ilbatum rabbime emanetiz :))) Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 14.186 31 208 Diğer 14 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #1 4 mayısta dünyama bir güneş doğdu ,yakışıklı oğluşumuz artık bizimle, rabbim bebeğime sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, yolu ,bahtı ,şansı açık olsun minik erkeğimin
4 mayısta dünyama bir güneş doğdu ,yakışıklı oğluşumuz artık bizimle, rabbim bebeğime sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, yolu ,bahtı ,şansı açık olsun minik erkeğimin
citkirildim Guru Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2009 456 234 333 16 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #2 allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsunhayirlarla buyutun
ilbatum rabbime emanetiz :))) Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 14.186 31 208 Diğer 16 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #3 citkirildim .!.: allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsunhayirlarla buyutun Genişletmek için tıkla... allah senden razı olsun çok teşekkür ederim
citkirildim .!.: allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsunhayirlarla buyutun Genişletmek için tıkla... allah senden razı olsun çok teşekkür ederim
dunyams Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2011 166 8 46 İngiltere 18 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #4 gozun aydin arkadasim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
ALLAHvarGAMyok ikizlerin annesi ♡♡♡ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 20.969 46 733 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #5 gozunaydın canım saglıklan vede hayırlısıylan buyusun ınsallah darısı benım gıbı hayırlı evlat sahıbı olmak ısteyenlere ınsallah
gozunaydın canım saglıklan vede hayırlısıylan buyusun ınsallah darısı benım gıbı hayırlı evlat sahıbı olmak ısteyenlere ınsallah
ilbatum rabbime emanetiz :))) Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 14.186 31 208 Diğer 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #6 dunyams .!.: gozun aydin arkadasim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin Genişletmek için tıkla... amin canım allah razı olsun... esra8 .!.: gozunaydın canım saglıklan vede hayırlısıylan buyusun ınsallah darısı benım gıbı hayırlı evlat sahıbı olmak ısteyenlere ınsallah Genişletmek için tıkla... sağol canım benim allah sendende razı olsun, inşallah rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder....
dunyams .!.: gozun aydin arkadasim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin Genişletmek için tıkla... amin canım allah razı olsun... esra8 .!.: gozunaydın canım saglıklan vede hayırlısıylan buyusun ınsallah darısı benım gıbı hayırlı evlat sahıbı olmak ısteyenlere ınsallah Genişletmek için tıkla... sağol canım benim allah sendende razı olsun, inşallah rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder....
A alkalena Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 55 0 46 Antalya 6 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #7 epey olmuş ama hayırlısıyla büyütün bebeğinizi inşallah......
M mervegecit Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2014 340 4 16 30 K.K.T.C. 6 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilbatum #8 gözünüz aydın olsun. allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)