Canım köpeğimm :(

ah ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bundan 6 ay önce 8 yaşındaki köpeğimi kaybettim, çok zor ama acınızı ona hissettirmemeye çalışın, huzurlu hissetsin kendini, acil şifalar diliyorum size, rabbim yardımcınız olsun.

Nasıl alıştınız onsuzluga nasıl dayandıniz amin bi mucize olsada eski haline dönse keske

Veteriner hekiminiz baştan beri aynı kişiymiş ama siz başka bir hekime daha götürün derim. Bazen ufacık ayrıntılar gözden kaçabiliyor. Sağlıklı görünen bir hayvan yaşlı bile olsa 3 günde yemekten içmekten kesilmez çünkü. Bazen mideye veya bağırsaklara batan incecik bir kemik kıymığı, bir zeytin çekirdeği gerçekten çok kötü sonuçlar doğurabiliyor, bu bir örnek sadece. Umudu kesmeyin, başka bir görüş alın.

Aralik ayinda timörü vardi ameliyat ettirdik, veterineriyle bugün uzun uzun konuştum kanserin artık onu sardigini ve elden birseyin gelemeyecegini söyledi bunlari duymak çok aci verdi kabullenemiyorum bile yarın yeni bir veteriner gelecek is yogunluguna bagli olarak eve geliyorlarmis insallah gelir yarin yavrum gözümün önünde eriyor

Cok üzüldüm bu olaya
Doğduğu andan bugüne benimle olan Köpüğumm ogluma bir sey olursa ne yaparım
Allah sabir versin

Mesajlar arasında goremedim kac yaşındaydı demiştiniz?

Ek: pardon yahu sona gelince basi unutmuşum üzüntüden. Aslinda yas olarak şansı var gibi

Cok üzüldüm bu olaya
Doğduğu andan bugüne benimle olan Köpüğumm ogluma bir sey olursa ne yaparım
Allah sabir versin
Olmasın inşallah ben kiyamam onlara agizlari var dilleri yok amiin inşallah acıları diner artık yavrumun icim parcalaniyor 12 yasinda

Olmasın inşallah ben kiyamam onlara agizlari var dilleri yok amiin inşallah acıları diner artık yavrumun icim parcalaniyor 12 yasinda
Ya kusurabakmayin basta yazmis etkilendim aklimdan cikmis gitmiş. Bazen mucize oluyor insallah o mucizeyi yasarsin ben yaşamıştım zamaninda

Ya kusurabakmayin basta yazmis etkilendim aklimdan cikmis gitmiş. Bazen mucize oluyor insallah o mucizeyi yasarsin ben yaşamıştım zamaninda
Bir kere yasadim o mucizeyi ameliyata girerken çıkmaz sadece sizim vicdanınız rahat etsin diye ameliyata alıyoruz vedalasin dediler kabullenmedim 2 saat sonra uyandı kollarimda açtı gözünü ama o zaman yine kosardi havlardi yemek yerdi şimdi hiçbir sey yapmıyor ayaga bile kalkmiyor suyu agzina kadar goturursem içiyor o kadar korkarim acliktan ölecek

Köpeklerin 16 yıllık ömürleri vardır ve ben bu işin peşini bırakmaz vetimi değişirdim çünkü benimde bir köpek demem evladım var testler yaptımı köpeğin yaşı ilerlemiş belki hastalığı çıkmıştır.

Yapıldı tahlilleri kanserdi. Aynı yıl babamda hastaydi ve ben ilgilenememistim okul staj babam derken ilgisiz kalmıştı sonra onu götürdük ve kanser dediler istanbul Üniversitesi veteriner Fakültesine gitmistik. Ameliyat falan oldu ama ben asla kabullenmedim onun bir gün öleceğini

size sarılmak istedim cidden bende şuan mantar ilettiyle uğraşıyorum lanet olsun ki geçmiyor bir türlü yavrum helak oldu ilacı iğnesı şurubu
tavşanımada bulaşacak yakında az kaldı

Benim oğluma FIB dediler yasamaz dediler ve gorseniz siz de ölür derdiniz ben o şekilde sadece Rabbime dua ettim ve inanin kendiliginden gecti. Lutfenn sonu ne olursa olsun umudunuz bosa ciksa bile umut edin o mucizeyi ikinci kez de yasarsiniz umarim

size sarılmak istedim cidden bende şuan mantar ilettiyle uğraşıyorum lanet olsun ki geçmiyor bir türlü yavrum helak oldu ilacı iğnesı şurubu
Mantar mi var kopeginizde ve bulaşıcı mi size geçti mi mesela? Bizde de ayni durum var da bilgi almak istedim korktum açıkçası basit bir durum diye düşünüyordum

Birine sarılıp saatlerce aglamak istiyorum tavsaninizi uzaklastirin dostlarimizin acısı cok farkli oluyor gerçekten ben yazarken bile agliyorum Allah yardimciniz olsun inşallah tez zamanda kurtulur mantardan agizlari var dilleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…