Canım köpeğimm :(

Mantar mi var kopeginizde ve bulaşıcı mi size geçti mi mesela? Bizde de ayni durum var da bilgi almak istedim korktum açıkçası basit bir durum diye düşünüyordum
Bize bulaşmadı bir yıldır uğraşıyoruz ilk yanlış tedavi oldu sonra geçti tekrar çıktı mantar her köpekte var vucüt direnci geçince hücum ediyor veda kullandık kremlerı kullandık mantar iğnelerı kullandık şimdi vetimiz sağolsun çözümü buldu sürec uzun ama olsun mantar hapları ve direnc güclendirici şurup verdi
Düşünün zehirli olan kenazla bile yıkadılar.Çok illet bir hastalık tedavisi sancılı ve uzun.

ben bile ağlıyorum nolur umudunuzu kesmeyin gerekirse 5 vet gezdirin yavrum bir kere havlamaz çok uysaldır canına yandığımın kızı

Farkli sanirim cunku bizdeki hepimize bulasti. Cok geçmiş olsun

Insallah yaşarım cok istiyorum yine kosmasini ayaga kalkmasını top görünce havlamasini sesini bile özledim artık Allah size bagislamis sürekli dua ediyorum Rabbim inşallah bana bagislar yavrumu

Insallah yaşarım cok istiyorum yine kosmasini ayaga kalkmasını top görünce havlamasini sesini bile özledim artık Allah size bagislamis sürekli dua ediyorum Rabbim inşallah bana bagislar yavrumu
Ya oyle anlatiyorusnuz ki gozlerim doldu. Can onlar ya can. O kadar masumlar ki . Mutlu olmayi sevilmeyi en cok onlar hakediyor.

ben bile ağlıyorum nolur umudunuzu kesmeyin gerekirse 5 vet gezdirin yavrum bir kere havlamaz çok uysaldır canına yandığımın kızı
Yerinden kaldırabilsem istanbul kazan ben kepce tedavi yolu arayacağım bütün gün telefonda eve gelebilecek veteriner arayip durdum. Yavrumdan umudumu hic kesmem kesersem önce ben sonra o ölür

Mantarların türleri farklı malesef maması değiştimi
sizede geçmiş olsun
Acikcasi ben uzun tutmamaya calistim benim kendi oglumda sorun yok bu bir yakinimin ona ragmen bana bile bulasti. Mama falan degistirmediler veterinere zor goturtturdum igne oldu sadece. O yavrunun hali de icler acısı zaten anlatsam ayri bir komu olur. O yüzden tedirgin oldum zaten çünkü basit degilse kurtulamaz o yavru

Yerinden kaldırabilsem istanbul kazan ben kepce tedavi yolu arayacağım bütün gün telefonda eve gelebilecek veteriner arayip durdum. Yavrumdan umudumu hic kesmem kesersem önce ben sonra o ölür
: ( Ben inaniıyorum iyeleşeceğine arabanız varmı gerekirse 3 kişi kaldırıp yükleyin arabaya

Bazı köpeklere anneden bulaşıyor :/ Mantar illet bir şey cidden yavrum kendini kaşıya kaşıya kanattı deşti heryerini boyunluk taktık 2 ay

Ya oyle anlatiyorusnuz ki gozlerim doldu. Can onlar ya can. O kadar masumlar ki . Mutlu olmayi sevilmeyi en cok onlar hakediyor.
Canımm olmuş bazen o kadar havlardi ki mahalleyi yikardi milleti basimiza toplardi bende kizardim havlamaktan sıkılmadin mi derdim susardi simdi yine havlasada sesiyle yiksa mahalleyi agzimi açıp sus bile demem sonuna kadar hakediyorlar mutluluğuda sevgiyide

Benimde alman kurdum var.çok sevgi dolu bir köpek. Aileden biri o.maalesef ki onları birgun kaybetmeyi göze alarak sahipleniyoruz zira hayatları en fazla 12-13 sene gibi oluyor.gerçi komşumun ki 18 yil yaşamış. .
Son günlerini mutlu geçirmesini sağlayın. Bol bol oksayin sevin onu.ve yanında çok üzgün durmayın. Onlar herşeyi hissediyorlar..of çok üzüldüm. .

Cok akilli cok merhametli Canlar .
Bir keresinde o kadar havlamistti ki derdini anlayamamistik kizmistik. Megersem kedimiz mahsur kalmis onu kurtarmaya calisiyor,olmayınca bize haber veriyormus. Ki o kedicikle de anlasamiyordu buna rağmen böyle yapmisti. Onlar varya onlar bir tanee

: ( Ben inaniıyorum iyeleşeceğine arabanız varmı gerekirse 3 kişi kaldırıp yükleyin arabaya
Arabamiz yokki bir iki kisiden istedim beraber goturelim arabanizida vermeyin dedim yok köpek bindirmem dediler ic dış yikatirim dedim yine razi olmadi taksileri bile arayip sordum dalga mi geçiyosunuz diyen oldu inşallah iyilesir ilac verebilsek toplar kendini ama yemek bile yemiyor ilaci hic yutturamiyorum

Allah bildikleri gibi yapsın aynı şehirde olsak kesinlikle yardıma gelmek isterdim sırıngayla ağzına yumuşatarak vermeyi denedinizmi

Yüzüne baktıkça çektiği acının ifadesini görüyorum resmen dayanamiyorum ki cok iyi bakın ona bir gün kaybedicek oldugunuzda acaba bakamadim mi diye düşünüp vicdan azabi çekiyorsunuz

Sırf bu yüzden evime bir dost alamıyorum. Inanılmaz7seviyorum ama en son sokakta annesiz aldığım yavru gözlerimin önünde öldü. Resemen bunalıma girdim. Geçenlerde eşim bir yavru getirdi gözünden sorunu vardı veterinere götürdük iltihap vardı. Ertesi gün gözünden şok olacağımız bişey çıktı. Hani şu çocukken birbirimize attığımız kazağa yapışan başaklar varya tam3 dal birleşik ve uzun. Derken tuvaletinde parazit gördük parazit aşısını yaptık ve sahiplendirdik. Çok şükür ilgili bir aileye gitti tüm aşıları yapılmış. Gözü iyileşti. Ama evde bakamam. Allah yardımcınız olsun. Çok zor çok. Kediciğim geldi aklıma

Allah bildikleri gibi yapsın aynı şehirde olsak kesinlikle yardıma gelmek isterdim sırıngayla ağzına yumuşatarak vermeyi denedinizmi
Denedim agri kesici şurup vermek istedim ama almıyor ağzına geri veriyor ilacı igne vurdurdum bana mısın demedi sanki köpek arabalarini yiyecek alt tarafi 20 dk binecek

Bundan sonra bende alabilecegimi düşünmüyorum öyle buyuk iyilik yapmışsınız ki yavrucaga minnettardir size

Denedim agri kesici şurup vermek istedim ama almıyor ağzına geri veriyor ilacı igne vurdurdum bana mısın demedi sanki köpek arabalarini yiyecek alt tarafi 20 dk binecek
Canım benim ki de hastayken öyleydi geri cıkartırdı vetim önerdi yutana kadar ağzını tutun ve boğazını sever gibi hareketlere aşağı yukarı yapın istemese bile yutuyor Yarın vetimi arıcamm ordan geldi kadın tanıdık vetleri çok ve çok iyi insanlardı belki yardımı dokunur evinize gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…