- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
Allah askina bu kadar hirpalamayin kendinizi. Evli olup o piknige gidip mutlu olan kadin sayilidir. Annesini, babasina kizgin gorunce de o cocuk ne kadar mutlu ve huzurludur acaba. Insansa karsinizdaki alir cocugunu piknige goturur. Sizin ortamda bulunmamaniz cocugunuzu uzmez. Cunku babasiyla mutludur. Yok bostan korkulugu babaligi yapacaksa annesi, dayisi,dedesi, anneannesi ve kuzenleri ile gider o piknige. Cok mutlu olur. Bu sefer de babasinin ortamda olmamasini aramaz. Yani, anne olarak is siz de bitiyor. Daha taze olaylar. Bu hissettiklerinizi anliyorum. Ama bunu surdurmeyin. Bunlar sizin korkulariniz. Cocugunuzun degil. Boyle davranirsaniz asil siz cocugunuza zarar verirsiniz. Anne babasini yaninda ister cocuk. Ama ayni evi paylasip evli olmalari anlaminda degil. O sizin kari koca iliskiniz. Elma ile armut bu bosanma sureclerinde hep karisir. Baba adam degilse, anne hem anne hem baba olacak. Bu kadar guclu kadini cocuklari cok sever ve sayar. Istisnalar kaideyi bozmaz. Derin nefes alin. Yeni hayatinizla ilgili guzel hayaller kurun. Sonra adim adim gerceklestirin. Yapabilirsiniz. Siz annesiniz.Suan bu satırları ağlayarak yazıyorum.O bunları yaşamayı haketmedi.Tek suçu bizim evladımız olması belki de
Diğer çocuklar gibi annesi ve babasıyla pikniğe gidemeyecek.Bi yanında annesi bi yanında babası olmayacak
Hep eksik kalacak.Hep içi sizlayacak. Daha o kadar küçük ki o kadar masum ki fotoğraflarına bakıp aglamaktan kendimi alamıyorum
Not:Eşimle bosanma aşamasındayız.Bu kadar dramatize etmek istemezdim ama paylaşacağım kimsem yok![]()