13-14 diyorlarInsallah iyi olur bir an once... Kac yil yasiyorlarmis ki ortalama
Cok da yaslanmissa demek ki... Kendinizi uzmeyin. Siz ona cok guzel bir hayat yuva verdiniz karsilikli dost oldunuz. Eminim hastalik/yaslilik da zordur onun icin belki agrisi vardir, aci cekiyordur. O yuzden olumunu felaket olarak gormeyin13-14 diyorlar
Hiçbir farki yok hemde hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum sanki canımfan bir parça gidiyormuscasina canım yanıyor:-( Hiçbir seye tepki vermiyor ki birsey yapamiyorumSon günlerini güzel geçirmesini sağlayın çok büyük bi acı gerçekten allah yardimcnz olsn bi hayvansever için evin bireyini kaybetmekten bi farkı yok
Kendinizi uzmeyin desemde boş allah büyük belki bi mucize olur uzuntunuzu belli etmeyn cünkü hisseder emin olunHiçbir farki yok hemde hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum sanki canımfan bir parça gidiyormuscasina canım yanıyor:-( Hiçbir seye tepki vermiyor ki birsey yapamiyorum
Allah yardımcınız olsun. Onların dostlugu apayrı bişey ya.
Kıyamam ya acaba başka bir veterinere mi götürseniz.
Cok da yaslanmissa demek ki... Kendinizi uzmeyin. Siz ona cok guzel bir hayat yuva verdiniz karsilikli dost oldunuz. Eminim hastalik/yaslilik da zordur onun icin belki agrisi vardir, aci cekiyordur. O yuzden olumunu felaket olarak gormeyin
Keşke bir mucize olsa yine kalksa ayağa havlasa sagdan sola koşsa yemek yese 3 gündür yemek yediremiyorum sadece su içiyor:-(Kendinizi uzmeyin desemde boş allah büyük belki bi mucize olur uzuntunuzu belli etmeyn cünkü hisseder emin olun
Dualrm dostunuzla inşallah iyi olur gerçekten çok uzuldmKeşke bir mucize olsa yine kalksa ayağa havlasa sagdan sola koşsa yemek yese 3 gündür yemek yediremiyorum sadece su içiyor:-(
Allah razı olsun :-(Dualrm dostunuzla inşallah iyi olur gerçekten çok uzuldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?