Canım köpeğimm :(

ikubra

Mutlu, musmutlu :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
265
322
23
12 yaşında alman kurdum var. 1 yaşından beri benimleydi köpek demeye dilim varmıyor dostum, arkadaşım, koruyucum.. En çok neye baglisin dediklerinde köpegime diyecek kadar çok seviyorum onu. Ama 3 gündür çok hasta yemek yemiyor yürümüyor havlamıyor hiçbir şeye tepki vermiyor. Beni görünce atlayıp ziplayan şimdi kafasını bile kaldırmıyor. Dün akşam veteriner getirdik baktı iğne vurdu ama hiç iç açıcı şeyler söylemedi. Bir kac gün anca dayanır çok yaşlı artık son günleri dedi ben kaybetmek istemiyorum onu kaç gündür içim acıyor ama dünden beri daha kötüyümm nasıl atlaticam oğlumu kaybetmenin acısını nasıl yenicem

Insallah iyi olur bir an once... Kac yil yasiyorlarmis ki ortalama

Son günlerini güzel geçirmesini sağlayın çok büyük bi acı gerçekten allah yardimcnz olsn bi hayvansever için evin bireyini kaybetmekten bi farkı yok

Cok da yaslanmissa demek ki... Kendinizi uzmeyin. Siz ona cok guzel bir hayat yuva verdiniz karsilikli dost oldunuz. Eminim hastalik/yaslilik da zordur onun icin belki agrisi vardir, aci cekiyordur. O yuzden olumunu felaket olarak gormeyin

Son günlerini güzel geçirmesini sağlayın çok büyük bi acı gerçekten allah yardimcnz olsn bi hayvansever için evin bireyini kaybetmekten bi farkı yok
Hiçbir farki yok hemde hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum sanki canımfan bir parça gidiyormuscasina canım yanıyor:-( Hiçbir seye tepki vermiyor ki birsey yapamiyorum

Hiçbir farki yok hemde hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum sanki canımfan bir parça gidiyormuscasina canım yanıyor:-( Hiçbir seye tepki vermiyor ki birsey yapamiyorum
Kendinizi uzmeyin desemde boş allah büyük belki bi mucize olur uzuntunuzu belli etmeyn cünkü hisseder emin olun

Öyle güzel dosttu ki 8 yasimdaydim elime geldiğinde oda yavruydu oyun oynardi benimle ben top atardim burnuyla vurup karşılık verirdi:-(

Veterineri bastan beri hep aynı kişi hep en iyi müdahaleleri yaptı dün bir igne vurdu ama etki etmedi her gecen dakika eriyor sanki :-(
Ölümü eğer onun çektiği acıları dindircekse daha fazla acı çekmesin. Bugün severken agladigina şahit oldum resmen :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…