• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkıldı ya :(

onu bunu bilmem..
evli/nişanlı yani başı bağlı birinin faysbukte ne işi var!
geçmişinde görüşmek istediklerini zaten geleceğine taşımıştır insan nedir yahu bu feybuk
aldı başını gidiyor....
güzelim tez zamanda tırnaklarını çıkar yoksa asla önüne geçemezsin....

Böyle düşünen arkadaşlar, bu kadar dar bir pencereden bakmasaydınız keşke hayata. İnsan her isteidğini geleceğine taşıyamıyor ne yazıkki, çevre değiştiriyor, kontorsüzlük, iletişimsizlik, ayrıca 10larca tanıdık herbirini nasıl arayıp sorabilirsin?

Sonra kilometrelerce uzaktayken bi bakıyosun ilkokul arkadaşın nişanlığıyla, yurttaki kız gelinlik giymiş, öbür arkadaşının bebesi olmuş.

Facebook arkadaş bulma sitesi mi ki evli insanlar giremesin.

Konuya gelince, iş arkadaşını stajyeri insan ekleyebilir facebook'a ama ilk günden eklemek demek rahatlıkla samimiyet kuruyor demektir. Kıskanmkata ve sinirlenmekte haklısın.

valla bu face de bı ıllet. Benım esımın face ı benım maılıme kayıtlı o okumadan bana gelıyor hersey kı zaten face de beraber gezınıyoruz ama cılkı cıktı yanı. Komsumuz var adam zırtapoz bıraz evlı ıkı cocugu var ama facede medenı durumu ılıskısı yok durumunda :1shok: Sacma sapan vıdeolar paylasıyor ustune ustluk sadece kendı fotoları var ne karısının ne cocuklarının fotosu yok. Ilgınc ınsanlar. Gercekte olma ıstedıklerı hallerını face e yansıtıyolar sanırım

Canım anlattıklarına bakılırsa nişanlın çok rahat davranıyor yani konu sadece facebook değil sana karşı ilgisiz olması evlilik lafını etmemesi, sonuçta 1 yıldır nişanlısınız nişanlılık 1 yıl bilemedin 1,5 yıl sürer. Seni arayıp sormaması çok tuhaf geldi. Artık seninle niyeti ciddi ise evlilik zamanınız gelmiş ama bence iyi düşün çünkü sana karşı son derece ilgisiz tavırları çok rahat. Nişanlılık tanıma dönemidir bu süreçte bu yaşadıklarına rağmen körü körüne devam etme bence. Facebook olayına gelince ilk günden işyerindeki arkadaşını eklemesi çok yanlış tabii ne alaka hoş değil işte bu tür davranışları onun çok rahat bi insan oldugunu gösteriyor kararı sen vericeksin canım iyi düşün bence bak mutlu değilim diyede yazmışsın.

1senedr nısanlyz bız aılesı uzak duruyr kac aydır konusmuyrz onlarla nısanlımda ıslerını bahane eder düğün falan yok ortada konusulmadı hıcc bı zamana kadar onlarda bısey demıyor.beyfendının kıskandırma durumları iletişim eksikliği ya ben yaşayamıyrm aşkımı doya doya cok mutlu degılm hep bısıler bulur hep işi ön planda dır sevıyorm dıyor ama merak etmıyor naptın demez gün içinde konusmuyrz zaten ben aramasm aramaz aksamları anca ararsa ama çok sevıyrm dıyor böle sevgi olurmuuu ya kılını kıpırtdatmıyr hıc degısk bısıler yapıym dıye cok monotn hayatmz :(çok üzülüyrm bir kaç defa ayrıldm olmadı barıstk

canım sana çok iyi düşünmeni öneririm.Bende 7 -8 aylık bir nişanlılık dönemi yaşadım ama hiç mutlu olamadım.Ne dogru düzgün arar sorar(1 hafta aramadığı olurdu),ne kıskanır,sürekli kendini düşünür,arkadaşlarını bana tercih ederdi.Lafa gelince seviyodu sözde ama yaptıkları söyledikleriyle çok çelişiyordu.En ufak bir sorunda beni ailesiyle karşı karşıya getiriyordu.(telefon konuşmalarımızı kaydedip annesine dinletiyomuş)Böyle tiplerden asla adam olmaz.Sana değer vermeyene sende değer verme bence.Şimdiden seni arayıp sormuyosa ve mutlu etmiyosa emin ol sonrada böyle devam edicek ve büyük ihtimal mutsuz olacaksın.Kendini mutsuzluğa mahkum etme.Allah karşına daha iyisini çıkarır belki.Ben kabus gibi günler yaşadım ama ayrıldım çok şükür.Şuan cokta rahatım.Dert yok tasa yok.Okuluma devam ediyorum ohhhh dünya varmış :))))):dance:

Böyle düşünen arkadaşlar, bu kadar dar bir pencereden bakmasaydınız keşke hayata. İnsan her isteidğini geleceğine taşıyamıyor ne yazıkki, çevre değiştiriyor, kontorsüzlük, iletişimsizlik, ayrıca 10larca tanıdık herbirini nasıl arayıp sorabilirsin?

Sonra kilometrelerce uzaktayken bi bakıyosun ilkokul arkadaşın nişanlığıyla, yurttaki kız gelinlik giymiş, öbür arkadaşının bebesi olmuş.

