs
Yarı. Bakalım sonuc kac cıkacak sana haber veririm senınde ins bulantıların son olacak az kaldı az daha dayan 🥹
İnşallah yaaa hep öyle diyorlar ama hani nerde valla bezdim billah bezdim yaşamayın böyle bir bulantı aşırı fena benim normalde de midem çok hassas hemen üşüteyim aç kalayım bulanır o nedenle şuanki durum şaşırtmıyor ama ne betermiş dediriyor annelik zor zanaatmiş

Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 miş 😍 Ginnys Ginnys M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb Childdevelopment Childdevelopment iyilikperisi92 iyilikperisi92 fnd_50 fnd_50 My_Moonlight06 My_Moonlight06 destinesiaa destinesiaa Veziir Veziir annabelica annabelica ve diğer güzellerim ❤️
Oy oy oy kurban olsun teyzesi ona uaaaaa aman alllahım demek ikizmiş biri boş kalmıs He ne kadar mucizevi bişi ya allahım vallal
6 mm bide oy 😍😍😍😍😍 kese yeni mi gördün sen sımdı

Back
X