canım sıkılıyor

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar ara ara aklımageliyor canım sıkılıyor kvdem hamile kalmadan önce bi doğur sana bilezik alcam şöyle yapcam böyle yapcam gibi bisürü laf...hamile kaldım doğurdum okadar basit bi bileklik taktı ki çok bozuldum arada aklıma geliyor çok sinirleniyorum benim hiç böyle bi talebim beklentim yoktu zaten doğuma yakın hep sızlanmaya başladı

kızlar ara ara aklımageliyor canım sıkılıyor kvdem hamile kalmadan önce bi doğur sana bilezik alcam şöyle yapcam böyle yapcam gibi bisürü laf...hamile kaldım doğurdum okadar basit bi bileklik taktı ki çok bozuldum arada aklıma geliyor çok sinirleniyorum benim hiç böyle bi talebim beklentim yoktu zaten doğuma yakın hep sızlanmaya başladı

eee ne önemi var

takmasın

gereksiz vs vs

bunu açıkça söylemiş ama evdeki hesap çarşıya uymamış

bilezik alacağım demiş alamamış ama üzerine yatmamış bileklik almış

maddi gücü buna yetmiş

kötü niyet yok

unutun gitsin

beklenti kötüdür beklentiye kv sebep olmuş ama siz gelmiş geçmiş deyip unutun

yalan mı beklentim yoktu ama hem böyle söyleyip hemde dalga geçer gibi sırf lafını yerine getirmek için taktığı zoruma gidiyor

eee ne önemi var

takmasın

gereksiz vs vs

bunu açıkça söylemiş ama evdeki hesap çarşıya uymamış

bilezik alacağım demiş alamamış ama üzerine yatmamış bileklik almış

maddi gücü buna yetmiş

kötü niyet yok

unutun gitsin

beklenti kötüdür beklentiye kv sebep olmuş ama siz gelmiş geçmiş deyip unutun
tşk ederim çok güzel yazmışssınız ama ben kasti almadığını haset ettiğini nefsinin yüzünden yapmadığını düşünüyorum

yalan mı beklentim yoktu ama hem böyle söyleyip hemde dalga geçer gibi sırf lafını yerine getirmek için taktığı zoruma gidiyor
beklentin olmasa güler geçer, zoruna falan da gitmezdi
boşversene hiç takmasa ne olur bilezik taksa ne olur sanki bilezik takılsın diye mi evlat sahibi oluyorsun

gitmesin

ya aman zam geldi boş ver bir şey takmayacağım deseydi

bana mı doğurdun deseydi vs vs

kv oğluma ne taktı unuttum valla

bir yarım bir cumhuriyet taktılar galiba

ikinci torun tek erkek vs vs

bir önemi var mı yokkk

hiç takmasalar da olurdu

Back
X