• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkıldı

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
860
103
Sebepsiz yere gelen mutsuzluk hissi olur ya. İşte bu sıra ondan çok oluyor bana. İçten mutlu olmayı özledim.. :(

mutlu olmanın formülünü yazıyorum kızlar : hormonlar :P
bakın ilaç alanlara hayat onlara güzel
spor yapanlara bakın ne kadar rahat ve huzurlular
her şey hormon bence :P
o yüzden düzenli uyku-beslenme ve spor dengesini kurdunuz mu bir de sorunlarınıza çözümleri bulup güçlü olduğunuzu hissettiniz mi bitti..

İçten dediğiniz mutluluk oturduğunuz yerde yanınıza uğramıyor maalesef. Çabalamak, hareket etmek, uğraşmak gerekiyor. Evrene aktardığınız enerji ancak size geri döner. Pasif bir şekilde mutlu olayımla olmuyor evren give and take ile çalışıyor ve bu mutluluk için de geçerli.

(Bu aralar bana bir olgunluk bir mesajların hepsini anladım havası geldi, hayırlısı.)

Canlarımmmm öncelikle hepinize teşekkür ediyorum :KK200: İçsel olarak geçmişte bi yerde takılıp kaldım.. Bi nevi zıkkım olasıca gönül işi diyelim .. Ne ileriye adım atabiliyor bu kız ne de geriye.. Durup durup beni mutsuz eden bu histen yoruldum artık. Tamam diyorum Hidrosfercim bu kez oldu kesin bitti derken hoop beliriveriyor :KK57: Kendime kızıyorum hiç etti duygularımı dengesiz adam..
Neyse ki az önceye göre daha iyiyim.. kızlar ben saçma sapan bir vakayım kabullendim:halay::KK70:

mutlu olmanın formülünü yazıyorum kızlar : hormonlar :p
bakın ilaç alanlara hayat onlara güzel
spor yapanlara bakın ne kadar rahat ve huzurlular
her şey hormon bence :p
o yüzden düzenli uyku-beslenme ve spor dengesini kurdunuz mu bir de sorunlarınıza çözümleri bulup güçlü olduğunuzu hissettiniz mi bitti..
:KK9::KK9:kesinlikleeee

İçten dediğiniz mutluluk oturduğunuz yerde yanınıza uğramıyor maalesef. Çabalamak, hareket etmek, uğraşmak gerekiyor. Evrene aktardığınız enerji ancak size geri döner. Pasif bir şekilde mutlu olayımla olmuyor evren give and take ile çalışıyor ve bu mutluluk için de geçerli.

(Bu aralar bana bir olgunluk bir mesajların hepsini anladım havası geldi, hayırlısı.)
:super: çok doğru ama .. :KK19: Evrene pozitif olumlama yapıyorum bi dk .. Sen bi hıyarsın Ali.. Gerçek öylesin. İnşallah tüm kızlar sana Kanka der .. çeyrek asırlık adamsın ama hala çocuk gibisin. Seni bir kaşık suda boğasım geliyor. Hele o herşeyi ben bilirim havan yok mu .. :ukala::ukala: Senden bi ... olmaz.:KK62::KK62::63:
Ooohh valla rahatladım:KK68:

Hepimize oluyor o
Bazen benimde içim sıkılıyor bunalıyorum
Dışarda yürüyüş yapıyorum iyi geliyo canım tavsiye ederim

hayatı kolaylaştırmak için tak pembe gözlükleri gitsin..:KK37:

Back
X