gitmek isteyen insanı bağlayamam ki, başıma bişey gelcekse yolda yürürkende olur diyo.
Profesyonel futbolcular bunu defalarca Yaşar, ameliyat olur ve tekrar sahalara dönerler. Allah şifa versin eşinize lakin çok şükür tedavisi olan bir durum.
Geçmiş olsunzelibon
Benim arkadaşım olmuştu. Mac kazası onun da.
1 ay istirahat vermişti doktor. Ayrıca 1 hafta temel ihtiyaçlar hariç üzerine basması yasaktı.
Daha sonra hareketler vermişti. Arkadaşım 2. Haftada yürüyüp dışarı çıkmaya başladı ama biraz daha acele etmesem olurmuş dediğini biliyorum.
Biraz zor oluyor diz ameliyatları umarım çabucak iyileşir esiniz.
Babamında yırtık mı bilmiyorum ama menüsküs var ameliyat olmadı.bi ara egzersiz yapmıştı sadece kum torbasıyla öyle hatırlıyorum.Şuan ufak tefek şeyler dışında sorunu yokturr.
Başka doktora gitseniz?
Allah şifa versin geçmiş olsun
çok çok teşekkür ederim canım...2. hafta dışarı mı çıktı..süper ya inşallah eşimde hemen toparlar..şu internette okuduklarım biraz abartı galiba...
İnşallah fizik tedavisi ile geçer canım inşallah yani benim etrafındaki herkes öyle tabi farklı olanlar vardır belkide ama doktorlar ameliyatla herşeyim geçeceğini düşünüyorlar sürekli ha belki ameliyat olursun paso yatar kendini hiç yormassın iyi olur ama eşiniz tabiki çalışıyor öyle bir imkan yok ki. Ama dediğim gibi menüsküs için öyle ama diğer sorun illa ki ameliyatla halledilir heralde.. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız
hiii gerçekten mi? bağı onarırız menisküsüde hallederiz dedi doktor...inşallah bugün gittiğimiz doktor fizikle geçer der
tabiki eşinin rahatsızlığının seviyesi ne durumdadır veya eşinin ağrı eşiği nedir bilemem ama bizimki baya kolay atlattı. hatta şu an halı sahaya tekrardan gidio diyebilirim. ha zorlamaya gelmiyor dikkat edecek ömür boyu. ama beter bir durum olacağını sanmıyorum.nasıl su serpildi şuan içime...gerçekten kolay mı atlattı..inşallah benim eşiminde öyle geçer ameliyat olursa..
tabiki eşinin rahatsızlığının seviyesi ne durumdadır veya eşinin ağrı eşiği nedir bilemem ama bizimki baya kolay atlattı. hatta şu an halı sahaya tekrardan gidio diyebilirim. ha zorlamaya gelmiyor dikkat edecek ömür boyu. ama beter bir durum olacağını sanmıyorum.
İnşallah fizik tedavisi ile geçer canım inşallah yani benim etrafındaki herkes öyle tabi farklı olanlar vardır belkide ama doktorlar ameliyatla herşeyim geçeceğini düşünüyorlar sürekli ha belki ameliyat olursun paso yatar kendini hiç yormassın iyi olur ama eşiniz tabiki çalışıyor öyle bir imkan yok ki. Ama dediğim gibi menüsküs için öyle ama diğer sorun illa ki ameliyatla halledilir heralde.. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız
aynısını dedim valla...hatta bana ehliyet aldırmadı araba aşağıda yattı biz taksiyle gittik doktora..onu bile sıkıştırdım araya..Keske lafini dinleseymis kari lafi dinlemezsen boyle olur neyse cok gecmis olsun acil sifalar versin allahim
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
ameliyat en son çağredir öncesinde olabilcek yöntemlere başvurun başka doktorlara gidin hemen karar vermeyin.
iyi günler .
İyi ve temiz bir hastaneyi tercih edin. Kardeşim çapraz bağ ameliyatı oldu. Enfeksiyon kaptı. Zor günler geçirdik ama şimdi iyi çok şükür. Ama bizimkisi olağanüstü bir durumdu. Moralinizi bozmak istemem ama bu ihtimalleri de göz önünde bulundurmak lazım.
2. Hafta çıktı ama keske çıkmasaydım daha da dikkat etseydim dedi bir zaman sonra.
Çünkü topallıyordu. Doktor da kızmış erkenden yürümeye baslarsan böyle olur diye :)
Egzersizleri de yapmıyordu pek inatçı biridir.
Biraz zor bir süreç gibi. Esin tek başına evde yapamaz. Senin izin alman gerekli sanırım
Benim esimde hic top oynamaz onun da dizinde meniskus var arada agri yapiyor ameliyat dedi doktor ama korktugumuz icin yapamiyoz.Amcamin ogluda futbolcuydu tam uc defa meniskus ameliyati oldu iyi cok sukur problemi yok korkmayin diyorlar bize sadece futbolu birakmak zorunda kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?