- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Oğlunuzun böyle düşünecek olması gerçekten sizin elinizde.Ne güzel yazmışsınız Annem Mutlu diye
Oğlumda böyle düşünür inşallah
Amin sağolun hepimizin evladı sağlıkla büyüsün
Bize burdan tabi ki yazması kolay yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. Tabi ki üzüleceksiniz ama umuyorum en kısa sürede atlatıp yepyeni musmutlu bircsayfa açarsınız kendinize.Teşekkür ederim en çok okul kısmını dert ediyordum ki yazdiklariniz beni rahatlattı
En kısa zamanda toparlanacagim inşallah şu sıralar zor olduğu için böyleyim yoksa onun yanında neşeliyimdir genelde
Canin sagolsun hic bir zaman uzulme!!vicdanin rahat en azindan atmadin,analigini yaptin,calistin didindin onlari dogurdugundan beri onlar icin nefes aldin eminim.Kiymet bilip bilmemeleri onlara kalmis.Ilahi adalete guven inan bak elbet seni anlayacaklar elbet kiymetin bilinecek ama umarim onlar icin cok gec olmaz.yasini da yazmissin 42 yasindaymissin bu saatten sonra bana sorarsan aldigin her nefesi kendin icin al ,kendin icin yasa boyle yasayinca insan daha huzurlu oluyor inan.Ne mutluki bir meslegin var kendi ayaklarin uzerinde duran bir kadinsin,kimseye eyvallah etme,evladinda olsa deger gordugun kadar deger ver yat kalk Allaha sukret kimseye muhtac etmesin gerisi hikaye sen kendine yetersin!...Allah askina bu kadar hirpalamayin kendinizi. Evli olup o piknige gidip mutlu olan kadin sayilidir. Annesini, babasina kizgin gorunce de o cocuk ne kadar mutlu ve huzurludur acaba. Insansa karsinizdaki alir cocugunu piknige goturur. Sizin ortamda bulunmamaniz cocugunuzu uzmez. Cunku babasiyla mutludur. Yok bostan korkulugu babaligi yapacaksa annesi, dayisi,dedesi, anneannesi ve kuzenleri ile gider o piknige. Cok mutlu olur. Bu sefer de babasinin ortamda olmamasini aramaz. Yani, anne olarak is siz de bitiyor. Daha taze olaylar. Bu hissettiklerinizi anliyorum. Ama bunu surdurmeyin. Bunlar sizin korkulariniz. Cocugunuzun degil. Boyle davranirsaniz asil siz cocugunuza zarar verirsiniz. Anne babasini yaninda ister cocuk. Ama ayni evi paylasip evli olmalari anlaminda degil. O sizin kari koca iliskiniz. Elma ile armut bu bosanma sureclerinde hep karisir. Baba adam degilse, anne hem anne hem baba olacak. Bu kadar guclu kadini cocuklari cok sever ve sayar. Istisnalar kaideyi bozmaz. Derin nefes alin. Yeni hayatinizla ilgili guzel hayaller kurun. Sonra adim adim gerceklestirin. Yapabilirsiniz. Siz annesiniz.
Merak etmeyin huzursuz bi ortamda olmaktansa ayrılmış anne baba evladı olması daha iyidir onun kaderide bu bide iyi tarafından bakın oğlunuzada bu şekilde anlatın..Suan bu satırları ağlayarak yazıyorum.O bunları yaşamayı haketmedi.Tek suçu bizim evladımız olması belki de
Diğer çocuklar gibi annesi ve babasıyla pikniğe gidemeyecek.Bi yanında annesi bi yanında babası olmayacak
Hep eksik kalacak.Hep içi sizlayacak. Daha o kadar küçük ki o kadar masum ki fotoğraflarına bakıp aglamaktan kendimi alamıyorum
Not:Eşimle bosanma aşamasındayız.Bu kadar dramatize etmek istemezdim ama paylaşacağım kimsem yok
Suan bu satırları ağlayarak yazıyorum.O bunları yaşamayı haketmedi.Tek suçu bizim evladımız olması belki de
Diğer çocuklar gibi annesi ve babasıyla pikniğe gidemeyecek.Bi yanında annesi bi yanında babası olmayacak
Hep eksik kalacak.Hep içi sizlayacak. Daha o kadar küçük ki o kadar masum ki fotoğraflarına bakıp aglamaktan kendimi alamıyorum
Not:Eşimle bosanma aşamasındayız.Bu kadar dramatize etmek istemezdim ama paylaşacağım kimsem yok
Şuanda 9 yasını gecmıs olan oglum 2 aylıkken bosandım.
Baba hıc bır zaman cocugu gormeye gelmedı , bırak bır araya gelmeyı...
Hal boyle olunca ben oglum 2 yasını gecerken evlendım. Böylesı daha ıyı oldu . Ben ona daha guzel bır hayat kurabıldım ama bu benım sansım degıl kesınlıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?