- 3 Aralık 2013
- 98
- 1
- 6
- Konu Sahibi 88prenses22
selaaaaaaam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaaaaaam![]()
amiiin hepimizi canm :93: az önce bi makarna sosu yaptım kardeşimle yedik okadar güzel diki marka yapsam zengin olurum o dereceyemek yapmayı çok seviyorum keşke meslek olarak aşçılığı seçseydim
![]()
Kocaeli'nde yaşıyorum, 7 aylık bi bebişim var bütün zamanım onunla geçiyor nerdeyse bunun dışında ev hali işte (çamaşır,bulaşık,ütü vs.)
sen neler yapıyorsun![]()
maşallah canm çok sevindim..
bende evlilik hazırlıkları yapıyorum canm inşallah kısmetse yaza düğünüm var![]()
ooohhh afiyet olsun cnm aaahhh acıktım sanki bende yaaaavalla ben bi kaç şey makarna patlıcan oturtma börek vs ve tatlılar ve tuzlular hariç özellikle sulu yemek yapmayı sevmiyorum
![]()
oooh bol oynamalı olsun![]()
o zaman sulu yemek ben yaparım sen yersin sende tatlı yaparsın ben yerim anlaştık mı![]()
![]()
oooo anlaştık cnm![]()
sevindim ben kaçar kızlaaar çok ağırlık geldi üstüme :85: iyi geceleeeer öpüyorum sizleri burnuşunuzdaan![]()
ben de çok severim yemek yapmayıamiiin hepimizi canm :93: az önce bi makarna sosu yaptım kardeşimle yedik okadar güzel diki marka yapsam zengin olurum o dereceyemek yapmayı çok seviyorum keşke meslek olarak aşçılığı seçseydim
![]()
tamam hayatım iyi geceler öpüyoruz seni :87:
selaaaaaaam![]()
günaydın prensesim topiğin hayırlı olsun
bol keyifli sohbetler dilerim
sağol tatlım bir de sohbet topiğimiz olsun dedim
hadi kızlar buyrun sohbete:126::126::126:
Prensesim yeni topiğin hayırlı olsun açalı 2 gün olmuş ama sayfalar almış başını gitmiş
Ha ben çaya gelmiştim yok mu çay![]()
ben geldim ama yine kimse yok galiba![]()