Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o nişanlılık daha uzamamalı
bu cümlenin üzerine diyecek lafım yok cok dogru cok
:1shok:Bu ne hızlılık yahuu aynı işyerindedelrr sürekli görüşüyorlar ve faceyede anında ekliyorlar.. dertleri amaçları ne çokmu uzaklarda görüşemiyorlar yada resimleemi bakıcaklar ayrıca ne bu samimiyet maşallah bu ne hızzz :uhm:
nasıl bir diyalog geçti acaba aralarında?
"stajer selam,senin ismin ney dur facebookta ekleyim",
veya "patron sizi facebookta buldum ekliyorum"
töbe töbe.. çok tuhaf geldi bana da..
can sıkıcı.
nasıl bir diyalog geçti acaba aralarında?
"stajer selam,senin ismin ney dur facebookta ekleyim",
veya "patron sizi facebookta buldum ekliyorum"
töbe töbe.. çok tuhaf geldi bana da..
can sıkıcı.
1senedr nısanlyz bız aılesı uzak duruyr kac aydır konusmuyrz onlarla nısanlımda ıslerını bahane eder düğün falan yok ortada konusulmadı hıcc bı zamana kadar onlarda bısey demıyor.beyfendının kıskandırma durumları iletişim eksikliği ya ben yaşayamıyrm aşkımı doya doya cok mutlu degılm hep bısıler bulur hep işi ön planda dır sevıyorm dıyor ama merak etmıyor naptın demez gün içinde konusmuyrz zaten ben aramasm aramaz aksamları anca ararsa ama çok sevıyrm dıyor böle sevgi olurmuuu ya kılını kıpırtdatmıyr hıc degısk bısıler yapıym dıye cok monotn hayatmzçok üzülüyrm bir kaç defa ayrıldm olmadı barıstk
lmaz:çok kötü uzatılan hiçbir işten hayır gelmez
we seni aramıosa sormuosa merak etmiosa sewgisinde bi şüphe wardır her ne kadar sewiorum dese de
sewen insan ne yaptıını ne etttiini merak eder her saniye sesini duymak ister her fırsatta arar her an mutlu etmeye calısır
we face e eklemeside cok sacma iş arkadası sonucta iş dısında ne samimiyetleri olabilir ki
birbirlerinin orda resimlerine bakıp yorum mu yazıcaklar ordan mı konuscaklar
bence nişanlın cok rahat
cnm sana tawsiye karsılıklı otur herseyi bastan sona konus nişanlıyız we ben ikimiz için bi gelecek görmüorum sende ailen de bu konuda cok rahat dawranıo de
şööle bi durum war nişanlı kızlara soruolar hatta nişan günü soruolar '''''eee düğün ne zaman'''''herkes onu beklio tabiki herkesten önce sizin düşünceniz ama bunu senin ailen de önemsiyo ailene de bunu soruolar we ailenin de kafasına takılıo
face olayında tawrını koy istemediini söyle
sewiorum diosun ama göstermiosun hiçbişe yapmıosun böyle bi yere waramayız de
we biraz da agzını ara sert we net konus onun tepkisini ölc bakalım o napıcak
eger sawunmaya gecerse olacak sabret iş güç falan derse tawrını koy yada tamam herseyi halledicem derse bekle bakalım senin için neler yapıcak ailesini ailenin karsısına getşrecek mi
ayrılalım desen sanırım hiç sesini çıkarmayacak ne ailesi nede nişanlın.durum onu gösteriyo üzgünüm ama öle