canım okurken çok duygulandım cok zor bir hamilelik geçirmişsin ama sonunda mutlu sonla oğluşuna kavuşmuşsun allah bir ömür boyu eşinle ailenle sevdiklerinle birlikte oğlunu büyütmeyi nasip etsin inşallah
unutmassın biliyorum şaka yazdım , iyiki varsın canım arkadaşım benimde en zor zamanlarımda sizler destek oldunuz, doğumda kazada, sen narenim, semoşum, havvacım, sibelcim sizlere ve her derdimi paylaştığım bütün haziran annelerine çook teşekkür ederim a.s.
canım okurken çok duygulandım cok zor bir hamilelik geçirmişsin ama sonunda mutlu sonla oğluşuna kavuşmuşsun allah bir ömür boyu eşinle ailenle sevdiklerinle birlikte oğlunu büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım adaşım allah nazarlardan saklasın Batuhanı.. rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. Benim eşkiyadan vakit bulup anca okuyabildim valla canım yazarken bile 10 defa kaldırdı... çok öpüyorum Batuşu ve seniŞeniz
çok güsel anlatmışsın canım yaşadıklarınızı.Rabbıme şükür ki bebeşin kucağında ve hersey geçti.Allah analı babalı büyütsün...hersey gönlünüzce olsunnn:asigim: