Canim Oğlum

Lulisar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
63
59
3
Suan bu satırları ağlayarak yazıyorum.O bunları yaşamayı haketmedi.Tek suçu bizim evladımız olması belki de
Diğer çocuklar gibi annesi ve babasıyla pikniğe gidemeyecek.Bi yanında annesi bi yanında babası olmayacak
Hep eksik kalacak.Hep içi sizlayacak. Daha o kadar küçük ki o kadar masum ki fotoğraflarına bakıp aglamaktan kendimi alamıyorum
Not:Eşimle bosanma aşamasındayız.Bu kadar dramatize etmek istemezdim ama paylaşacağım kimsem yok

çocuğunuz aynı evin içinde birbirini yiyen anne baba ile büyümediği için pek çoklarından şanslı olacak.
annesini bir köşede ağlarken görmediği için mutlu bir çocuk olacak.
annesini güçlü bir kadın olduğunu bildiği için onu örnek alacak.
niye böyle sanki dünyanın sonu gibi davranıyorsunuz?
boşansanız da anne babasınız.

inşallah eşiniz aklı başında bir adamdır. çocuğa sorun çıkarmazsınız.

Canım bende boşandım suan oglum daha mutlu gercekten. Sorunlu bi evlilik yasadim ve oglum 3.5 yaşına kadar konuşmadı gördüklerinden dolayi suan mutlu ve masallah çenesi hic durmuyor. Bazen cocuklar icin daha iyi oluyor ben bunu gördüm.

Evet daha sağlıklı olacak ama ilerde nasıl bir tepki verecek.Ilkokula başladığında içi sizlayacak mi bunlar çok içimi yakiyor

Evet daha sağlıklı olacak ama ilerde nasıl bir tepki verecek.Ilkokula başladığında içi sizlayacak mi bunlar çok içimi yakiyor
Evde ona küfür eden , annesine küfür eden ve asla sevgi görmeyen bir babası olsa daha mı mutlu olacak ?
Bunu yapıyor demiyorum ama huzursuz bir evlilikte kavga , gürültü eksik olmaz.
Babasından gördüğünü o da bir başkasına uygulayacak.
Bunları düşünün olur mu ?

Teşekkür ederim böyle yazıp rahatlattiginiz için evet dünyanın sonu değil ama daha bebek olduğu için tepkisini bilmediğim için buyunce nasıl olur diye düşünüyorum hep
Inşallah her şey iyi olur.Cok şükür ki eşim bana karşı iyi bi eş değil ama iyi baba süreci de güzel yöneltiyoruz simdilik

O da milyonlarca çocuktan biri olacak. Hiç eksik büyümüyorlar inanın.

Artık çile çeken kadın çok azaldı bu yüzden bosanmalar arttı.

Geberene kadar kahır cekiyorlardi kadınlar, evlilik yerinde kalıyordu sözde.

Kime sorsan , " benim annem babam boşandı diyor ve gözleri hüzünlü değil çoğunun ,

Bosanmayip boşanma noktasına gelen anne babalarda cehennemi yaşatıyor o çocuklara. Hepsinin gözlerinde hüzün , bıkmışlık var.

Geçecek bu günler. Olaylara bu yönden bakarsanız boşuna heba olur kalbiniz , günleriniz.

Daha iyi günler , huzurlu mutlu dakikalar vermek için fedakarlık yapıp boşaniyorsunuz. Bunu unutmayın.

Çocuğa bir şey oldu sandım .
Dramatize etmek istemedim yazmışsınız . Dilerim gerçekten bir çocuk olarak asla dram yaşamaz. Ama siz çocuklar nasıl dram yaşıyor görmek istiyorsanız hastaneye bekleriz.

Gerçekten mi bunu duyduguma çok cok sevindim inanim. Oglum suan cok gulec bi bebek insallah bu olaylardan etkilenmez bende sizin gibi oğlumu mutlu edebilirim

burada bazen bazı üyelerin konularına denk geliyorum.
annemle babam böyle olacağına boşansaydı;
anneme beni böyle bir babaya mahkum ettiği için çok kızgınım,
babamın anneme hiç saygısı yoktu, benim de özgüvenim yok, gibi şeyler yazılıyor.
mutsuz ortamda çocuk büyütmek akıl karı degil.
büyüyünce iki tarafta iyi ebeveyn ise mis gibi olur
annesi ve babası ile ayrı ayrı mutlu olabildiği sürece çocuk yara almaz.
evet zorlanacağı anlar olacaktır, ama mutsuz bir evlilikte büyürse o anlar daha çok olacaktır.

Gerçekten mi bunu duyduguma çok cok sevindim inanim. Oglum suan cok gulec bi bebek insallah bu olaylardan etkilenmez bende sizin gibi oğlumu mutlu edebilirim
Gercekten benim benimsedigim bi cumle var 'mutlu anne mutlu çocuk demek' ben bunu yaşayıp gördüm. Kendimi harab etmenin hic anlami yok. Sen kendini üzdükçe cocuguna birşey veremezsin

Benim gibi buyucegine oylesi daha iyidir sanki babasi ölmüş gibi davranmayin Allah askina huzrsuzluk icinde buyuse daha mi iyi.

Inanın kararımı vermemde
Evet çok haklısınız inşallah ona mutlu bi ortam verebilirim.Ama kafamı toplayamiyorum.Her gün silmeler yarın daha iyi bi gün olacak diyorum ama içim hep bi boşluk

Yorum olarak bile yazdm biride benim

O kadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun.Kararimin bi kere daha doğru olduğunu hissettim sayenizde.En büyük korkum ötekilestirilmesi ama dediğiniz gibi ne ailesi ilk ayrılan ne de son olacak

Gercekten benim benimsedigim bi cumle var 'mutlu anne mutlu çocuk demek' ben bunu yaşayıp gördüm. Kendimi harab etmenin hic anlami yok. Sen kendini üzdükçe cocuguna birşey veremezsin
Toparlayacagim inşallah bende kendimi oğluma karşı hep gülüyorum zaten bi de içim duzelse o kadar iyi olacak ki

Içinde bulunduğum durumdan dolayı sanırım olaya bu taraftan bakamıyorum ama haklısınız .Ben mutlu olursam o daha iyi olacak.Galiba insan anne olunca istiyor ki evladı hiç bi konuda acı çekmesin ama dünyada bu pek mümkün değil

daha önce başka bir konuda daha yazmıştım.keşke annemle babam boşansaydı da ben o zoraki çocuk için yürütüldüğü sanılan evlilikte büyümeseydim.böyle yapmayın silkeleyip toplayın kendinizi.boşanmak değil sizin bu davranışınız onun psikolojisinde sizin şu an fark edemediğiniz anılar bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…