canım kocam :(

Üzmeyin kendiniz inşallah eşiniz de çabucak toparlanıcak.Sonrasındaki tedavi yada fizik tedavi süreçlerini aksatmadığı sürece çabuk toparlar

umarım öyle olur..insan ürkmesi hiç birşeye benzemiyor..ayağına tam basamıyor korkuyor ..

Çok geçmiş olsun, ön çarpraz bağ kopmuş demişsiniz onun hakkında bi bilgim yok ama tanıdığım bir çok kişi menisküs yırtılmasından ameliyat olan kesinlikle memnun değil iyileşmiyor ve ameliyat olduktan sonra daha da kötü oluyor keşke olmasaydık diyorlar. Hatta annemin iki dizinde var menüsküs yırtılması ama sırf bu yüzden ameliyat olmuyor.

Halı sahada top oynamak ne kadar da sakıncalı; kalp krizi davetçisi, bir de üstüne bu tür ortopedik rahatsızlıklar cabası.
Göndermeyin kocalarınızı, spor mpor değil bu zımbırtı; düpedüz intihara teşebbüs.
Zelibon geçmiş olsun diliyorum.

öncelikle çok geçmiş olsun. 3 sene önce benimde eşim menisküs ve ön çapraz bağ ameliyatı oldu. dizine plantin takıldı. ameliyat çok kolay ve başarılı geçmişti. zaten tam bayıltmadılar. ve çok çabuk toparlanmıştı. korkulacak bişi yok. ama sakın videolarını izmeleyin izlettirmeyin. ben izlemedim ama eşim öyle hiçbişeyden etkilenmez hatta ameliyatında bile ayıktı ve izledi ameliyatını o videolar çok abartı diyor. hiç sorun etmeyin yani en büyük dert bu olsun

tabiki geçmiş olsun eşinize bundan sonra halısahaya gitmez sanırım tez iyileşsin...

Geçmiş ılsun. Ablamın eşi de menisküs yırtıgından amelıyat oldu 15gun bule surmedı toparlanması ki çkendısı cok nazlıdır. Şuan gayet ıyı

gitmek isteyen insanı bağlayamam ki, başıma bişey gelcekse yolda yürürkende olur diyo.

Babamında yırtık mı bilmiyorum ama menüsküs var ameliyat olmadı.bi ara egzersiz yapmıştı sadece kum torbasıyla öyle hatırlıyorum.Şuan ufak tefek şeyler dışında sorunu yokturr.
Başka doktora gitseniz?
Allah şifa versin geçmiş olsun

Dünyada o kadar futbolcu var onlarda mı oynamamalı o zaman?Kafam karıştı

hiii gerçekten mi? bağı onarırız menisküsüde hallederiz dedi doktor...inşallah bugün gittiğimiz doktor fizikle geçer der

çok teşekkür ederim..ama nerde dinlicekler bizi...bir gecede 2 maça gidiyordu benim kocam...al şimdi hiç gidemicek..

nasıl su serpildi şuan içime...gerçekten kolay mı atlattı..inşallah benim eşiminde öyle geçer ameliyat olursa..

Halı
Dünyada o kadar futbolcu var onlarda mı oynamamalı o zaman?Kafam karıştı
Halı sahadan bahsediyorum ben. Sabah akşam antrenman yapan, bütün hayatını yaptığı işe göre planlayan, doğru beslenen, sigara içmeyen, çim sahada oynayan profesyonel sporcuyla; ayda bir gittiği halı saha dışında kolunu bacağını kaldırmayan, göbeği kendinden önde giden, baca gibi sigara tüttüren, ısınma mısınma nedir bilmeden deli dana gibi koşturan, bir de üstüne halı saha gibi elektriği toprağa iletmeyen sağlıksız bir zeminde top oynayan adamı bir mi tutalım şimdi?

Profesyonel futbolcular bunu defalarca Yaşar, ameliyat olur ve tekrar sahalara dönerler. Allah şifa versin eşinize lakin çok şükür tedavisi olan bir durum.

Geçmiş olsun zelibon
Benim arkadaşım olmuştu. Mac kazası onun da.
1 ay istirahat vermişti doktor. Ayrıca 1 hafta temel ihtiyaçlar hariç üzerine basması yasaktı.
Daha sonra hareketler vermişti. Arkadaşım 2. Haftada yürüyüp dışarı çıkmaya başladı ama biraz daha acele etmesem olurmuş dediğini biliyorum.

Biraz zor oluyor diz ameliyatları umarım çabucak iyileşir esiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…