canım kocam :(

kendi düşen ağlamaz ben olsam başına kalkarım ne bu böyle bir günde iki maç sanki futbolcu

Ameliyat sonrası iyi bir fizyoterapiste gidin tüm verilen egzersizleri düzenli ve doğru şekilde yapın. Egzersizleri tam yaparsanız çabuk iyileşir. Bide yaşı önemli tabi öçb ameliyatlarında yaş ilerledikçe tedavisi zorlaşıyor. Tabiki yaralanma seviyesi de önemli ameliyatı yapacak hekim önemli vs. Eşinize iyi bakıp fizyoterapistinizi iyi seçin

Bütün yorumları okuyamadim da 1 hafta da falan toparlanmaz arkadaşlar. O baska bir operasyondur.
Fizyoterapistim daha önce profesyonel futbolcu hastam da oldu aynı ameliyatı olan, eşim de geçen yaz sakatlandı, o da ameliyat oldu.
Oncelikle iyi bir doktor bulun, sonrasında da iyi bir fizik tedavi alabileceğiniz yer.
Ağrılı bir ameliyattır, 1 haftada ağrı azalır, hasta ağrım var der hareket ettirmek istemez ama dizin iyileşmesi için size söylenenleri mutlaka yapın.
Hastanın direnci ve ağrısına göre 3. Veya 7. Gün Arası fizik tedaviye başlanır.
Genelde başarılı sonuçlanır.

benim esim olmustu 2 hafta surmustu ayaga desteksiz kalkmasi. erkekler daha dayaniksiz oluyor nazlaniyorlar. gecmis olsun

çok geçmiş olsun canım..kesinlikle nazlı oluyorlar..atlatmışsınız zor aşamaları..bakalım biz ne yapıcaz...

Geçmiş olsun. Yani yaşı kaç, kilosu vs var mı bilmiyorum ama kendini o kadar zorlamaya kalp krizi bile geçirebilirdi Allah korusun. Umarım ders almıştır

aynısını dedim valla...hatta bana ehliyet aldırmadı araba aşağıda yattı biz taksiyle gittik doktora..onu bile sıkıştırdım araya..
Oh iyi yapmissin bu erkeklere mustehak hem laf dinlemiyolar hemde sonra bisi olunca ah canim vah canim bundan sonra laf dinler insallah

Gecmis olsun. Benim enistem oldu ameliyati bir kac hafta baston kullaniyor sonra geciyor. Agri falan kalmadi masallah. Arkadasim da olmustu. Cok kolay bir ameliyat...

kesinlikle doğru söylüyorsun canım..yaşın önemli olduğunu doktorda söyledi..birde aktif spor yapıp yapmayacağını sordu..tabikide yapmayacak okadar korktuki...inşallah sadece fizik tedaviyle geçer..

vee korktuğum yanıt işte...ağrılı olması..bir yerde okudum en az kalp ameliyatı kadar önemliymiş..çoğu insan ayağını hareket ettiremiyormuş..ama dediğin gibi ettirmek zorunda..bu aşamaları geçmek çok zor..inşallah gerek kalmaz..
peki ameliyatsız sadece fizik tedaviyle normal hayatına devam eden var mı..

Geçmiş olsun. Yani yaşı kaç, kilosu vs var mı bilmiyorum ama kendini o kadar zorlamaya kalp krizi bile geçirebilirdi Allah korusun. Umarım ders almıştır

ayy doğru söylüyorsun Allah ım korusun daha beterinden..aldı aldı dersini birdaha oynamıcam diyor..

Gecmis olsun. Benim enistem oldu ameliyati bir kac hafta baston kullaniyor sonra geciyor. Agri falan kalmadi masallah. Arkadasim da olmustu. Cok kolay bir ameliyat...

saol canım sizde geçmiş olsun..inşallah kolay atlatır..aslında inşallah ameliyatsız fizik tedaviyle atlatır..sonuçta bıçak altına yatıyorsun..

Ameliyat hakkında bir bilgim yok ama kolaylıkla sağlıkla ameliyatı atlatır inşallah eşiniz çok geçmiş olsun.

Kardesim gecen sene ameliyat oldu caprazdan. mac oynarken baglari kopmustu.Cok kotu gunler gecirdik.ameliyat esnasinda takilan vidadan enfeksiyon kapti ameliyattan 2 gun sonra acillik oldu diz bolgrsi %80 enfeksiyon kapmis dendi. Bacagi abartisiz iki bacak genisliginfr sisti 3 ay hastanede yattik. Gun boyu antibiyotik yedi yavrum. Zayifladi. Cok kotu günlerdi sukur atlattik. Zaten ameliyattan sonra fizik tedaviyle eskisi givi oluyor. Yuruyusunde hic bir problem yok.

Diyecegim o ki; guvenilir bi yere yaptirin ameliyati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…