- 29 Kasım 2013
- 99
- 67
- 28
- Konu Sahibi eslem_beyda
canım sıkılıyor canım yanımda yok diye düşünüyorum şimdi canım napıyor diye . canımın da canı sıkılıyor mu canı yanında yok diye :) tekerleme tüm söylemek istediğimi içermiş. 4 yıllık bi ilişkim var .ikimizde çokk yoğun programlarda çalışıyorduk .ikimizde aynı mesleği yapıyoruz farklı şehirlerde ama . o bana tüm yoğunluğun içinde vakit ayırdı hep iki dk bile olsa.. ben ama birşeyle yoğun olarak ilgilendiğimde tamamen oraya odaklanıyorum aramasa gece yatağa girince aklıma gelir aramak... ama şimdi alışkanlık sevgi karışımı birşeyle her an aramak istiyorum özlüyorum .. çok sıkmıyorum ama duygularımı da belli ediyorum . evlilik öncesi hazırlıklarımız da var . o kadaaar o hazırlıklarla ilgileniyor ki beni görmüyor bile
özlemlerime tepki istiyoruuumm :) ama farkımda bile değil . dün gece üzgün hissediyorum kuzum dedimm birşeyy olmaaz geçer geçer hadi sen yat bende şu yatak odalarına bakim dediii
gelirsin ama bi gün kapıma ben yatıyor olacağım dedim
tepki yokk...abbaayw
bi an katalogdaki yatak odası modeli olasım geldi
hiç ama hiç olmadı böyle çok sıkan arayan bi tip değilim, ilgisizliklere de pek alışık değilim ne etsemki acep kızlar canımı sıkıyo bu durumm