Facebook arkadaş bulma sitesi mi ki evli insanlar giremesin.

Konuya gelince, iş arkadaşını stajyeri insan ekleyebilir facebook'a ama ilk günden eklemek demek rahatlıkla samimiyet kuruyor demektir. Kıskanmkata ve sinirlenmekte haklısın.

sevgili lilalove...
istersen şöööyle bir geçmişe uzanıp tek tek bir derdim var da açılan konuları bir araştır...
sen yenisin galiba....
araştır ve gör bu faceebook denilen site kaç huzur bozdu !kaç yuva sarstı bu forumda...
kusura bakma be güzelim ben o kadar geniş değilim..
evet benim pencerem oldukça dar...
ve dar olduğu için korkular yaşamıyorum...
EVLİ BİR İNSANIN FACEBOOK 'TA İŞİ NE?
her önüne gelen bu siteyi iyi amaçla kullanmıyor örnekleri mevcut...
çok değil daha geçtiğimiz günlerde evli ve çocuklu bir forumdaşımız eski sevgilisine kapılıp gidiyordu ki aklını başına toplamasına yardımcı olduk...
eşimin bu sitede olmasını asla istemem benimde işim yok!
kaldı ki şu anda görüşmek istediklerimle zaten görüşüyorum...
ki anasınıf arkadaşımıda bulmayıvereyim!!!!:dilcikar:
ne kaybederim...:umursamaz:

sevgili lilalove...
istersen şöööyle bir geçmişe uzanıp tek tek bir derdim var da açılan konuları bir araştır...
sen yenisin galiba....
araştır ve gör bu faceebook denilen site kaç huzur bozdu !kaç yuva sarstı bu forumda...
kusura bakma be güzelim ben o kadar geniş değilim..
evet benim pencerem oldukça dar...
ve dar olduğu için korkular yaşamıyorum...
EVLİ BİR İNSANIN FACEBOOK 'TA İŞİ NE?
her önüne gelen bu siteyi iyi amaçla kullanmıyor örnekleri mevcut...
çok değil daha geçtiğimiz günlerde evli ve çocuklu bir forumdaşımız eski sevgilisine kapılıp gidiyordu ki aklını başına toplamasına yardımcı olduk...
eşimin bu sitede olmasını asla istemem benimde işim yok!
kaldı ki şu anda görüşmek istediklerimle zaten görüşüyorum...
ki anasınıf arkadaşımıda bulmayıvereyim!!!!:dilcikar:
ne kaybederim...:umursamaz:

sana katılıyorum cnm.amacı dşında kullanıldığı için neler okuduk burda.benim facem yok eşimin de yok.hiç te ihtiyaç duymadık.ve sevdiğim görüşmeyi düşündüğüm hayatıma dahil etmeyi istediğim insanlarla FACE olmadan da görüşüyorum zaten

iyi bazı insanlar interneti de amacı dışıdnda kullanıyor. VE belki inanmayacaksınız ama bazı insnlar evli insanın internette ne işi var diyor. Onları da mı haklı görelim o zaman. hatta telefonları da atlım evde karı koca el ele diz dize oturalım.

Facebook ta eğer biri kötülük yapıyorsa, bu facebook un kötülüğü değil, o kişinin kötülüğüdür, nasılki internette aynı amaçlarla kullanılabiliyorsa.

cnm haklisinda cozum elinde rahatsiz oldugunu dile getir ..yuz vermesin ayni isteler diye samimi olucak bisye yok ..selam yeter oda nezaketen ...bide ne bileyim bi insanin aldatmaya meyili varsa bu o olmasada bi baskasiyla olur ...caninida sikma tedbirini al sadece

onu bunu bilmem..
evli/nişanlı yani başı bağlı birinin faysbukte ne işi var!
geçmişinde görüşmek istediklerini zaten geleceğine taşımıştır insan nedir yahu bu feybuk
aldı başını gidiyor....
güzelim tez zamanda tırnaklarını çıkar yoksa asla önüne geçemezsin....

Evliyim yani sizin tabirinizle başım bağlı, facebook da hesabım var bir sürüde erkek ve kız arkadaşım, sizce benim face de işim ne? Haaaa kocamı aldatıyorum değil mi? Pesssss, duyanda sanırki aldatmalar msn ve face ile başladı, bunlar yokken kimse kimseyi aldatmıyordu. Kusura bakmayın da aldatacak kişi her yerde aldatır. Bunun önüne geçemezsiniz. Ayrıca yapıtığınız bu genelleme hiç ama hiç hoş değil.

Aynı işyerindeki insanların facede ne işleri var alalsen.

Aynı iş yerinden bir sürü arkadaşım eklidir kuzum, hatta masa arkadaşım bile eklidir. Yeri gelir güzel bir yazıyı, bir şiiri paylaşırız yeri gelir geyik yaparız. Valla benim face deki işim bu.
Face de hesabım var diye kocamı boynuzlamıyorum, boynuzlamaya kalkarsam tabiki yapabilirim, face olsadaaaa olmasadaaaaaaa.
Önemli olan niyettir. Nerede ne yaptığınız değil. Herkesi aynı kefeye koymak yanlış olur.

bu ne hız ben olsam hemen tepki gösterirdim ve iş yerine gider o kıza ayağını denk al msj ı verirdim tabi nişanlımada

Back
X