canım kocam :(

Profesyonel futbolcular bunu defalarca Yaşar, ameliyat olur ve tekrar sahalara dönerler. Allah şifa versin eşinize lakin çok şükür tedavisi olan bir durum.

bizde o şekilde kendimizi avutuyoruz...çok şükür Rabbim başka dert vermesin ama hastane doktor ameliyat korkutuyor işte...insanın neresi acırsa canı ordadır derler..

çok çok teşekkür ederim canım...2. hafta dışarı mı çıktı..süper ya inşallah eşimde hemen toparlar..şu internette okuduklarım biraz abartı galiba...

çok teşeküür ederim.babanızada geçmiş olsun...bugün gidicez kısmetse bakalım ne dicek doktor..

çok çok teşekkür ederim canım...2. hafta dışarı mı çıktı..süper ya inşallah eşimde hemen toparlar..şu internette okuduklarım biraz abartı galiba...

2. Hafta çıktı ama keske çıkmasaydım daha da dikkat etseydim dedi bir zaman sonra.
Çünkü topallıyordu. Doktor da kızmış erkenden yürümeye baslarsan böyle olur diye :)
Egzersizleri de yapmıyordu pek inatçı biridir.

Biraz zor bir süreç gibi. Esin tek başına evde yapamaz. Senin izin alman gerekli sanırım

Benimde abim geçen yıl motorsiklet almıştı . İkinci binişin de motor altından kayıp düşmüştü . Onunda aynı şey başına geldi maalesef . Doktor arayışına geçti ve Memorial hastanesinde işinin ehli bir doktora ameliyat oldu . Bildiğim kadarıyla Prof olması lazım . Kısa sürede toparladı çok şükür .

Allah şifa versin inşaallah . Ama eger imkanınız varsa iyi bir doktor bulup ameliyat olmasi daha iyi diye düşünüyorum .

Benim esimde hic top oynamaz onun da dizinde meniskus var arada agri yapiyor ameliyat dedi doktor ama korktugumuz icin yapamiyoz.Amcamin ogluda futbolcuydu tam uc defa meniskus ameliyati oldu iyi cok sukur problemi yok korkmayin diyorlar bize sadece futbolu birakmak zorunda kaldi

benim esim olmustu 2 hafta surmustu ayaga desteksiz kalkmasi. erkekler daha dayaniksiz oluyor nazlaniyorlar. gecmis olsun

hiii gerçekten mi? bağı onarırız menisküsüde hallederiz dedi doktor...inşallah bugün gittiğimiz doktor fizikle geçer der
İnşallah fizik tedavisi ile geçer canım inşallah yani benim etrafındaki herkes öyle tabi farklı olanlar vardır belkide ama doktorlar ameliyatla herşeyim geçeceğini düşünüyorlar sürekli ha belki ameliyat olursun paso yatar kendini hiç yormassın iyi olur ama eşiniz tabiki çalışıyor öyle bir imkan yok ki. Ama dediğim gibi menüsküs için öyle ama diğer sorun illa ki ameliyatla halledilir heralde.. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız

Keske lafini dinleseymis kari lafi dinlemezsen boyle olur neyse cok gecmis olsun acil sifalar versin allahim

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
ameliyat en son çağredir öncesinde olabilcek yöntemlere başvurun başka doktorlara gidin hemen karar vermeyin.
iyi günler .

İyi ve temiz bir hastaneyi tercih edin. Kardeşim çapraz bağ ameliyatı oldu. Enfeksiyon kaptı. Zor günler geçirdik ama şimdi iyi çok şükür. Ama bizimkisi olağanüstü bir durumdu. Moralinizi bozmak istemem ama bu ihtimalleri de göz önünde bulundurmak lazım.

nasıl su serpildi şuan içime...gerçekten kolay mı atlattı..inşallah benim eşiminde öyle geçer ameliyat olursa..
tabiki eşinin rahatsızlığının seviyesi ne durumdadır veya eşinin ağrı eşiği nedir bilemem ama bizimki baya kolay atlattı. hatta şu an halı sahaya tekrardan gidio diyebilirim. ha zorlamaya gelmiyor dikkat edecek ömür boyu. ama beter bir durum olacağını sanmıyorum.

eşim jübilemi yaptım artık diyor..bende gitmesini istemem..ağrı eşiğini bende bilmiyorum..ama dayanıklıdır heralde..

az önce bir arkadaşla karşılaştık fizyoterapist akrabası varmış..annesininde menüsküsünde problem varmış..sakın ameliyat olma demiş..zaten ameliyat zor vereilcek bir karar..birkaç doktora gidicez..inşallah fizik tedavi etkili olurda ameliyata gerek kalmaz..

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
ameliyat en son çağredir öncesinde olabilcek yöntemlere başvurun başka doktorlara gidin hemen karar vermeyin.
iyi günler .

çok teşekkür ederim..tamamen aynı fikirdeyim..bugün gideceğimiz doktora sorucaz bakalım o ne dicek..

Allah korumuş gerçekten çok çok geçmiş olsun..enfeksiyon kapmak çok tehlikeli şükür atlatmış..bizde onun için doktor doktor gezicez bakalım..

bu konudada inat edilir mi yahu?
sanırım benim işten almam zor olurda annesi burda o gelir artık..

çok geçmiş olsun sizede..manisküs annemde bile var..sanırım yaygın ama bizim korktuğuz bağın kopması..valla futbolu falan bırakmış şimdiden sondu artık oynamam diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…